♥ | Gakuen Alice Fan Club © 2009 | ♥
Türkiye'nin İlk ve Tek Gakuen Alice Fan Sitesine Hoşgeldin!
Forumu ve mesajları görebilmek için üye ol ya da giriş yap.
Türkiye'nin İlk ve Tek Gakuen Alice Fan Sitesine Hoşgeldin!
Forumu ve mesajları görebilmek için üye ol ya da giriş yap.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM

+5
nurs_gothic
M * İ * K * A * N
₪Kristal KéLébék₪
rwhphg
XXBuRcUXX
9 posters
YazarMesaj
XXBuRcUXX
Tek Yıldızlı Öğrenci
Tek Yıldızlı Öğrenci
XXBuRcUXX

Tavşan : 247

OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM Empty
MesajKonu: OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM   OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM Icon_minitimeCuma Tem. 24, 2009 10:59 pm

ARKADAŞLAR DÜNYAYI SARAN DOMUZ GRİBİ AH1N1 VİRÜSÜ HARRY POTTERDAKİ RON WİESLY DOMUZ GRİBİ OLMUŞŞŞ

DETAYLAR AŞAĞIDA OKUYUNUZZZZ!

Harry Potter'daki Ron domuz gribi!
(A.A)“Harry Potter” filminin İngiliz oyuncusu Rupert Grint'in, domuz gribine yakalandığı ama iyileştiği bildirildi.

Rupert Grint'in menajeri, oyuncunun hastalığı hafif geçirdiğini kaydetti.Filmde Harry Potter'in en iyi arkadaşı Ron Weasley'i karakterini canlandıran Grint'in, hastalık üzerine son filminin setinden birkaç gün izin aldığı ama şimdi yeniden çekimlere döneceği belirtildi.

HABER (A.A) GEÇMİŞ OLSN :(
http://gakuenalice.forumr.biz
rwhphg
Yıldızsız
Yıldızsız
rwhphg

Tavşan : 94

OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM Empty
MesajKonu: Geri: OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM   OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM Icon_minitimeC.tesi Tem. 25, 2009 12:36 am

RON WİESLY DEĞİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL RONALD WEASLEY EN NEFRET ETTİĞİM ŞEYİ YAPTIN DUA ET UZAĞIMDASIN YOKSA SDENİ ÖLDÜRÜRDÜM !!!

Ayrıca şu biLgiyi de veriyim : YapıLan bir röportajda bunu öğrendiğinde çok korktuğu öleceğini sandığını ama ormal bi grip gibi geçirdiğini söylemiş (aşkıma geçmiş olsun O'nu çoook seviyorum o benim tek aşkım (zaten şu an çıktığım kişi Ron'un ikizi gibi çoooook benziyo aşkımmmm))
₪Kristal KéLébék₪
Süper Moderatör
Süper Moderatör
₪Kristal KéLébék₪

Tavşan : 4663

MesajKonu: Geri: OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM   OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM Icon_minitimeC.tesi Tem. 25, 2009 8:27 am

Hayıırrr domuz gribi değil, beğinsel bir rahatsızlık. beyin hücreleri ölmüş sanırsam, hareket edemiyor ve felç durumda.
http://www.rock-forever.yetkinforum.com
XXBuRcUXX
Tek Yıldızlı Öğrenci
Tek Yıldızlı Öğrenci
XXBuRcUXX

MesajKonu: Geri: OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM   OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM Icon_minitimeC.tesi Ağus. 08, 2009 6:48 pm

hayır ceren domuz gribi
M * İ * K * A * N
Tek Yıldızlı Öğrenci
Tek Yıldızlı Öğrenci
M * İ * K * A * N

Tavşan : 282

MesajKonu: Geri: OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM   OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM Icon_minitimeC.tesi Ağus. 08, 2009 8:19 pm

geçmiş olsun
₪Kristal KéLébék₪
Süper Moderatör
Süper Moderatör
₪Kristal KéLébék₪

MesajKonu: Geri: OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM   OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM Icon_minitimePaz Ağus. 09, 2009 7:40 am

XXBuRcUXX demiş ki:
hayır ceren domuz gribi

Emin misin? Gazetelerde yazıyor, ondan biliyorum.
XXBuRcUXX
Tek Yıldızlı Öğrenci
Tek Yıldızlı Öğrenci
XXBuRcUXX

MesajKonu: Geri: OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM   OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM Icon_minitimePaz Ağus. 09, 2009 12:58 pm

ama her yerde öyle yazıyor
nurs_gothic
Moderatör
Moderatör
nurs_gothic

Tavşan : 2162

MesajKonu: Geri: OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM   OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM Icon_minitimePtsi Ağus. 10, 2009 1:24 pm

evet domuz gribi geçirdi ve şu anda iyileşmiş geçmiş olsun :)
rwhphg
Yıldızsız
Yıldızsız
rwhphg

Tavşan : 94

MesajKonu: Geri: OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM   OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM Icon_minitimeC.tesi Ağus. 15, 2009 10:02 pm

C e R e N * M i K a N demiş ki:
Hayıırrr domuz gribi değil, beğinsel bir rahatsızlık. beyin hücreleri ölmüş sanırsam, hareket edemiyor ve felç durumda.

Kimse benden iyi biLemez GazeteLere de zaten güven oLmuyo her yerde yaLan haber var

Rupert Grint Domuz Gribi geçirdi ve erken teşhis sayesin normaL bir Gripmiş gibi atLarttı şu anda gerçekten çoK iyi ve sette FiLm ÇeKimLedrinde .. BeyinseL bir rahatsızLığı oLan DanieL RadcLiffe ayaKKabıLarını biLe bağLayamıyomuş yazı yazmaKta çoK zorLanıyomuş ama FeLç FaLan değiL .. Harry Potter'ın dubLörü araba Kazası geçirdi ve eLç oLdu ama çoK çüKür o da iyi durumda ve şu an sette ...
xsakurax
Moderatör
Moderatör
xsakurax

Tavşan : 2789

MesajKonu: Geri: OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM   OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM Icon_minitimeC.tesi Ağus. 15, 2009 11:28 pm

C e R e N * M i K a N demiş ki:
ceren senin dediğin hastalığı harry potter geçirmişti benim bildiğim kadarıyla :\')
http://aliceakademisi.yetkinforum.com/forum.htm
**MiKaN**
Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?
**MiKaN**

Tavşan : 323

MesajKonu: Geri: OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM   OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM Icon_minitimeC.tesi Eyl. 12, 2009 1:10 am

rwhphg demiş ki:
RON WİESLY DEĞİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL RONALD WEASLEY EN NEFRET ETTİĞİM ŞEYİ YAPTIN DUA ET UZAĞIMDASIN YOKSA SDENİ ÖLDÜRÜRDÜM !!!

Affedersin ama şimdi sende benim en nefret ettiğim şeyi yaptın! l Lütfen üyelerle biraz daha düzgün konuş :x

En son **MiKaN** tarafından Salı Kas. 10, 2009 1:48 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
₪Kristal KéLébék₪
Süper Moderatör
Süper Moderatör
₪Kristal KéLébék₪

MesajKonu: Geri: OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM   OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM Icon_minitimeC.tesi Eyl. 12, 2009 9:07 am

Kesinlikle katılıyorum yani kendi kankan fln die (yani gördüğü, tanıdığı olarak) böle kötü konuşman çok yanlış. ayrıca sitede!! :krl:
xsakurax
Moderatör
Moderatör
xsakurax

Tavşan : 2789

MesajKonu: Geri: OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM   OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM Icon_minitimeÇarş. Eyl. 16, 2009 6:15 am

ikinizede katılıyorum çok haklısınız arkadaşlar :D :x :x
http://aliceakademisi.yetkinforum.com/forum.htm
gakuen
3 Yıldızlı Öğrenci
3 Yıldızlı Öğrenci
gakuen

Tavşan : 1041

MesajKonu: Geri: OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM   OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM Icon_minitimeÇarş. Eyl. 16, 2009 8:04 am

bende şok oldum paylaşım için çok saol
Fairy_Tale
Akademi Müdürü
Akademi Müdürü
Fairy_Tale

Tavşan : 3608

MesajKonu: Geri: OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM   OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM Icon_minitimeC.tesi Ocak 09, 2010 5:55 pm

rwhphg demiş ki:

Ayrıca şu biLgiyi de veriyim : YapıLan bir röportajda bunu öğrendiğinde çok korktuğu öleceğini sandığını ama ormal bi grip gibi geçirdiğini söylemiş (aşkıma geçmiş olsun O'nu çoook seviyorum o benim tek aşkım (zaten şu an çıktığım kişi Ron'un ikizi gibi çoooook benziyo aşkımmmm))

Harry Poter'cı konuştu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Ya ben fazla ilgili değilim bu filmle. Tüm serileri izledim ama iyileşmiş sonuçta şaşılacak bişey yok ki...
http://www.gakuenalice.forumdizini.com

OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Şoke Oldum Alexander Rybak Hakkında!!
» Yusuf Güney - Heder Oldum Aşkına
» İşte En Güzel Haber!!!
» neyle ilgili forum kurim
» gakuen alice ile ilgili görüşler