| OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM | |
|
+5nurs_gothic M * İ * K * A * N ₪Kristal KéLébék₪ rwhphg XXBuRcUXX 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
XXBuRcUXX Tek Yıldızlı Öğrenci
Kayıt tarihi : 04/07/09 Mesaj Sayısı : 206 Nerden : istanbul Tavşan : 247
| Konu: OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM Cuma Tem. 24, 2009 10:59 pm | |
| ARKADAŞLAR DÜNYAYI SARAN DOMUZ GRİBİ AH1N1 VİRÜSÜ HARRY POTTERDAKİ RON WİESLY DOMUZ GRİBİ OLMUŞŞŞ DETAYLAR AŞAĞIDA OKUYUNUZZZZ! Harry Potter'daki Ron domuz gribi! (A.A)“Harry Potter” filminin İngiliz oyuncusu Rupert Grint'in, domuz gribine yakalandığı ama iyileştiği bildirildi. Rupert Grint'in menajeri, oyuncunun hastalığı hafif geçirdiğini kaydetti.Filmde Harry Potter'in en iyi arkadaşı Ron Weasley'i karakterini canlandıran Grint'in, hastalık üzerine son filminin setinden birkaç gün izin aldığı ama şimdi yeniden çekimlere döneceği belirtildi. HABER (A.A) GEÇMİŞ OLSN | |
|
| |
rwhphg Yıldızsız
Kayıt tarihi : 12/05/09 Mesaj Sayısı : 92 Nerden : кasтaмσηu Tavşan : 94
| Konu: Geri: OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM C.tesi Tem. 25, 2009 12:36 am | |
| RON WİESLY DEĞİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL RONALD WEASLEY EN NEFRET ETTİĞİM ŞEYİ YAPTIN DUA ET UZAĞIMDASIN YOKSA SDENİ ÖLDÜRÜRDÜM !!!
Ayrıca şu biLgiyi de veriyim : YapıLan bir röportajda bunu öğrendiğinde çok korktuğu öleceğini sandığını ama ormal bi grip gibi geçirdiğini söylemiş (aşkıma geçmiş olsun O'nu çoook seviyorum o benim tek aşkım (zaten şu an çıktığım kişi Ron'un ikizi gibi çoooook benziyo aşkımmmm)) | |
|
| |
₪Kristal KéLébék₪ Süper Moderatör
Kayıt tarihi : 04/05/09 Mesaj Sayısı : 4156 Nerden : İzmir Tavşan : 4663
| Konu: Geri: OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM C.tesi Tem. 25, 2009 8:27 am | |
| Hayıırrr domuz gribi değil, beğinsel bir rahatsızlık. beyin hücreleri ölmüş sanırsam, hareket edemiyor ve felç durumda. | |
|
| |
| Konu: Geri: OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM C.tesi Ağus. 08, 2009 6:48 pm | |
| | |
|
| |
M * İ * K * A * N Tek Yıldızlı Öğrenci
Kayıt tarihi : 25/05/09 Mesaj Sayısı : 247 Nerden : !ZM!R Tavşan : 282
| Konu: Geri: OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM C.tesi Ağus. 08, 2009 8:19 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM Paz Ağus. 09, 2009 7:40 am | |
| - XXBuRcUXX demiş ki:
- hayır ceren domuz gribi
Emin misin? Gazetelerde yazıyor, ondan biliyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM Paz Ağus. 09, 2009 12:58 pm | |
| ama her yerde öyle yazıyor | |
|
| |
nurs_gothic Moderatör
Kayıt tarihi : 08/04/09 Mesaj Sayısı : 1804 Nerden : kastamonu Tavşan : 2162
| Konu: Geri: OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM Ptsi Ağus. 10, 2009 1:24 pm | |
| evet domuz gribi geçirdi ve şu anda iyileşmiş geçmiş olsun | |
|
| |
rwhphg Yıldızsız
Kayıt tarihi : 12/05/09 Mesaj Sayısı : 92 Nerden : кasтaмσηu Tavşan : 94
| Konu: Geri: OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM C.tesi Ağus. 15, 2009 10:02 pm | |
| - C e R e N * M i K a N demiş ki:
- Hayıırrr domuz gribi değil, beğinsel bir rahatsızlık. beyin hücreleri ölmüş sanırsam, hareket edemiyor ve felç durumda.
Kimse benden iyi biLemez GazeteLere de zaten güven oLmuyo her yerde yaLan haber var Rupert Grint Domuz Gribi geçirdi ve erken teşhis sayesin normaL bir Gripmiş gibi atLarttı şu anda gerçekten çoK iyi ve sette FiLm ÇeKimLedrinde .. BeyinseL bir rahatsızLığı oLan DanieL RadcLiffe ayaKKabıLarını biLe bağLayamıyomuş yazı yazmaKta çoK zorLanıyomuş ama FeLç FaLan değiL .. Harry Potter'ın dubLörü araba Kazası geçirdi ve eLç oLdu ama çoK çüKür o da iyi durumda ve şu an sette ... | |
|
| |
xsakurax Moderatör
Kayıt tarihi : 30/05/09 Mesaj Sayısı : 2560 Nerden : alice akademisi Tavşan : 2789
| Konu: Geri: OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM C.tesi Ağus. 15, 2009 11:28 pm | |
| - C e R e N * M i K a N demiş ki:
- Hayıırrr domuz gribi değil, beğinsel bir rahatsızlık. beyin hücreleri ölmüş sanırsam, hareket edemiyor ve felç durumda.
ceren senin dediğin hastalığı harry potter geçirmişti benim bildiğim kadarıyla | |
|
| |
**MiKaN** Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 21/08/09 Mesaj Sayısı : 273 Nerden : HaTaY Tavşan : 323
| Konu: Geri: OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM C.tesi Eyl. 12, 2009 1:10 am | |
| - rwhphg demiş ki:
- RON WİESLY DEĞİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL RONALD WEASLEY EN NEFRET ETTİĞİM ŞEYİ YAPTIN DUA ET UZAĞIMDASIN YOKSA SDENİ ÖLDÜRÜRDÜM !!!
Affedersin ama şimdi sende benim en nefret ettiğim şeyi yaptın! l Lütfen üyelerle biraz daha düzgün konuş
En son **MiKaN** tarafından Salı Kas. 10, 2009 1:48 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM C.tesi Eyl. 12, 2009 9:07 am | |
| Kesinlikle katılıyorum yani kendi kankan fln die (yani gördüğü, tanıdığı olarak) böle kötü konuşman çok yanlış. ayrıca sitede!! | |
|
| |
xsakurax Moderatör
Kayıt tarihi : 30/05/09 Mesaj Sayısı : 2560 Nerden : alice akademisi Tavşan : 2789
| Konu: Geri: OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM Çarş. Eyl. 16, 2009 6:15 am | |
| | |
|
| |
gakuen 3 Yıldızlı Öğrenci
Kayıt tarihi : 02/05/09 Mesaj Sayısı : 1009 Nerden : zonguldak Tavşan : 1041
| Konu: Geri: OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM Çarş. Eyl. 16, 2009 8:04 am | |
| bende şok oldum paylaşım için çok saol | |
|
| |
Fairy_Tale Akademi Müdürü
Kayıt tarihi : 19/02/09 Mesaj Sayısı : 2701 Nerden : İstanbul Tavşan : 3608
| Konu: Geri: OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM C.tesi Ocak 09, 2010 5:55 pm | |
| - rwhphg demiş ki:
- RON WİESLY DEĞİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL RONALD WEASLEY EN NEFRET ETTİĞİM ŞEYİ YAPTIN DUA ET UZAĞIMDASIN YOKSA SDENİ ÖLDÜRÜRDÜM !!!
Ayrıca şu biLgiyi de veriyim : YapıLan bir röportajda bunu öğrendiğinde çok korktuğu öleceğini sandığını ama ormal bi grip gibi geçirdiğini söylemiş (aşkıma geçmiş olsun O'nu çoook seviyorum o benim tek aşkım (zaten şu an çıktığım kişi Ron'un ikizi gibi çoooook benziyo aşkımmmm)) Harry Poter'cı konuştu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ya ben fazla ilgili değilim bu filmle. Tüm serileri izledim ama iyileşmiş sonuçta şaşılacak bişey yok ki... | |
|
| |
| OKUYUNCA ŞOK OLDM |Arkadaşlar Harry Potterla ilgili bir haber| OKUYUNCA ŞOKE OLDUM | |
|