XxXNATSUMEXxX Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 05/05/09 Mesaj Sayısı : 749 Nerden : ANKARA Tavşan : 811
| Konu: MİCHAEL JACKSON-DANGEREOUS Paz Tem. 26, 2009 12:50 pm | |
| BU ŞARKI BANA GÖRE MİCHAEL İN EN GÜZEL DANS GÖSTERİLERİNİN OLDUĞU BİR ŞARKI.İZLERSENİNZ ANLAYACAKSINIZ DANGEROUS
The way she came into the place I knew right then and there There was something different About this girl
The way she moved Her hair, her face, her lines Divinity in motion
As she stalked the room I could feel the aura Of her presence Every head turned Feeling passion and lust
The girl was persuasive The girl I could not trust The girl was bad The girl was dangerous
I never knew but I was Walking the line Come go with me I said I have no time She said don't you pretend we didn't Talk on the phone My baby cried And left me standing alone
She's so dangerous The girl is so dangerous Take away my money Throw away my time You can call me honey But you're no damn good for me
She came at me in sections With the eyes of desire I fell trapped into her Web of sin A touch, a kiss A whisper of love I was at the point Of no return
Deep in the darkness of Passion's insanity I felt taken by lust's Strange inhumanity This girl was persuasive This girl I could not trust The girl was bad The girl was dangerous
I never knew But I was living in vain She called my house And said you know my name And don't you pretend You never did me before With tears in her eyes My baby walked out the door
She's so dangerous The girl is so dangerous Take away my money Throw away my time You can call me honey But you're no damn good for me
Dangerous The girl is so dangerous I have to pray to God 'Cause I know how Lust can blind It's a passion in my soul But you're no damn lover Friend of mine
And then it happened She touched me For the lips of A strange woman Drop as a honeycomb And her mouth was Smoother than oil But her inner spirit and words Were as sharp as A two-edged sword But I loved it 'Cause it's dangerous
I cannot sleep alone tonight My baby left me here tonight I cannot cope 'til it's all right You and your manipulation You hurt my baby
Dangerous The girl is so dangerous Take away my money Throw away my time You can call me honey But you're no damn good for me
Dangerous The girl is so dangerous Take away my money Throw away my time You can call me honey But you're no damn good for me
Dangerous The girl is so dangerous I have to pray to God 'Cause I know how Lust can blind It's a passion in my soul But you're no damn lover Friend of mine
TEHLİKELİ
Bu yere gelişi Daha o zaman, orada biliyordum Farklı bir şey vardı Bu kızda
Hareket edişi Saçı, yüzü, hatları Ayaklı kutsallık
Odaya süzülünce Havasını hissedebiliyordum O’nun varlığının Bütün başlar döndü Tutku ve şehveti hissederek
Kız iknâ ediciydi Kıza güvenemedim Kız kötüydü Kız tehlikeliydi
Hiç bilemedim ama Çizgide yürüyordum Haydi gel benimle Zamânım yok, dedim Dedi ki numara yapma Telefonda konuşmadık Bebeğim ağladı Ve beni yalnız bıraktı
Çok tehlikeli Bu kız çok tehlikeli Paramı aldı Zamânımı çaldı Beni arayabilirsin tatlım Ama kahretsin hiç bana göre değilsin
Bana çeşitli zaman dilimlerinde geldi Arzu dolu gözlerle Tuzağına düştüm Günah ağına Tek dokunuş, tek öpücük Tek bir aşk fısıldayışı Noktadaydım Geri dönüşü olmayan
Karanlık derinliklerinde Tutkunun deliliğinin Yakalanmış hissettim tutkunun Tuhaf zulmünde Bu kız iknâ ediciydi Bu kıza güvenemedim Kız kötüydü Kız tehlikeliydi
Hiç bilmiyordum Ama boşuna yaşıyormuşum Evimi aradı Ve dedi ki ismimi biliyorsun Ve numara yapma Daha önce hiç karşılaşmamışsın gibi benimle Gözlerinde yaşlarla Bebeğim kapıdan çıktı gitti
Çok tehlikeli Bu kız çok tehlikeli Paramı aldı Zamânımı çaldı Beni arayabilirsin tatlım Ama kahretsin hiç bana göre değilsin
Tehlikeli Bu kız çok tehlikeli Tanrı’ya dua etmem gerek Çünkü bilirim şehvet nasıl Kör edebilir Ruhumdaki bir tutku bu benim Ama kahretsin ki sevgilim, Arkadaşım değilsin
Sonrasında olan oldu Bana dokundu Dudaklarıyla Yabancı bir kadının Bir bal peteği gibi damlattı Ve ağzı da Yağdan daha düzdü Ama içindeki ruh ve sözcükler Sivriydi İki uçlu bir kılıç gibi Ama bunu çok sevdim Çünkü tehlikeli
Gece yalnız uyuyamıyorum Bebeğim bıraktı beni bu gece burada Başa çıkamıyorum düzelene dek Sen ve hîlen Bebeğimi incittiniz
Tehlikeli Bu kız çok tehlikeli Paramı aldı Zamânımı çaldı Beni arayabilirsin tatlım Ama kahretsin hiç bana göre değilsin
Tehlikeli Bu kız çok tehlikeli Paramı aldı Zamânımı çaldı Beni arayabilirsin tatlım Ama kahretsin hiç bana göre değilsin
Tehlikeli Bu kız çok tehlikeli Tanrı’ya dua etmem gerek Çünkü bilirim şehvet nasıl Kör edebilir Ruhumdaki bir tutku bu benim Ama kahretsin ki sevgilim, Arkadaşım değilsin BU HAREKETİ KİMSE KOLAY KOLAY YAPAMAZ!!!!!! | |
|
xsakurax Moderatör
Kayıt tarihi : 30/05/09 Mesaj Sayısı : 2560 Nerden : alice akademisi Tavşan : 2789
| Konu: Geri: MİCHAEL JACKSON-DANGEREOUS Salı Ağus. 25, 2009 5:06 am | |
| paylaşım için sağol canım | |
|