♥ | Gakuen Alice Fan Club © 2009 | ♥
Türkiye'nin İlk ve Tek Gakuen Alice Fan Sitesine Hoşgeldin!
Forumu ve mesajları görebilmek için üye ol ya da giriş yap.
Türkiye'nin İlk ve Tek Gakuen Alice Fan Sitesine Hoşgeldin!
Forumu ve mesajları görebilmek için üye ol ya da giriş yap.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Simple plan

4 posters
YazarMesaj
kelebekçik
Yıldızsız
Yıldızsız
kelebekçik

Tavşan : 110

Simple plan Empty
MesajKonu: Simple plan   Simple plan Icon_minitimePtsi Ağus. 03, 2009 1:28 pm

Simple Plan 1999 yılında Montreal, Kanada`da kurulan bir punk rock grubudur. Beş elemanın hepsi de Quebec bölgesinde büyüyen Fransız asıllı Kanadalı`lardır. Grup üç albüm yayımlamıştır No Pads, No Helmets... Just Balls (2002) ve Still Not Getting Any (2004)Simple Plan(2008); bunun yanında iki tane de canlı CD`si vardır Live in Japan (2002) ve MTV Hard Rock Live (2005)Grubun kökenleri aslında 1995 çıkışlı Reset grubuna dayanır. Reset 1997`de ilk albümünü çıkardığı zaman MxPx, Ten Foot Pole ve Face to Face gibi gruplarla turneye çıkıyordu. Pierre Bouvier ve Charles-André (Chuck) Comeau da bu gruptaydı o sıralarda. 1999`un sonuna doğru ise Simple Plan grubunu oluşturmak için buradan ayrıldılar.
Grubun adının nereden geldiği tam olarak bilinmemektedir. Elemanlar farklı cevaplar vermekle birlikte gerçek bir "iş"ten kurtulmak için bir grup kurmanın kolay bir yol olacağını düşündüklerinden akıllarına bu ismin geldiğini söylemektedirler. Bouvier ise yakın bir zamanda "bir grup kurmak zengin olmak için en basit plandır" diyerek grubun adıyla ilgili yeni bir şey söylemiştir.
Citroen araba markasının dünyada gösterilen reklamlarında çalan "Welcome to My Life" parçası bu gruba aittir.
İki albüm. Yedi milyon kopya dünya sattı. Gibi isabet bir dize "Ben bir şey mi olur", "", "Mükemmel" ve bağımlı "Welcome to My Life için." Kimin gücü ifade edebilirsiniz fanlar bir dünya lejyon one of the fiercest canlı gösterir hiç Komiteleri vurmayı.
Bu noktada, Lava / Atlantic Rockers Simple Plan sadece kilitli gibi görünüyorlar. Yani için önemli üçüncü albümü grup yeniden stüdyo haline başkanı ve sadece ne kadar geçmişte iyi, doğru çalıştı nedir?
Pek değil.

Hoşgeldiniz "Simple Plan", sadece bir albüm ama sanatsal hırs ve Montreal gelen büyüme bir bildiri tabanlı beşli. Gibi herhangi bir grup bu onun ilk albümü "No Pads, NO kask ... SADECE arama da bekleyeceğiniz Balls, "self-yayın başlıklı bir korkusuz, dinamik müzik yapılırken, Simple Plan hakkında en - bu dizginlenemez enerji ne sevgi alarak bir-net gezinti, bu harika gitar, paçayı-melodik duyarlılığının dolu - olmadan ve yaratıcı yaklaşımlar sonik yeni ortak çalışanlar tarafından Danja "Hills (Timbaland, Justin Timberlake, Duran Duran, Nelly Furtado Nate" gibi bilinçli bir yığın birleştirilerek), Max Martin (James Blunt, Kelly Clarkson, Avril Lavigne), ve Dave Fortman (Evanescence , Mudvayne).
Yeni denklem sonuçlanır bu unquestionably Simple Plan ama hala açılış parça ve ilk ve loping synthesizer'a döngüler gelen onlar önce yaptık bir şey, farklı ses 11 şarkı tek, "Ben," sıkı dans oluk ve R & B I'm Gone bir lezzet "The End" diyen hip-hop "Üretimi ve yendi tarz" ve en arsız güç öykü anlatan şiirler "Ben Forever bekleyebilirim."

"Ben tüm bu biraz daha cesur ve kim olduğunu bir zarf gerinmek olacağını şey yapmak için gerekli hissettim düşünüyorsanız," Pierre Bouvier frontman anlatıyor. "Sadece az bir bir daha bırakmak bir kayıt yapmaya çalışıyorduk işareti. "

Drummer Chuck Comeau bu "var ve Bu durumu değiştirmek için gerçekten şansı almak ve sadece gitmek gereken bir gerçekleşme çeşit olduğunu ekler. Hala ama kendimizi zor olduğunu da bir şey yapmak için."

Değişim, elbette, tutuklama bir dereceye ile gelen bant gerçeğini de "Simple Plan, yeni toprakları keşfetmek için başlayan bu dehşet biraz hissettim gizlemek değildir." Sonuçta düşünün, Comeau Aranan aramalar "konfor bölgesi" grup olan çift Platin "NO Pads 2002's içerir geldi ..." ve 2004's Platin "hala GETTING HİÇBİR," 2005's "MTV Hard Rock Live". Simple Plan grubun yukarıda konser heyecan belgeleyen güçlü 1999 yılında kurma beri çalışan olmuştur; aynı konumda en şeritler ne için getirdi rehashing rahat edecektik Bu noktada - ve Rock 'n' roll tekne sallanan bir korku.

"Biz korktun," gitarist Jeff Stinco, "çünkü ilk başta kabul eder, bir şey ki çalıştı zaten biliyordum ile karmaşa ve didn't want ki seviyordum. Biz ikincisi gibi bir kayıt yaptık ve o-cekti ' iyi bizim yelpaze temel tarafından alındıktan ve. Ama yeni şeyler bizim için çok heyecanlı olduğunu ve izleyin ki eğer büyümek istiyorum. "

Bouvier eğer doğru yolda bir serin veya edildi eğer sadece bizim kafamızda kaybetme olduğunu, zaman zaman, "bilmiyor biz mi kabul eder." Ama, o, ekler olduğumu değil mutlaka kötü bir şey. "It's good korkmak, "şarkıcıya anlatıyor." Biraz gergin olmalıdır. Eğer sinir değil, muhtemelen çok güvenli. eğer geri geçmişte göz Bence tüm büyük kayıtları riskli bir tür gelir. "
Simple Plan 2006 yılının ilkbaharında, yeni albümü üzerinde çalışıyor, kısa bir süre hala GETTING HİÇBİR "için gezici çevrimi tamamlamadan sonra başladı." The beklentisi hızlı bir yazma işlemi için eşit ve takibi için stüdyo için hızlı bir dönüş oldu. Bouvier ve Comeau yazma sürecinde ve kendilerini dalmış zaman sonbaharında haddelenmiş, bant şarkıların çok geniş koleksiyon montajı vardı. Ama bir şey doğru hissediyorum vermedi. "Herkes gibi, 'Evet, evet, bu, ama harika oldu hiçbir şey gerçekten tatlı, "diyor Comeau olarak dışarı anlaşmazlık oldu." Biz. güçlü şarkı vardı hissediyorum olabilir, ama gerçekten nereye gitmek istediğini vardı. "
Bu noktada, grubun kendi yaklaşımı yeniden düşünmek zorunda biliyordum. Yüksek ilgili Justin Timberlake ve arkadaşlarının Kanada Nelly Furtado son iş Danja olan Timbaland's kanadı altında uzun yıllar başarılı olan artıyor genç bir yapımcı için bu grubun liderliğinde Çünkü kaya alan haline genişletilmiş - ve, coincidentally de bir o çalışmak istedim gruplar itibariyle Simple Plan hedef vardı. Yani Nisan 2007, Bouvier in ve Comeau in Miami - yabancı bölge olduğu başladı kendilerini bulundu hemen sağda hissediyorum zaman "The End gibi şarkıların ilk çifti ile gündeme geldi."
Bouvier bu ilk toplantı sonrasında, "bizim gibi, 'Lanet olsun, bir şey gerçekten burada taze var olduğunu hatırlıyor! Biz şeyler oluyor var! Bu ne arıyor oldum olduğunu." Heyecan ve coşku hissettim Bu grubun ikinci rüzgar verdi güçlü oldu.
"Daha âyetleridir bazı çok güzel, modern sesi yendi entegre ve sonra denemelisiniz girmek bu vizyonu vardı büyük, tekmelemek yükselen kıçlı choruses ki ettiğiniz için bilinen," Comeau anlatıyor. "Bu tür oldu biz akılda vardı ve biz Sonu 'ile geldi karması,' bunun gerçekten çalıştı biliyordum. Sanırım dönüm noktası bize bile yazmaya devam etmek ve daha fazla risk almamak daha çok güven, çok vermek başlayan düzenli şarkı gibi. "
Geri San Diego, Bouvier ve Comeau sadece yaparak başladı ki, eski bir arkadaş, Arnold Lanni (Our Lady of Peace, Finger Eleven) olan Simple Plan ilk albümü ürettiği adamın yardım enlisting. Onlar Lanni ile yaptığı Bu yaratıcı kimya zaman İlk birlikte hala çok bozulmamış olduğunu çalıştı.
"Çalışma ile Arnold çok daha büyük oldu. O inanılmaz yetenekli bir müzisyen ve gerçekten profesyonel bir düzeyde bu bant umursamıyor ama, daha da önemlisi, gerçek bir arkadaş olarak da söyleyebilirsiniz. Biz her zaman Arnold çok rahat çalışıyor sonra, ve onu tekrar işbirliği için harika idi, "Comeau söyledi.
Miami bir başka yolculuk yakında takip ve Lanni boyunca etiketi istendi. Danja ile ikinci oturumu verdi "Ben I'm Gone" ve "Üretimi," iki albüm üzerindeki en yenilikçi parça. The ikilisi için geri kalan katılaşmış bu Danja alarak bandı destek geri Montreal parçalar.
"Biz biraz önce şaşırttı," gitarist Sebastien Lefebvre hatırlıyor "ama Tamam oldu. Ben gibi olan bu daha tipik rock grubu yapan bizim ses, yeni elemanlar da ekleyerek olduğunu biz hissettim düşünüyorum. I Gerçekten hepimizi ilham düşünüyorum ve bu albüm bazı groundbreaking şeyler çıkarırız. "
Bassist David Desrosiers, "Hepimiz farklı bir kayıt var istedim - bu biliyordum ekler. Ve, yedi yıl boyunca bir grupta sonra, istediğiniz halen yapmakta olduğunuz müzik heyecan gerekir. Zaman bu fikirler duydum Danja like it, tam yol ileri aklımıza geldi ... "

Haziran 2007 yılında, grup son olarak Los Angeles ve Montreal'de "Simple Plan" kaydedildi. Dave Fortman bir ses füzyon Simple Plan öngörülen ulaşmanıza yardımcı olmak için seçildi stüdyo girmek için hazırdı. "O kişi gerçekten hissedildi en kayıt heyecan ve melez bu farklı yaparken, "Bouvier diyor." bizi gerçekten biz ses yolu yakalamak bir taş üreticisi var bunun önemli olduğunu ancak yaşamak da, aynı anda benimsemesi verebilir Bu yeni yönünde. Gerçekten bandı, Dave ve Danja arasında bir işbirliği "olduğunu - ve daha sonra, Max Martin, who" Üretimi tamamlamak gruba yardımcı yapımcısı çarptı. "" Bu tarzı bu kombinasyonu mükemmel ve harman yapmak Herkes in chipped Kayıt türünü ki öngörülen vardı sağlamak. "
Kesin sonuçlar göz önüne alındığında, "Simple Plan" başlığı gibi en iyi görünüyordu bu proje için uygun.
Gibi gerçekten bizi temsil ediyor "Biz hissediyorum," Bouvier anlatıyor. "Bizim kariyer Bu noktada, bu gerçekten de başarılı iki albüm ile, biz bu güven ve sadece doğru, bu kendi kendine bir başlıklı gerektiğini hissettim."
Müzik denemeleri de kalem için en güncel ve kışkırtıcı sözler duruldu. "Kanserli Bouvier kardeşi's savaş ile ele Sen Kaydet Bouvier ve Comeau ilham." What is the TV show "Heroes esinlenerek Eğer bir wideview kompozisyon, ise, "hakkında değişen ve gelişen dünya. Ve ancak şişmenin" Ben Forever "Bouvier mevcut ilişkileri hakkında bir koşulsuz sevgi şarkı bekleyin miyim, çok acı ve hatta karanlık romantik kargaşa ile albüm anlaşmaları geri kalanından.
"O kadar güçlü bu şarkılar hakkında düşünüyorsanız," Stinco, diyor "ve beri güçlü bir şarkı her zaman prevails bu bant basladigim inanılan ettik. Bu kesinlikle biz arkasında ciro durabiliriz şarkılar vardır, ve ben oynamaya can't wait onları yaşıyor. "
Desrosiers eşit hevesli oldu. "Gibi 12 yaşında tekrar ben 'Ben' radyoda Gone I'm duydum I hissettim," diye açıklıyor. "Sadece bu kadar ... taze. Sanmıyorum geldi ben zamanda bu bant heyecan ve. hiç bize sahip, gerçekten sanmıyorum. "

[img]Simple plan Albumcoveraq5 Simple plan W200[/img]

[img][/img][img]Simple plan 01ke8[/img]

güzel resimler bulamadım

bu grup scooby doo nun sarkısını yapmıştır adı what's new scooby doo

ilgilenirseniz daha resim koyabilirim...
sezin
Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?
sezin

Tavşan : 813

Simple plan Empty
MesajKonu: Geri: Simple plan   Simple plan Icon_minitimePtsi Ağus. 03, 2009 2:07 pm

aaa o scooby doo nun şarkısını bu ekipmi yapmış bence o şarkı çok güzel çok güzel yapmışlar paylaşım içi tşk
http://gakuenalice.forumr.biz
kelebekçik
Yıldızsız
Yıldızsız
kelebekçik

Simple plan Empty
MesajKonu: Geri: Simple plan   Simple plan Icon_minitimePtsi Ağus. 03, 2009 3:18 pm

bişi deil
XxXNATSUMEXxX
Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?
XxXNATSUMEXxX

Tavşan : 811

Simple plan Empty
MesajKonu: Geri: Simple plan   Simple plan Icon_minitimeSalı Ağus. 04, 2009 2:12 pm

paylaşım için sao cnm.güzel bilgiler var
http://www.handebecer.azbuz.com/
kelebekçik
Yıldızsız
Yıldızsız
kelebekçik

Simple plan Empty
MesajKonu: Geri: Simple plan   Simple plan Icon_minitimeSalı Ağus. 04, 2009 4:47 pm

bişi deil ;)
xsakurax
Moderatör
Moderatör
xsakurax

Tavşan : 2789

Simple plan Empty
MesajKonu: Geri: Simple plan   Simple plan Icon_minitimePaz Ağus. 23, 2009 12:04 am

paylaşım için sağol şekerimm
http://aliceakademisi.yetkinforum.com/forum.htm
kelebekçik
Yıldızsız
Yıldızsız
kelebekçik

Simple plan Empty
MesajKonu: Geri: Simple plan   Simple plan Icon_minitimeÇarş. Eyl. 09, 2009 11:50 am

bişi deil welcome to my lıfe şarkısını dinlemenizi öneririm :)
xsakurax
Moderatör
Moderatör
xsakurax

Tavşan : 2789

Simple plan Empty
MesajKonu: Geri: Simple plan   Simple plan Icon_minitimeÇarş. Eyl. 09, 2009 10:27 pm

sağol canım dinleriz tabii :D
http://aliceakademisi.yetkinforum.com/forum.htm

Simple plan
1 sayfadaki 1 sayfası