| izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ | |
|
+6sena ₪Kristal KéLébék₪ animefan **MiKaN** Ice_Princess nurs_gothic 10 posters |
|
Sizce hangi çocuk daa şeker :) | sasuke | | 17% | [ 2 ] | naruto | | 33% | [ 4 ] | gaara | | 25% | [ 3 ] | sakura | | 25% | [ 3 ] |
| Toplam Oylar : 12 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
nurs_gothic Moderatör
Kayıt tarihi : 08/04/09 Mesaj Sayısı : 1804 Nerden : kastamonu Tavşan : 2162
| Konu: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Çarş. Ara. 09, 2009 8:03 pm | |
| | |
|
| |
Ice_Princess Moderatör
Kayıt tarihi : 22/04/09 Mesaj Sayısı : 1340 Nerden : Hatay / Antakya Tavşan : 1607
| Konu: Geri: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Perş. Ara. 10, 2009 10:49 am | |
| | |
|
| |
nurs_gothic Moderatör
| Konu: Geri: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Perş. Ara. 10, 2009 11:06 am | |
| eed oda çok şeker aslnda hepside şeker ^_^ ama gaara ile naruto daa bi çekici ğelio karakterleri nedeniyle ama en etkileyici olan naruto | |
|
| |
**MiKaN** Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 21/08/09 Mesaj Sayısı : 273 Nerden : HaTaY Tavşan : 323
| Konu: Geri: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Perş. Ara. 10, 2009 1:32 pm | |
| Canım tek kız Sakura değil ki! Benim en sevdiğim kız burda yok Hinata Hyuga ! Temari, Hinata, Ino... Bunlar da kız... Neyse bu animeyi bende çokkk seviyorum!! En çok Sasuke ve Gaara'yı seviyorum. Sakura'yı pek sevmem, Hinata'yı daha çok severim... Hinata Hyuga: İşte ben bu kızın hastasıyım!!! Hinataaa!!! | |
|
| |
nurs_gothic Moderatör
| Konu: Geri: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Perş. Ara. 10, 2009 4:01 pm | |
| hinatada çk güzel ama bn daa çok sakurayı seviom bide tek kız derken koyduum 4 kişinin içinden tek kız sakura demek istedm yani narutoyu bldiini daa önce nie bana sölemiosn en çok hakkında konuşmayı sevdiim anime ve manga naruto bnm !! ö.m den konuşurusmu?? | |
|
| |
animefan Tek Yıldızlı Öğrenci
Kayıt tarihi : 11/05/09 Mesaj Sayısı : 218 Nerden : istanbul Tavşan : 262
| Konu: Geri: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Perş. Ara. 10, 2009 4:18 pm | |
| ben sasuke diorum kesinlikle yani izlemiorum tip olarak adı ne animenin (düzelttim ama satsuke de olurmuş yani )
En son animefan tarafından Salı Ara. 15, 2009 6:46 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Perş. Ara. 10, 2009 5:20 pm | |
| Animenin adı "Naruto". Bu arada düzeltiyim, Satsuke değil; Sasuke... Olur Nurseli, konuşuruz. | |
|
| |
nurs_gothic Moderatör
| Konu: Geri: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Perş. Ara. 10, 2009 8:45 pm | |
| biras haksızlık yapmışım resimler konusunda x) narutonun daa şeker resimmleri vardı (>_< | |
|
| |
₪Kristal KéLébék₪ Süper Moderatör
Kayıt tarihi : 04/05/09 Mesaj Sayısı : 4156 Nerden : İzmir Tavşan : 4663
| Konu: Geri: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Paz Ara. 13, 2009 2:48 pm | |
| Ben de çok sefiorm manyaıymm bnde snn gbi nurselicmm sn söledikten sonra gaara'yı sewmeye başladım ama iki tane oy olsa bn gaara ve naruto derdim ama sasuke'den nefret ediorum kendini beğenmiş şey!!!!
Bn naruto ddm =) =) | |
|
| |
nurs_gothic Moderatör
| Konu: Geri: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Paz Ara. 13, 2009 2:59 pm | |
| naruto mnyaıyım bn ya çocuun karakteri süper !!!! yalnızlık çekmiş ama afacan bi çocuk çok şeker ve cool babasıda çok güçlü biri üstelik | |
|
| |
sena 3 Yıldızlı Öğrenci
Kayıt tarihi : 22/04/09 Mesaj Sayısı : 1355 Nerden : istanbul Tavşan : 1493
| Konu: Geri: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Paz Ara. 13, 2009 3:53 pm | |
| yhaaaa nurs tamda etkisinden yeni çıktıydım haaa şuuu slk sasuke hani 2. sezonda gitcekti olsn sen bana en azından geri dönüp dönmiceni söle yeter aaaa bu arada hazır unutmadan ben kesinlikle G,S,N (Gaara,Sasuke,Naruto) üçlüsü en sevdiğim üçlü ama Gaara'yı tercih ediyorm vede ceren sana %100 katılıyorm ad. çocuk hem kendini beğenmiş hemde hemde slk kendi hayatı sadece abisinden intikamını aldıktan sonras önemi kalmıyomuş dielimki abini ölüdürdün sora napacan zati orochimaru'nun yanına gittin şimdi (tabii bu slk kendisini düşünmüyo) bide kimimaro gibi olursa hiç şaşmam söleyem oda en son gördüğümde gaara'yı öldürmeye çalışırken öldüydü nese en gene uzun yazdım | |
|
| |
| Konu: Geri: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Paz Ara. 13, 2009 5:15 pm | |
| Ya saçmalamayın! Sasuke kendini beğenmiş değil! Ama Naruto gerçekten kendini beğenmiş! | |
|
| |
nurs_gothic Moderatör
| Konu: Geri: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Ptsi Ara. 14, 2009 10:18 am | |
| alakası yok bikere kendini beenmşlik deil BeLkİ ama sasuke cidden salağın önde gideni | |
|
| |
| Konu: Geri: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Ptsi Ara. 14, 2009 5:31 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Salı Ara. 15, 2009 6:47 pm | |
| nerden izliosunuz netten mi eğer öyleyse ö.m den linkini atarmısın nurseli | |
|
| |
nurs_gothic Moderatör
| Konu: Geri: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Salı Ara. 15, 2009 10:00 pm | |
| zevkler ve renkler tartışılmaz sana ö.m den atarm şmdi | |
|
| |
| Konu: Geri: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Perş. Ara. 17, 2009 4:21 pm | |
| | |
|
| |
tarçın Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 03/08/09 Mesaj Sayısı : 303 Nerden : izmir Tavşan : 433
| Konu: Geri: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ C.tesi Ara. 19, 2009 5:03 pm | |
| ben bu animeyi hiç izlemedim ve karakterlerin hiç bir özelliğini bilmiyorum ancak şu anki görüntüdeki resimlerden seçersem narutonun en son resmi ve gaaranın son iki resmi oldukça güzel | |
|
| |
Mss Hyuga Tek Yıldızlı Öğrenci
Kayıt tarihi : 17/12/09 Mesaj Sayısı : 181 Nerden : Natsume'nin Kalbinden... Tavşan : 191
| Konu: Geri: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ C.tesi Ara. 19, 2009 6:15 pm | |
| bi kere ben bunu izliyorum xD ve o kız hariç (sakura) gerisine bayılıyorum hatta ps çalışmalarımın genelinde sasuke naruto ve gaara var bakınız bi tane koyayım xD tabi bi arkime yaptıydım kimdi yaa heh kyo_kusanagi miydi öyle bişiydi xD | |
|
| |
| Konu: Geri: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Paz Ara. 20, 2009 5:22 pm | |
| - tarçın demiş ki:
- ben bu animeyi hiç izlemedim ve karakterlerin hiç bir özelliğini bilmiyorum ancak şu anki görüntüdeki resimlerden seçersem narutonun en son resmi ve gaaranın son iki resmi oldukça güzel
Ben sana hmn yardımcı olayım: Şimdi Naruto'nn ilk olarak özlelliklerini fln örenmen lazım sonra diğerlerinin ama sen önce naruto'yu öğren: Naruto, doğumundan önce köye saldıran vahşi tilki şeytanın ruhunu taşıyan genç bir ninjadır. Shonen Jump'ın en popüler karakter anketlerinin ilk beşinde ilk iki sırada (üç kez birinci olmuştur) yer alan Naruto altıncı ankette dördüncü sıraya düşmüştür. Naruto, Konoha Köyü'nde 10 Ekim'de Girdap Ülkesi'nden bir ninja olan Uzumaki Kushina'dan dünyaya geldi. Henüz yeni doğmuş bir bebekken Dokuz-kuyruklu Şeytan Tilki (Kyuubi no Yooko) köylerine saldırdı, Konohagakure (Gizli Yaprak) ve babası Yondaime Hokage (Dördüncü Hokage) Namikaze Minato şeytanı yasaklanmış bir yöntemle, bu işlem sırasında yaşamını sonlandıracağı halde, onun içine mühürlemeye karar verdi. Yondaime'nin dileği Naruto'nun köydeki insanlar tarafından bir kahraman olarak hatırlanmasıydı. Kabaca, işler öyle olmadı. Köy sakinleri suçlayacak ve acılarını ve kayıplarını yönlendirecek bir şey arıyorlardır, ve en uygun adayda oydu. Köyün yetişkinleri, bilinen birkaç istisna dışında, onu köylerine saldıran şeytan tilki olarak bildiler ve davrandılar. Sonuç olarak yalnız ve diğer insanlardan ayrı olarak büyümek zorunda kaldı. Mangada ima edildiğine göre, duygusal olarak çok zor zamanlar geçirdi ve sık sık göz yaşı döktü, fakat kendine ağlamakla bir yere varamayacağını söyledi. Nihayetinde manganın başında çenesi düşük, hiperaktif yaramaz bir çocuğa dönüştü. Sandaime Hokage gözlemlediği (ve ileride Naruto'nun kendisinin de farkettiği) bu hareketleri sadece diğer insanlar tarafından kabul edilmekteki kendisine güvensizliğiydi. Şans veya kader eseri, gençliğinde Naruto gibi hissetmiş olan öğretmeni Umino Iruka ile tanıştı. Iruka Naruto'yu bir insan ve ninja gibi gören ve başarısız Dokuz-kuyruklu olarak görmeyen ilk kişiydi. Naruto Iruka'ya onunla beraberken bir baba ile beraber olmanın nasıl bir şey olduğunu anladığını söylemiştir. Kendini yeterince kanıtlayamamış olan Naruto, Akademi'ye başladığı günden beri Hokage olmayı amaç edindi. Bu isteğinden dolayı manga ve animenin ilk kısmında çelimsizliği yüzünden herkes onunla dalga geçse de, bu ünvana ne kadar yakıştığını manga ve animenin ikinci kısmında kanıtlayacaktır. Gaara: Gaara , Dördüncü Kazekage’nin en genç oğlu, böylece Temari ve Kankurō onun büyük ablası ve abisi olmaktadır. Sunagakure (Gaara’nın köyü) ‘nin (askeri açıdan) zayıf durumu nedeniyle, Dördüncü Kazekage Suna (Kum) köyünün büyüklerinden birine, Chiyo’ya, tek kuyruklu mistik canavar Shukaku (Ichibi no Shukaku) ‘yu Gaara’nın içine hapsetmek için bir iyelik tekniği (possession jutsu) uygulamasını, köye dışardan yapılabilecek saldırılara karşı oğlunu nihai bir silaha çevirme umuduyla, emretmiştir. Bu iyelik tekniği yüzünden, Gaara’nın annesi, Karura doğum sırasında ölmüştür. Ölmeden önce, Karura Sunagakure'yi, Gaara’nın kendisinin ölümünün intikamını alacağı umuduyla, lanetler. Gaara babası tarafından eğitildi, ancak çoğunlukla amcası Yashamaru ona baktı ve büyüttü. Altı yıl boyunca, Gaara’dan ailesi ve köylüler korktular ve o ise amcası Yashamaru’nun kendisini seven tek kişi olduğuna inandı. Halbuki, Gaara altı yaşına bastığında, Gaara'nın babası, Kazekage Yashamaru’ya Gaara’ya suikast düzenlemesini emreder.Gaara, Kazekage'nin gözünde, başarısız bir deney ve diğer köylülere karşı, hayatta bırakılamayacak kadar büyük, bir tehlike haline gelmiştir. Gaara suikastçinin Yashamaru olduğunu bilmeden onu ağır yaralar. Ölmeden önce, Yashamaru Gaara’ya aslında onu hiç sevmemiş olduğunu açıklar. Gerçekte, Gaarayı sevmeye çalışmasına rağmen, Yashamaru Gaara’yı sevgili kız kardeşi ve Gaara’nın annesi olan Karura’nın hayatını çalmakla suçlayıp ona karşı kin tutmaktan kendini alamamıştır. Yashamaru ayrıca Gaara'nın isminin kaynağını da açıklamıştır: 我を愛する修羅, (Ware wo ai suru shura, a self-loving carnage,”kendisini seven katliam”). Gaara'nın annesi köye kendisini ve oğlunu bir silah için kurban etmelerinden dolayı kin duymuş ve Gaara’ya kendisine bu kadar acı çektirdiği için lanet okumuştur.Kimsenin kendisini sevmediğini anladıktan sonra, Gaara kumunu kullanarak alnına bir dövme oymuştur, 愛 (ai,love,”aşk”), "sadece kendini seven bir iblis" simgesi olarak. Sonraki altı yıl boyunca, Gaara hepsi babası tarafından emredilmiş neredeyse sabitleşmiş suikast girişimlerinin hedefi olacaktır. Gaara, Naruto gibi, bir jinchūriki ‘dir, yani (kendi isteği dışında) bir bijū (尾獣 , kuyruklu canavar) ‘ya ev sahipliği yapan,vücudunun içinde tutan, kişidir.Tüm köy Gaara’dan,vücuduna hapsedilmiş ruhun korkunç gücü nedeniyle, nefret etmiş ve korkmuştur. Kendi babası bile, Gaara’nın savaşta çok etkili araç olduğunu farketmeden çok önce,onu ölü görmek istemiştir. Sonuç olarak, Gaara duygusal olarak içe kapanık, tamamen sessiz,kendisi dışındaki herkese karşı duyduğu tiksinti ve nefrete boğulur hale gelmiştir. En sonunda kendisine gönderilen suikastçileri – ve varlığını tehdit eden kendisi dışındaki herkesi - öldümekten zevk almayı ve bunda bir yaşama sebebi bulmayı öğrenmiştir. Onun uykusuzluk hastalığı, uyuması halinde içindeki canavarın onun kişiliğini yiyip bitireceği ve yok edeceği gerçeği nedeniyle ortaya çıkmıştır, ki bu durum Gaara’yı daha da dengesiz yapmaktadır. Gerçekte, Gaara'nın hayatı neredeyse Naruto'nunkiyle aynıdır, hatta daha da talihsizdir. yalnızlık, sevilme ihtiyacı ve isteği, birey olarak sevilme ve benimsenme, diğerlerinin önyargılarından sıyrılma; istekleri — ki bu kişiler aslında, içlerinde “tutmaya zorlandıkları” canavarlar değil, diğer insanlar gibi kendileridirler — her ikisini de umutsuz bir duruma sürüklemektedir. Naruto sonuç olarak eşşek şakalarının ve haylazlıklarının kendisine dikkat çekeceği daha doğrusu tanınma sağlıyacağı hatasına düşerken; Gaara ise varlığına meydan okuyan hemen herkesi öldürerek varlığını koruyup doğrulayabileceği sonucuna varmıştır.Diğerlerinin kabul ve benimsemesinin yokluğunda, ancak kendisine değer verip diğerlerini dışlarayarak kendi içinde dengeye varabilmiştir. —ki bu da narcissism’in uç bir şeklidir. Ayrıca, Naruto Iruka ve Takım 7’nin kendisini kabul etmesini sağlarken, Gaara’nın bağ kuracağı kimsesi olmamıştır ve Naruto ile karşılaşana kadar kendisinden başka bir kimse için savaşmanın gerekçesini kavrayamamıştır. Ama başlarda, her ikiside neşeli (Naruto bu durumu abartmıştır), kibar ve ilgili olmaya çalışarak olumlu şekilde dikkat çekmeye çalışmışlardır ki küçük başarılar da elde etmişlerdir. Bir keresinde, Gaara yakınında oynayan bir kısım çocuk için güçlerini kullanarak kaçan toplarını getirmiştir ve kendisinden korkuyla kaçan çocuklardan birkaçını istemeyerek kumuyla yaralamıştır. Daha sonra, küçük Gaara amcasından aldığı yara merhemini yaraları en kötü olan kızın evine götürüp vermek ve özür dilemek istemiştir, ancak kız Gaara’nın yüzüne "bakemono" (monster, canavar) diye bağırarak kapıyı çarpıp kapatmıştır. Tabii ki bu Gaara’yı dengesiz bir duruma sokmuştur. Hemen arkasına denk gelen Amcasının gereçekleştirmeye çalıştığı suikast girişminden sonra ise, Naruto ile karşılaşıcaya kadar 6 yıl boyunca, tamamen dengesiz bir ruh hali içine girmiştir. Bu suikast girişiminden sonra alnına yukarıda bahsedilen dövmeyi oymuştur. NOT: Şey dierlerini de yazardım (aslında alıntı yaptım olsun ne farkeder) ama çok kısa bilgiler vardı ben bu ikisini sböylediğin için bunları yazdım =) | |
|
| |
Fairy_Tale Akademi Müdürü
Kayıt tarihi : 19/02/09 Mesaj Sayısı : 2701 Nerden : İstanbul Tavşan : 3608
| Konu: Geri: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Salı Şub. 23, 2010 8:47 am | |
| Ben fazla sevmem ama Gaara güzel gibi... | |
|
| |
| Konu: Geri: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Salı Şub. 23, 2010 4:11 pm | |
| benm bi arkadaşım fanart oluşturmuş bunları çizmiş yani ben çok beğendmm atrm ama bu siteye atılmaz heralde | |
|
| |
hotaru98 3 Yıldızlı Öğrenci
Kayıt tarihi : 07/08/09 Mesaj Sayısı : 1113 Nerden : alice okulu Tavşan : 1230
| Konu: Geri: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Cuma Mart 05, 2010 7:00 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
hotaru98 3 Yıldızlı Öğrenci
Kayıt tarihi : 07/08/09 Mesaj Sayısı : 1113 Nerden : alice okulu Tavşan : 1230
| Konu: Geri: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ C.tesi Mart 06, 2010 3:45 pm | |
| | |
|
| |
| izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ | |
|