♥ | Gakuen Alice Fan Club © 2009 | ♥
Türkiye'nin İlk ve Tek Gakuen Alice Fan Sitesine Hoşgeldin!
Forumu ve mesajları görebilmek için üye ol ya da giriş yap.
Türkiye'nin İlk ve Tek Gakuen Alice Fan Sitesine Hoşgeldin!
Forumu ve mesajları görebilmek için üye ol ya da giriş yap.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^

+6
sena
₪Kristal KéLébék₪
animefan
**MiKaN**
Ice_Princess
nurs_gothic
10 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Sizce hangi çocuk daa şeker :)
sasuke
izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ I_vote_lcap17%izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ I_vote_rcap
 17% [ 2 ]
naruto
izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ I_vote_lcap33%izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ I_vote_rcap
 33% [ 4 ]
gaara
izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ I_vote_lcap25%izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ I_vote_rcap
 25% [ 3 ]
sakura
izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ I_vote_lcap25%izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ I_vote_rcap
 25% [ 3 ]
Toplam Oylar : 12

YazarMesaj
nurs_gothic
Moderatör
Moderatör
nurs_gothic

Tavşan : 2162

izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Empty
MesajKonu: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^   izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Icon_minitimeÇarş. Ara. 09, 2009 8:03 pm

çoğu oyun sasukeye gitceini ve karakterleri tanımadıınızı bildiim için iki seçenek sunuom size :D (bnm favorim NaRuTo :D )

naruto ;

izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Nddd

izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Naruto__my_little_kitsune_by_mayukichan

izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Naruto

izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ P15617-cute-naruto-mobile-wallpaper

sasuke ;

izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ 2468878886_7f25fb4fc8

izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Naruto_sasuke0406

izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ 1139595073_picsSasuke

izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ 1118795538_tosasuke06

gaara ;

izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ 64up8

izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Profiles_little_gaara___4626_171397

izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Gaara-of-the-sand

izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Gaara_by_Hiruka00

ve son olarak da sakura :)

izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Little_Sakura_by_tsukishoujo

izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Sakura_Haruno

izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Cute-Sakura-haruno-sakura-5956346-1024-768

izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ 462481386_542d695e7f

tek kız sakura x) haberiniz olsn xD
Ice_Princess
Moderatör
Moderatör
Ice_Princess

Tavşan : 1607

MesajKonu: Geri: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^   izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Icon_minitimePerş. Ara. 10, 2009 10:49 am

Gaara, süper yaa. =)
nurs_gothic
Moderatör
Moderatör
nurs_gothic

MesajKonu: Geri: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^   izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Icon_minitimePerş. Ara. 10, 2009 11:06 am

eed oda çok şeker :) aslnda hepside şeker ^_^ ama gaara ile naruto daa bi çekici ğelio karakterleri nedeniyle ama en etkileyici olan naruto :)
**MiKaN**
Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?
**MiKaN**

Tavşan : 323

MesajKonu: Geri: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^   izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Icon_minitimePerş. Ara. 10, 2009 1:32 pm

Canım tek kız Sakura değil ki! Benim en sevdiğim kız burda yok :( Hinata Hyuga ! <3 Temari, Hinata, Ino... Bunlar da kız... Neyse bu animeyi bende çokkk seviyorum!! En çok Sasuke ve Gaara'yı seviyorum. Sakura'yı pek sevmem, Hinata'yı daha çok severim...
Hinata Hyuga:
izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ 3058
İşte ben bu kızın hastasıyım!!! Hinataaa!!!
nurs_gothic
Moderatör
Moderatör
nurs_gothic

MesajKonu: Geri: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^   izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Icon_minitimePerş. Ara. 10, 2009 4:01 pm

hinatada çk güzel ama bn daa çok sakurayı seviom :D bide tek kız derken koyduum 4 kişinin içinden tek kız sakura demek istedm yani :D narutoyu bldiini daa önce nie bana sölemiosn :D en çok hakkında konuşmayı sevdiim anime ve manga naruto bnm !! ö.m den konuşurusmu?? :D
animefan
Tek Yıldızlı Öğrenci
Tek Yıldızlı Öğrenci
animefan

Tavşan : 262

MesajKonu: Geri: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^   izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Icon_minitimePerş. Ara. 10, 2009 4:18 pm

ben sasuke diorum kesinlikle yani izlemiorum tip olarak adı ne animenin (düzelttim ama satsuke de olurmuş yani :D)

En son animefan tarafından Salı Ara. 15, 2009 6:46 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
**MiKaN**
Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?
**MiKaN**

MesajKonu: Geri: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^   izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Icon_minitimePerş. Ara. 10, 2009 5:20 pm

Animenin adı "Naruto". Bu arada düzeltiyim, Satsuke değil; Sasuke...
Olur Nurseli, konuşuruz.
nurs_gothic
Moderatör
Moderatör
nurs_gothic

MesajKonu: Geri: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^   izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Icon_minitimePerş. Ara. 10, 2009 8:45 pm

biras haksızlık yapmışım resimler konusunda x) narutonun daa şeker resimmleri vardı (>_<;)
₪Kristal KéLébék₪
Süper Moderatör
Süper Moderatör
₪Kristal KéLébék₪

Tavşan : 4663

MesajKonu: Geri: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^   izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Icon_minitimePaz Ara. 13, 2009 2:48 pm

Ben de çok sefiorm manyaıymm bnde snn gbi nurselicmm sn söledikten sonra gaara'yı sewmeye başladım ama iki tane oy olsa bn gaara ve naruto derdim ama sasuke'den nefret ediorum kendini beğenmiş şey!!!!

Bn naruto ddm =) =)
http://www.rock-forever.yetkinforum.com
nurs_gothic
Moderatör
Moderatör
nurs_gothic

MesajKonu: Geri: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^   izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Icon_minitimePaz Ara. 13, 2009 2:59 pm

naruto mnyaıyım bn ya çocuun karakteri süper !!!! yalnızlık çekmiş ama afacan bi çocuk çok şeker ve cool babasıda çok güçlü biri üstelik :D
sena
3 Yıldızlı Öğrenci
3 Yıldızlı Öğrenci
sena

Tavşan : 1493

MesajKonu: Geri: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^   izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Icon_minitimePaz Ara. 13, 2009 3:53 pm

yhaaaa nurs tamda etkisinden yeni çıktıydım haaa şuuu slk sasuke hani 2. sezonda gitcekti olsn sen bana en azından geri dönüp dönmiceni söle yeter aaaa bu arada hazır unutmadan ben kesinlikle G,S,N (Gaara,Sasuke,Naruto) üçlüsü en sevdiğim üçlü ama Gaara'yı tercih ediyorm :D
vede ceren sana %100 katılıyorm ad. çocuk hem kendini beğenmiş hemde hemde slk kendi hayatı sadece abisinden intikamını aldıktan sonras önemi kalmıyomuş dielimki abini ölüdürdün sora napacan zati orochimaru'nun yanına gittin şimdi (tabii bu slk kendisini düşünmüyo) bide kimimaro gibi olursa hiç şaşmam söleyem oda en son gördüğümde gaara'yı öldürmeye çalışırken öldüydü nese en gene uzun yazdım :D
http://www.shippuuden-animeci.yetkinforum.com
**MiKaN**
Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?
**MiKaN**

MesajKonu: Geri: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^   izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Icon_minitimePaz Ara. 13, 2009 5:15 pm

Ya saçmalamayın! Sasuke kendini beğenmiş değil! Ama Naruto gerçekten kendini beğenmiş!
nurs_gothic
Moderatör
Moderatör
nurs_gothic

MesajKonu: Geri: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^   izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Icon_minitimePtsi Ara. 14, 2009 10:18 am

alakası yok bikere kendini beenmşlik deil BeLkİ ama sasuke cidden salağın önde gideni
**MiKaN**
Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?
**MiKaN**

MesajKonu: Geri: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^   izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Icon_minitimePtsi Ara. 14, 2009 5:31 pm

Hiçte bile!
animefan
Tek Yıldızlı Öğrenci
Tek Yıldızlı Öğrenci
animefan

MesajKonu: Geri: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^   izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Icon_minitimeSalı Ara. 15, 2009 6:47 pm

nerden izliosunuz netten mi eğer öyleyse ö.m den linkini atarmısın nurseli
nurs_gothic
Moderatör
Moderatör
nurs_gothic

MesajKonu: Geri: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^   izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Icon_minitimeSalı Ara. 15, 2009 10:00 pm

zevkler ve renkler tartışılmaz :D :D sana ö.m den atarm şmdi
₪Kristal KéLébék₪
Süper Moderatör
Süper Moderatör
₪Kristal KéLébék₪

MesajKonu: Geri: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^   izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Icon_minitimePerş. Ara. 17, 2009 4:21 pm

nurs_gothic demiş ki:
hinatada çk güzel ama bn daa çok sakurayı seviom :D bide tek kız derken koyduum 4 kişinin içinden tek kız sakura demek istedm yani :D narutoyu bldiini daa önce nie bana sölemiosn :D en çok hakkında konuşmayı sevdiim anime ve manga naruto bnm !! ö.m den konuşurusmu?? :D

bnle de konuş benle de :D :D
tarçın
Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?
tarçın

Tavşan : 433

MesajKonu: Geri: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^   izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Icon_minitimeC.tesi Ara. 19, 2009 5:03 pm

ben bu animeyi hiç izlemedim ve karakterlerin hiç bir özelliğini bilmiyorum ancak şu anki görüntüdeki resimlerden seçersem narutonun en son resmi ve gaaranın son iki resmi oldukça güzel :D
Mss Hyuga
Tek Yıldızlı Öğrenci
Tek Yıldızlı Öğrenci
Mss Hyuga

Tavşan : 191

MesajKonu: Geri: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^   izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Icon_minitimeC.tesi Ara. 19, 2009 6:15 pm

bi kere ben bunu izliyorum xD

ve o kız hariç (sakura) gerisine bayılıyorum hatta ps çalışmalarımın genelinde sasuke naruto ve gaara var bakınız bi tane koyayım xD

izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ 2635

izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ 2646

tabi bi arkime yaptıydım kimdi yaa heh kyo_kusanagi miydi öyle bişiydi xD
₪Kristal KéLébék₪
Süper Moderatör
Süper Moderatör
₪Kristal KéLébék₪

MesajKonu: Geri: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^   izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Icon_minitimePaz Ara. 20, 2009 5:22 pm

tarçın demiş ki:
ben bu animeyi hiç izlemedim ve karakterlerin hiç bir özelliğini bilmiyorum ancak şu anki görüntüdeki resimlerden seçersem narutonun en son resmi ve gaaranın son iki resmi oldukça güzel :D

Ben sana hmn yardımcı olayım:

Şimdi Naruto'nn ilk olarak özlelliklerini fln örenmen lazım sonra diğerlerinin ama sen önce naruto'yu öğren:

Naruto, doğumundan önce köye saldıran vahşi tilki şeytanın ruhunu taşıyan genç bir ninjadır.

Shonen Jump'ın en popüler karakter anketlerinin ilk beşinde ilk iki sırada (üç kez birinci olmuştur) yer alan Naruto altıncı ankette dördüncü sıraya düşmüştür.

Naruto, Konoha Köyü'nde 10 Ekim'de Girdap Ülkesi'nden bir ninja olan Uzumaki Kushina'dan dünyaya geldi. Henüz yeni doğmuş bir bebekken Dokuz-kuyruklu Şeytan Tilki (Kyuubi no Yooko) köylerine saldırdı, Konohagakure (Gizli Yaprak) ve babası Yondaime Hokage (Dördüncü Hokage) Namikaze Minato şeytanı yasaklanmış bir yöntemle, bu işlem sırasında yaşamını sonlandıracağı halde, onun içine mühürlemeye karar verdi. Yondaime'nin dileği Naruto'nun köydeki insanlar tarafından bir kahraman olarak hatırlanmasıydı. Kabaca, işler öyle olmadı. Köy sakinleri suçlayacak ve acılarını ve kayıplarını yönlendirecek bir şey arıyorlardır, ve en uygun adayda oydu. Köyün yetişkinleri, bilinen birkaç istisna dışında, onu köylerine saldıran şeytan tilki olarak bildiler ve davrandılar. Sonuç olarak yalnız ve diğer insanlardan ayrı olarak büyümek zorunda kaldı. Mangada ima edildiğine göre, duygusal olarak çok zor zamanlar geçirdi ve sık sık göz yaşı döktü, fakat kendine ağlamakla bir yere varamayacağını söyledi. Nihayetinde manganın başında çenesi düşük, hiperaktif yaramaz bir çocuğa dönüştü. Sandaime Hokage gözlemlediği (ve ileride Naruto'nun kendisinin de farkettiği) bu hareketleri sadece diğer insanlar tarafından kabul edilmekteki kendisine güvensizliğiydi.
Şans veya kader eseri, gençliğinde Naruto gibi hissetmiş olan öğretmeni Umino Iruka ile tanıştı. Iruka Naruto'yu bir insan ve ninja gibi gören ve başarısız Dokuz-kuyruklu olarak görmeyen ilk kişiydi. Naruto Iruka'ya onunla beraberken bir baba ile beraber olmanın nasıl bir şey olduğunu anladığını söylemiştir.
Kendini yeterince kanıtlayamamış olan Naruto, Akademi'ye başladığı günden beri Hokage olmayı amaç edindi. Bu isteğinden dolayı manga ve animenin ilk kısmında çelimsizliği yüzünden herkes onunla dalga geçse de, bu ünvana ne kadar yakıştığını manga ve animenin ikinci kısmında kanıtlayacaktır.

izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ 5676

Gaara:

Gaara , Dördüncü Kazekage’nin en genç oğlu, böylece Temari ve Kankurō onun büyük ablası ve abisi olmaktadır. Sunagakure (Gaara’nın köyü) ‘nin (askeri açıdan) zayıf durumu nedeniyle, Dördüncü Kazekage Suna (Kum) köyünün büyüklerinden birine, Chiyo’ya, tek kuyruklu mistik canavar Shukaku (Ichibi no Shukaku) ‘yu Gaara’nın içine hapsetmek için bir iyelik tekniği (possession jutsu) uygulamasını, köye dışardan yapılabilecek saldırılara karşı oğlunu nihai bir silaha çevirme umuduyla, emretmiştir. Bu iyelik tekniği yüzünden, Gaara’nın annesi, Karura doğum sırasında ölmüştür. Ölmeden önce, Karura Sunagakure'yi, Gaara’nın kendisinin ölümünün intikamını alacağı umuduyla, lanetler.

Gaara babası tarafından eğitildi, ancak çoğunlukla amcası Yashamaru ona baktı ve büyüttü. Altı yıl boyunca, Gaara’dan ailesi ve köylüler korktular ve o ise amcası Yashamaru’nun kendisini seven tek kişi olduğuna inandı. Halbuki, Gaara altı yaşına bastığında, Gaara'nın babası, Kazekage Yashamaru’ya Gaara’ya suikast düzenlemesini emreder.Gaara, Kazekage'nin gözünde, başarısız bir deney ve diğer köylülere karşı, hayatta bırakılamayacak kadar büyük, bir tehlike haline gelmiştir. Gaara suikastçinin Yashamaru olduğunu bilmeden onu ağır yaralar. Ölmeden önce, Yashamaru Gaara’ya aslında onu hiç sevmemiş olduğunu açıklar. Gerçekte, Gaarayı sevmeye çalışmasına rağmen, Yashamaru Gaara’yı sevgili kız kardeşi ve Gaara’nın annesi olan Karura’nın hayatını çalmakla suçlayıp ona karşı kin tutmaktan kendini alamamıştır. Yashamaru ayrıca Gaara'nın isminin kaynağını da açıklamıştır: 我を愛する修羅, (Ware wo ai suru shura, a self-loving carnage,”kendisini seven katliam”). Gaara'nın annesi köye kendisini ve oğlunu bir silah için kurban etmelerinden dolayı kin duymuş ve Gaara’ya kendisine bu kadar acı çektirdiği için lanet okumuştur.Kimsenin kendisini sevmediğini anladıktan sonra, Gaara kumunu kullanarak alnına bir dövme oymuştur, 愛 (ai,love,”aşk”), "sadece kendini seven bir iblis" simgesi olarak. Sonraki altı yıl boyunca, Gaara hepsi babası tarafından emredilmiş neredeyse sabitleşmiş suikast girişimlerinin hedefi olacaktır.

Gaara, Naruto gibi, bir jinchūriki ‘dir, yani (kendi isteği dışında) bir bijū (尾獣 , kuyruklu canavar) ‘ya ev sahipliği yapan,vücudunun içinde tutan, kişidir.Tüm köy Gaara’dan,vücuduna hapsedilmiş ruhun korkunç gücü nedeniyle, nefret etmiş ve korkmuştur. Kendi babası bile, Gaara’nın savaşta çok etkili araç olduğunu farketmeden çok önce,onu ölü görmek istemiştir. Sonuç olarak, Gaara duygusal olarak içe kapanık, tamamen sessiz,kendisi dışındaki herkese karşı duyduğu tiksinti ve nefrete boğulur hale gelmiştir. En sonunda kendisine gönderilen suikastçileri – ve varlığını tehdit eden kendisi dışındaki herkesi - öldümekten zevk almayı ve bunda bir yaşama sebebi bulmayı öğrenmiştir. Onun uykusuzluk hastalığı, uyuması halinde içindeki canavarın onun kişiliğini yiyip bitireceği ve yok edeceği gerçeği nedeniyle ortaya çıkmıştır, ki bu durum Gaara’yı daha da dengesiz yapmaktadır.

Gerçekte, Gaara'nın hayatı neredeyse Naruto'nunkiyle aynıdır, hatta daha da talihsizdir. yalnızlık, sevilme ihtiyacı ve isteği, birey olarak sevilme ve benimsenme, diğerlerinin önyargılarından sıyrılma; istekleri — ki bu kişiler aslında, içlerinde “tutmaya zorlandıkları” canavarlar değil, diğer insanlar gibi kendileridirler — her ikisini de umutsuz bir duruma sürüklemektedir. Naruto sonuç olarak eşşek şakalarının ve haylazlıklarının kendisine dikkat çekeceği daha doğrusu tanınma sağlıyacağı hatasına düşerken; Gaara ise varlığına meydan okuyan hemen herkesi öldürerek varlığını koruyup doğrulayabileceği sonucuna varmıştır.Diğerlerinin kabul ve benimsemesinin yokluğunda, ancak kendisine değer verip diğerlerini dışlarayarak kendi içinde dengeye varabilmiştir. —ki bu da narcissism’in uç bir şeklidir. Ayrıca, Naruto Iruka ve Takım 7’nin kendisini kabul etmesini sağlarken, Gaara’nın bağ kuracağı kimsesi olmamıştır ve Naruto ile karşılaşana kadar kendisinden başka bir kimse için savaşmanın gerekçesini kavrayamamıştır.

Ama başlarda, her ikiside neşeli (Naruto bu durumu abartmıştır), kibar ve ilgili olmaya çalışarak olumlu şekilde dikkat çekmeye çalışmışlardır ki küçük başarılar da elde etmişlerdir. Bir keresinde, Gaara yakınında oynayan bir kısım çocuk için güçlerini kullanarak kaçan toplarını getirmiştir ve kendisinden korkuyla kaçan çocuklardan birkaçını istemeyerek kumuyla yaralamıştır.

Daha sonra, küçük Gaara amcasından aldığı yara merhemini yaraları en kötü olan kızın evine götürüp vermek ve özür dilemek istemiştir, ancak kız Gaara’nın yüzüne "bakemono" (monster, canavar) diye bağırarak kapıyı çarpıp kapatmıştır. Tabii ki bu Gaara’yı dengesiz bir duruma sokmuştur. Hemen arkasına denk gelen Amcasının gereçekleştirmeye çalıştığı suikast girişminden sonra ise, Naruto ile karşılaşıcaya kadar 6 yıl boyunca, tamamen dengesiz bir ruh hali içine girmiştir. Bu suikast girişiminden sonra alnına yukarıda bahsedilen dövmeyi oymuştur.

izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ 5746

NOT: Şey dierlerini de yazardım (aslında alıntı yaptım olsun ne farkeder) ama çok kısa bilgiler vardı ben bu ikisini sböylediğin için bunları yazdım =)
Fairy_Tale
Akademi Müdürü
Akademi Müdürü
Fairy_Tale

Tavşan : 3608

MesajKonu: Geri: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^   izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Icon_minitimeSalı Şub. 23, 2010 8:47 am

Ben fazla sevmem ama Gaara güzel gibi...
http://www.gakuenalice.forumdizini.com
animefan
Tek Yıldızlı Öğrenci
Tek Yıldızlı Öğrenci
animefan

MesajKonu: Geri: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^   izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Icon_minitimeSalı Şub. 23, 2010 4:11 pm

benm bi arkadaşım fanart oluşturmuş bunları çizmiş yani ben çok beğendmm atrm ama bu siteye atılmaz heralde
hotaru98
3 Yıldızlı Öğrenci
3 Yıldızlı Öğrenci

Tavşan : 1230

MesajKonu: Geri: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^   izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Icon_minitimeCuma Mart 05, 2010 7:00 pm

bnece sasuke
http://www.gakuenalice.forum9.biz
₪Kristal KéLébék₪
Süper Moderatör
Süper Moderatör
₪Kristal KéLébék₪

MesajKonu: Geri: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^   izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Icon_minitimeC.tesi Mart 06, 2010 11:26 am

Sasuke'den nefret ediyorum.. :öğ: :evil:
hotaru98
3 Yıldızlı Öğrenci
3 Yıldızlı Öğrenci

Tavşan : 1230

MesajKonu: Geri: izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^   izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^ Icon_minitimeC.tesi Mart 06, 2010 3:45 pm

neden?
http://www.gakuenalice.forum9.biz

izlediğim ve Manyaı olduum başka bi animeden siz bi soru ^_^
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-
» Özgür Kurum-Senden Başka
» Artık kimseye soru sormayın!!