| Gülüş çeşitleri anaLiz sonuçları (Süper yaa :D) | |
|
+3Fairy_Tale hotaru98 ₪Kristal KéLébék₪ 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
₪Kristal KéLébék₪ Süper Moderatör
Kayıt tarihi : 04/05/09 Mesaj Sayısı : 4156 Nerden : İzmir Tavşan : 4663
| Konu: Gülüş çeşitleri anaLiz sonuçları (Süper yaa :D) Cuma Şub. 26, 2010 7:08 pm | |
| Hahahahaha: En ilkel gülüş şeklidir Her durum karşısında yapılabilir...
Ehüehüehü: Espiri yaptı bal kabağı gülüşüdür herkesler yapamıca için yapımı zordur...
innnıhohhaha: Sinsi olan bu gülüş literatüre bizans kahkası diye geçmiştir bir sonraki replik:"oyna türk kızı" olucaktır...
hohohoho: Gülen kişinin şişman olduğunu belirtir samimidir...
keh keh: Adilik belirtisidir bir halt yaptığını sanır eskiler " bıyık altı" der...
hahahaay: Kadınlara hastır kocanın zengin olduğunu gösterir...
HoBarey: Gülüşten öte bir sevinç gösterisidir en kötü yanı sizide ortak etmek isteyecekir...
kikikikikikikiki: Genelde başın yukarı aşağı sallanmasıyla desteklenen bu gülüşten zarar gelmezz..
haaah-hah-hah-hah:kendini yineleyen bu gülüş tarzı daha çok yan masaların duyması için yapılır...
hhıh: Ağız kapalıyken burundan tek nefes verilerek yapılır kasan tiplere hastır.nette yazı okurken en çok tercih edilen türdür...
zuahahahaha: Kahkahanın desibel sınırlarını zorlayan bir çeşididir genelde alt komşu elindeki süpürge sopasıyla tavana vurur biraz dizginlersiniz kendinizi...
muhahahaauahhahah: türevlerine rastlamak mümkündür.
euhe: Öhü ehe şeklinde ses tellerinden geçer genelde pekte komik olmayan esprilere ayıp olmasın diye verilen yanıt/gülme efektidir
pohuahahaha:geberdim patladım manasında
nihohahaha: ben bi pisliğim çok adiyim manasında
ehi ehi : kıllık düzeyinde bi sempatikliğim var manasında
muahhaha: kabayım danayım bide üstüne kıroyum manasında | |
|
| |
hotaru98 3 Yıldızlı Öğrenci
Kayıt tarihi : 07/08/09 Mesaj Sayısı : 1113 Nerden : alice okulu Tavşan : 1230
| Konu: Geri: Gülüş çeşitleri anaLiz sonuçları (Süper yaa :D) Cuma Şub. 26, 2010 7:09 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Gülüş çeşitleri anaLiz sonuçları (Süper yaa :D) Cuma Şub. 26, 2010 7:17 pm | |
| | |
|
| |
Fairy_Tale Akademi Müdürü
Kayıt tarihi : 19/02/09 Mesaj Sayısı : 2701 Nerden : İstanbul Tavşan : 3608
| Konu: Geri: Gülüş çeşitleri anaLiz sonuçları (Süper yaa :D) Paz Şub. 28, 2010 11:48 am | |
| Hahaha Çok güzel sğol | |
|
| |
| Konu: Geri: Gülüş çeşitleri anaLiz sonuçları (Süper yaa :D) Cuma Mart 05, 2010 6:10 pm | |
| Siz genelde neyi kullanıyosunuz?? | |
|
| |
hotaru98 3 Yıldızlı Öğrenci
Kayıt tarihi : 07/08/09 Mesaj Sayısı : 1113 Nerden : alice okulu Tavşan : 1230
| Konu: Geri: Gülüş çeşitleri anaLiz sonuçları (Süper yaa :D) Cuma Mart 05, 2010 6:53 pm | |
| bunları hahahahhaha zuahahhahaha koptum gülmekten ölüyorum muahhahahah hihihihih | |
|
| |
xsakurax Moderatör
Kayıt tarihi : 30/05/09 Mesaj Sayısı : 2560 Nerden : alice akademisi Tavşan : 2789
| Konu: Geri: Gülüş çeşitleri anaLiz sonuçları (Süper yaa :D) Salı Ağus. 31, 2010 5:00 am | |
| sağol cnm | |
|
| |
tusubasa Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 05/09/09 Mesaj Sayısı : 323 Nerden : kırşehir Tavşan : 335
| Konu: Geri: Gülüş çeşitleri anaLiz sonuçları (Süper yaa :D) Salı Ağus. 31, 2010 1:06 pm | |
| komik mişş saol cnmm bu arada ''muahhaha: kabayım danayım bide üstüne kıroyum manasında'' bunu benim arkadaslarımın genelde hepsi yaparr | |
|
| |
| |
| |
sena 3 Yıldızlı Öğrenci
Kayıt tarihi : 22/04/09 Mesaj Sayısı : 1355 Nerden : istanbul Tavşan : 1493
| Konu: Geri: Gülüş çeşitleri anaLiz sonuçları (Süper yaa :D) Perş. Ekim 28, 2010 1:33 pm | |
| bn dha chok
Hahahahaha keh keh kikikikikikikiki zuahahahaha pohuahahaha nihohahaha
ndense bna'da hep "ben tam bi pisliğim" or "biraz sonra bi adilik yapıcam" gibi şeyler çıkıo xD
yinede chok arigato diem xD | |
|
| |
yasemin Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 01/05/09 Mesaj Sayısı : 491 Nerden : istanbul Tavşan : 546
| Konu: Geri: Gülüş çeşitleri anaLiz sonuçları (Süper yaa :D) Perş. Şub. 03, 2011 8:10 pm | |
| hehehehehhe hoyt hahahahahhah yada debessüm | |
|
| |
| Gülüş çeşitleri anaLiz sonuçları (Süper yaa :D) | |
|