₪Kristal KéLébék₪ Süper Moderatör
Kayıt tarihi : 04/05/09 Mesaj Sayısı : 4156 Nerden : İzmir Tavşan : 4663
| Konu: Dizi/Film Aralarında Çıkan Reklamları Gerekli Buluyor Musunuz? Paz Tem. 18, 2010 2:21 pm | |
| Bence gerekli çünkü bu filmi oynatmak için zaten para harcıyor kanal, getiriyi de reklamlardan alıyorlar. Zaten film arasında gerekli ihtiyalarımızı karşılayabiliyoruz da. Ama bazı kanalların reklam araları kısa, bazılarının uzun oluyor nedenini hiç anlayamıyorum.. :') Sizce gereklimi | |
|
xsakurax Moderatör
Kayıt tarihi : 30/05/09 Mesaj Sayısı : 2560 Nerden : alice akademisi Tavşan : 2789
| Konu: Geri: Dizi/Film Aralarında Çıkan Reklamları Gerekli Buluyor Musunuz? Salı Tem. 20, 2010 10:57 am | |
| gerekli bence ben dizi reklama girinceye kadar yerimden kıpırdamıyorum çünkü ama bazende çok abartıyorlar yaff | |
|
tatli_kiz,alice 3 Yıldızlı Öğrenci
Kayıt tarihi : 23/06/09 Mesaj Sayısı : 1384 Nerden : İstanbul Tavşan : 1467
| Konu: Geri: Dizi/Film Aralarında Çıkan Reklamları Gerekli Buluyor Musunuz? Salı Tem. 20, 2010 12:42 pm | |
| - ₪Kristal KéLébék₪ demiş ki:
- Bence gerekli çünkü bu filmi oynatmak için zaten para harcıyor kanal, getiriyi de reklamlardan alıyorlar. Zaten film arasında gerekli ihtiyalarımızı karşılayabiliyoruz da. Ama bazı kanalların reklam araları kısa, bazılarının uzun oluyor nedenini hiç anlayamıyorum.. :') Sizce gereklimi
o anki reytinge göre herhalde reklam uzunlukları artıyor mesela arka sıradakiler pazar günü bi başlıo 8'de 11.30'da bitio reklamlığın çokluğunun nedeni bence reyting )) reklam koymaları gerekli ama abartıolar | |
|