Kestaneli Et Malzemeler 500 gr. dana kuşbaşı (sokum)
2 yemek kaşığı margarin
4 adet soğan
250 gr. ayıklanmış kestane
1 yemek kaşığı soya sosu
1 çay kaşığı domates salçası
1 adet kırmızı biber
Tuz
Karabiber
Yemeğin Tarifi Etleri yıkayın. Üzerini kapatacak kadar su koyup, 35 dakika pişirin.
Etleri yağla birlikte tencereye yerleştirin. Pembeleşene kadar kavurun. Soğanları dörde bölüp, kestaneleri de bütün olarak etlerin içine atın. Karıştırarak, kavurun.
Nar gibi kızaran etlerin üzerine soya sosunu, tuzu ve karabiberi ekleyin. Salçayı atıp, karıştırın. Üzerini kapatacak kadar su koyun. İyice pişirin. Kıydığınız kırmızı biberi, pişen kestaneli ete ilave edin.