♥ | Gakuen Alice Fan Club © 2009 | ♥
Türkiye'nin İlk ve Tek Gakuen Alice Fan Sitesine Hoşgeldin!
Forumu ve mesajları görebilmek için üye ol ya da giriş yap.
Türkiye'nin İlk ve Tek Gakuen Alice Fan Sitesine Hoşgeldin!
Forumu ve mesajları görebilmek için üye ol ya da giriş yap.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Erkeklerin Sevdiği Kızların Sevmediği Şeyler

+5
Fairy_Tale
.!.eLiF.!.
gizem_natsume
elif2
black c£t
9 posters
YazarMesaj
black c£t
Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?
black c£t

Tavşan : 869

Erkeklerin Sevdiği Kızların Sevmediği Şeyler Empty
MesajKonu: Erkeklerin Sevdiği Kızların Sevmediği Şeyler   Erkeklerin Sevdiği Kızların Sevmediği Şeyler Icon_minitimeCuma Nis. 17, 2009 5:42 pm

1.futbol en başta gelenidir herhalde
Arkadaşlar ben düşündüm ki hani bütün erkekler maç seviyor ya bunun nedenini öğrenelim ve bakın sonuç..................
bir kadın bir siteye sormuş ve erkeklerin buna cevabı
cevap 1 ama sadece erkekler sevmiyor ki kadınlar da seviyor (ben sevmiyorum)

cevap 2 Bence erkeklerin ve kadınların kendilerine özel bazı baskın özellikleri var. Ve erkeklerde baskın olan özellikler; güçlü olma duygusu, kazanma arzusu... Futbol bu ve benzeri duyguları içeriyor. Kanımca ondandır ki erkekler daha çok seviyor. Aslında kadınlardanda sevenler var. Şimdi oran karşılaştırması yapınca erkekler daha büyük bir kitlede seviyor gözükebilir ama bunun sebebi kadınların daha yeni yeni sosyal statüde bir yerleri olmasıdır. Kadınlar çok da geçmiş sayılmayacak bir tarihte sadece evin ihtiyaçlarını gören "ana" kıvamında karakterlerdi. Dışarı çıkamıyorlar, gezip tozamıyorlardı ya da el işi dışında ki hobilerine güzel gözle bakılmıyordu. Ama artık günümüzde çağdaş kadınlar, en az erkekler kadar sosyal ve erkeklerin girip çıktıkları hemen hemen heryere girip çıkabiliyorlar. Zaman ilerledikçe - dünyada ki kadın sayısının erkek sayısını geçmeye başladı zaten- kadınlarda erkekler kadar futbol maçı seviyor olacaklardır.

cevap 3 Sadece erkek oyunu sandıkları için ama mesela bende çok severim...... (bu nu düşünemem)

cevap 4 Aslında bu devletin yönetim politikasıdır. Erkekler futbol severse, daha çok maç izlerler. Ailelerinede izletirler. Devlet erkekleri, erkekler ailelerini cahil bırakır, gül gibi, koyun-çoban misali geçinip giderler. Futbol çobanın üflediği kavalın mezbahadan önce duyulan tatlı sesidir.

cevap 5 yani sever değilde tercih ederler dense daha ii yanındakinin dırdırı ve isteklerinden bir kaçış yolu..(günlük hayat ve sorunlardan meditasyonla sıyrılma gibi bişey...)
http://www.twilighttt.forum.st
elif2
Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?
elif2

Tavşan : 641

MesajKonu: Geri: Erkeklerin Sevdiği Kızların Sevmediği Şeyler   Erkeklerin Sevdiği Kızların Sevmediği Şeyler Icon_minitimeCuma Nis. 17, 2009 7:13 pm

birinci cevap ben futbol severim
ikinci cevap ben seiyom zaten kadınları küçümsememi var öyle eskiden hiç birşeye katılmıyo felan
üçüncü cevap evet böyle düşünenlerde var futbol sadece erkek oyunu değildir
dörtüncü cevap
burda erkeklerin aptal olduğu söylenmiş yorum yok
beşinci son cevap bu sözden bişey çıkarımadım
ama kadınlara hep sınır koyuluyor bu hat mı bu arada bu güzelmiş canım paylaştıgın için saol
gizem_natsume
Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?
gizem_natsume

Tavşan : 319

MesajKonu: Geri: Erkeklerin Sevdiği Kızların Sevmediği Şeyler   Erkeklerin Sevdiği Kızların Sevmediği Şeyler Icon_minitimeC.tesi Nis. 18, 2009 8:02 am

tam olarak anlamadım ben yinede paylaşım için saol
.!.eLiF.!.
Alice Profesörü
Alice Profesörü
.!.eLiF.!.

Tavşan : 2233

MesajKonu: Geri: Erkeklerin Sevdiği Kızların Sevmediği Şeyler   Erkeklerin Sevdiği Kızların Sevmediği Şeyler Icon_minitimeC.tesi Nis. 18, 2009 10:09 am

chok gsl cnm saol
bnde futbolu chok sewerim
hatta beden dersinde kızlar arasında maç yapıorzz :D :D
http://www.askherseyedeqer.eniyiforum.org
Fairy_Tale
Akademi Müdürü
Akademi Müdürü
Fairy_Tale

Tavşan : 3608

MesajKonu: Geri: Erkeklerin Sevdiği Kızların Sevmediği Şeyler   Erkeklerin Sevdiği Kızların Sevmediği Şeyler Icon_minitimeCuma Nis. 24, 2009 6:50 pm

Ama futbolsuz olur mu be ya?!? Şahsen E.B.F.B
http://www.gakuenalice.forumdizini.com
sunshine
Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?
sunshine

Tavşan : 556

MesajKonu: Geri: Erkeklerin Sevdiği Kızların Sevmediği Şeyler   Erkeklerin Sevdiği Kızların Sevmediği Şeyler Icon_minitimeC.tesi Nis. 25, 2009 10:56 am

için teşekkürler ben futbolu hiç sevmem kanım ısınmıyo bir türlü paylaşım
elif2
Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?
elif2

Tavşan : 641

MesajKonu: Geri: Erkeklerin Sevdiği Kızların Sevmediği Şeyler   Erkeklerin Sevdiği Kızların Sevmediği Şeyler Icon_minitimeC.tesi Nis. 25, 2009 1:14 pm

ben fotbolu seviyom ne yapayım kazanma hırsı ve azım oluyo insanda çok seviyom insan oynayınca çok eyleniyo ve birazda gülüyo ben kaybetsemde kazansamda hep eyleniyom(ama kaybedince üzüloyom ne diyim)tabe F.B liyiz
Ice_Princess
Moderatör
Moderatör
Ice_Princess

Tavşan : 1607

MesajKonu: Geri: Erkeklerin Sevdiği Kızların Sevmediği Şeyler   Erkeklerin Sevdiği Kızların Sevmediği Şeyler Icon_minitimeSalı Mayıs 12, 2009 3:22 pm

Sporun bütün dallarını severim.
Prenses
Alışıyorum Galiba?
Alışıyorum Galiba?
Prenses

Tavşan : 469

MesajKonu: Geri: Erkeklerin Sevdiği Kızların Sevmediği Şeyler   Erkeklerin Sevdiği Kızların Sevmediği Şeyler Icon_minitimeSalı Mayıs 12, 2009 4:25 pm

Bende pek futbolu sevmem ama bizim okulla sankı benim inadımı hoca halısaha yaptırdı herkese futbolu sevdirdi.......
xsakurax
Moderatör
Moderatör
xsakurax

Tavşan : 2789

MesajKonu: Geri: Erkeklerin Sevdiği Kızların Sevmediği Şeyler   Erkeklerin Sevdiği Kızların Sevmediği Şeyler Icon_minitimeC.tesi Tem. 11, 2009 10:00 am

ben futbol maçlarını izlemem ama kızlarla maç yaparız çok eğlenceli oluyor
http://aliceakademisi.yetkinforum.com/forum.htm

Erkeklerin Sevdiği Kızların Sevmediği Şeyler
1 sayfadaki 1 sayfası