| Erkeklerin Sevdiği Kızların Sevmediği Şeyler | |
|
+5Fairy_Tale .!.eLiF.!. gizem_natsume elif2 black c£t 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
black c£t Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 08/04/09 Mesaj Sayısı : 674 Nerden : Giresun Tavşan : 869
| Konu: Erkeklerin Sevdiği Kızların Sevmediği Şeyler Cuma Nis. 17, 2009 5:42 pm | |
| 1.futbol en başta gelenidir herhalde Arkadaşlar ben düşündüm ki hani bütün erkekler maç seviyor ya bunun nedenini öğrenelim ve bakın sonuç.................. bir kadın bir siteye sormuş ve erkeklerin buna cevabı cevap 1 ama sadece erkekler sevmiyor ki kadınlar da seviyor (ben sevmiyorum)
cevap 2 Bence erkeklerin ve kadınların kendilerine özel bazı baskın özellikleri var. Ve erkeklerde baskın olan özellikler; güçlü olma duygusu, kazanma arzusu... Futbol bu ve benzeri duyguları içeriyor. Kanımca ondandır ki erkekler daha çok seviyor. Aslında kadınlardanda sevenler var. Şimdi oran karşılaştırması yapınca erkekler daha büyük bir kitlede seviyor gözükebilir ama bunun sebebi kadınların daha yeni yeni sosyal statüde bir yerleri olmasıdır. Kadınlar çok da geçmiş sayılmayacak bir tarihte sadece evin ihtiyaçlarını gören "ana" kıvamında karakterlerdi. Dışarı çıkamıyorlar, gezip tozamıyorlardı ya da el işi dışında ki hobilerine güzel gözle bakılmıyordu. Ama artık günümüzde çağdaş kadınlar, en az erkekler kadar sosyal ve erkeklerin girip çıktıkları hemen hemen heryere girip çıkabiliyorlar. Zaman ilerledikçe - dünyada ki kadın sayısının erkek sayısını geçmeye başladı zaten- kadınlarda erkekler kadar futbol maçı seviyor olacaklardır.
cevap 3 Sadece erkek oyunu sandıkları için ama mesela bende çok severim...... (bu nu düşünemem)
cevap 4 Aslında bu devletin yönetim politikasıdır. Erkekler futbol severse, daha çok maç izlerler. Ailelerinede izletirler. Devlet erkekleri, erkekler ailelerini cahil bırakır, gül gibi, koyun-çoban misali geçinip giderler. Futbol çobanın üflediği kavalın mezbahadan önce duyulan tatlı sesidir.
cevap 5 yani sever değilde tercih ederler dense daha ii yanındakinin dırdırı ve isteklerinden bir kaçış yolu..(günlük hayat ve sorunlardan meditasyonla sıyrılma gibi bişey...) | |
|
| |
elif2 Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 02/04/09 Mesaj Sayısı : 573 Nerden : istanbul Tavşan : 641
| Konu: Geri: Erkeklerin Sevdiği Kızların Sevmediği Şeyler Cuma Nis. 17, 2009 7:13 pm | |
| birinci cevap ben futbol severim ikinci cevap ben seiyom zaten kadınları küçümsememi var öyle eskiden hiç birşeye katılmıyo felan üçüncü cevap evet böyle düşünenlerde var futbol sadece erkek oyunu değildir dörtüncü cevap burda erkeklerin aptal olduğu söylenmiş yorum yok beşinci son cevap bu sözden bişey çıkarımadım ama kadınlara hep sınır koyuluyor bu hat mı bu arada bu güzelmiş canım paylaştıgın için saol | |
|
| |
gizem_natsume Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 04/04/09 Mesaj Sayısı : 287 Nerden : -- Tavşan : 319
| Konu: Geri: Erkeklerin Sevdiği Kızların Sevmediği Şeyler C.tesi Nis. 18, 2009 8:02 am | |
| tam olarak anlamadım ben yinede paylaşım için saol | |
|
| |
.!.eLiF.!. Alice Profesörü
Kayıt tarihi : 02/04/09 Mesaj Sayısı : 2104 Nerden : !sTaNßuL Tavşan : 2233
| Konu: Geri: Erkeklerin Sevdiği Kızların Sevmediği Şeyler C.tesi Nis. 18, 2009 10:09 am | |
| chok gsl cnm saol bnde futbolu chok sewerim hatta beden dersinde kızlar arasında maç yapıorzz | |
|
| |
Fairy_Tale Akademi Müdürü
Kayıt tarihi : 19/02/09 Mesaj Sayısı : 2701 Nerden : İstanbul Tavşan : 3608
| Konu: Geri: Erkeklerin Sevdiği Kızların Sevmediği Şeyler Cuma Nis. 24, 2009 6:50 pm | |
| Ama futbolsuz olur mu be ya?!? Şahsen E.B.F.B | |
|
| |
sunshine Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 02/04/09 Mesaj Sayısı : 537 Nerden : istanbul Tavşan : 556
| Konu: Geri: Erkeklerin Sevdiği Kızların Sevmediği Şeyler C.tesi Nis. 25, 2009 10:56 am | |
| için teşekkürler ben futbolu hiç sevmem kanım ısınmıyo bir türlü paylaşım | |
|
| |
elif2 Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 02/04/09 Mesaj Sayısı : 573 Nerden : istanbul Tavşan : 641
| Konu: Geri: Erkeklerin Sevdiği Kızların Sevmediği Şeyler C.tesi Nis. 25, 2009 1:14 pm | |
| ben fotbolu seviyom ne yapayım kazanma hırsı ve azım oluyo insanda çok seviyom insan oynayınca çok eyleniyo ve birazda gülüyo ben kaybetsemde kazansamda hep eyleniyom(ama kaybedince üzüloyom ne diyim)tabe F.B liyiz | |
|
| |
Ice_Princess Moderatör
Kayıt tarihi : 22/04/09 Mesaj Sayısı : 1340 Nerden : Hatay / Antakya Tavşan : 1607
| Konu: Geri: Erkeklerin Sevdiği Kızların Sevmediği Şeyler Salı Mayıs 12, 2009 3:22 pm | |
| Sporun bütün dallarını severim. | |
|
| |
Prenses Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 22/04/09 Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Trabzon Tavşan : 469
| Konu: Geri: Erkeklerin Sevdiği Kızların Sevmediği Şeyler Salı Mayıs 12, 2009 4:25 pm | |
| Bende pek futbolu sevmem ama bizim okulla sankı benim inadımı hoca halısaha yaptırdı herkese futbolu sevdirdi....... | |
|
| |
xsakurax Moderatör
Kayıt tarihi : 30/05/09 Mesaj Sayısı : 2560 Nerden : alice akademisi Tavşan : 2789
| Konu: Geri: Erkeklerin Sevdiği Kızların Sevmediği Şeyler C.tesi Tem. 11, 2009 10:00 am | |
| ben futbol maçlarını izlemem ama kızlarla maç yaparız çok eğlenceli oluyor | |
|
| |
| Erkeklerin Sevdiği Kızların Sevmediği Şeyler | |
|