| İsminizin Baş Harfine Göre Kişiliğiniz | |
|
+73min3mis sunshine Fairy_Tale .!.eLiF.!. gizem_natsume elif2 black c£t 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
black c£t Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 08/04/09 Mesaj Sayısı : 674 Nerden : Giresun Tavşan : 869
| Konu: İsminizin Baş Harfine Göre Kişiliğiniz Cuma Nis. 17, 2009 5:43 pm | |
| A : Algılama gücü ve mantık yürütme kabiliyeti yüksek kişiliği temsil eder.
B : Ön sezileri kuvvetli kişiliği temsil eder. En olumsuz olaylarda dahi umutlarını yitirmeyen kişiliktir, aynı zamanda.
C : Güzel sanatlara yatkınlığı temsil eden duygusal kişiliği ifade eder.
Ç : Zevk ve sefa düşkünü kişiliği ifade eder.
D : Üstün gücü temsil eder, hırslı ve zorluklara direnen kişiliği ifade eder.
E : ruhsal karışıklığı temsil eder, yani üzüntü ve sevinci birarada yaşayan ve ruhsal gel-gitleri olan kişiliği ifade eder.
F : Sakinliği temsil eder, uysal ve güvenilir kişiliğin işaretçisidir.
G : İnatçı kişilik, gerginlik ve üstün güçlere sahip olma arzusunu ifade eder.
H : Sakin ve durağan bir kişiliği ifade eder.
I,İ : Hassas, duygusal ve kırılgan bir kişiliği temsil eder.
J : Kaprisli ve kıskanç kişilik belirtisidir.
K : Başarılı, ünvan sahibi ve daima yükselen bir kişiliği ifade eder.
L : Sanatsal yönleri olan kabiliyetli kişilik ifadesidir.
M : Ticarete yatkınlık ve yüksek zeka seviyeli kişiliği ifade eder.
N : Üstün güçlere sahip, sağduyulu kişiliği ifade eder.
O,Ö : Gizemli kişilik sahibidir. Gizliliği sever ve duygularını açığa vurmaktan kaçınan tiplerdir.
P : Kendinden emin kişilik, girdikleri ortamda kendine güvenli tavırlarıyla dikkat çekerler.
R : Tereddütlü kişilik demektir, karar vermede zorlanmalar yaşarlar.
S,Ş : Hayalperestliği sembolize eder. Aşırı hayal kuran kişilik.
T : Oldukça ketum tavırlı ve duygularını karşısındakine açmayı zor başarabilen kişiliği temsil eder.
U,Ü : Durgun görünümlü, çok ağır hareket eden, işlerini ağırdan alan bir profil çizen kişilik.
V : Kendi içine dönük, umursamaz bir kişiliği ifade eder, bana dokunmayan yılan bin yaşasın felsefesiyle hareket eden kişilik örneği.
Y : Geçmişteki izleri, üzüntü ve diğer olayları sürekli yaşarlar,
geçmişlerini asla unutmazlar ve güçlü bir kişilik yapısı gösterirler.
Z : Bilimsel açıdan başarılı, okumayı seven, akademik anlamda başarılı kişilik ifadesidir:D | |
|
| |
elif2 Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 02/04/09 Mesaj Sayısı : 573 Nerden : istanbul Tavşan : 641
| Konu: Geri: İsminizin Baş Harfine Göre Kişiliğiniz Cuma Nis. 17, 2009 5:54 pm | |
| | |
|
| |
gizem_natsume Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 04/04/09 Mesaj Sayısı : 287 Nerden : -- Tavşan : 319
| Konu: Geri: İsminizin Baş Harfine Göre Kişiliğiniz C.tesi Nis. 18, 2009 8:04 am | |
| çok süper valla paylaşım için saol | |
|
| |
.!.eLiF.!. Alice Profesörü
Kayıt tarihi : 02/04/09 Mesaj Sayısı : 2104 Nerden : !sTaNßuL Tavşan : 2233
| Konu: Geri: İsminizin Baş Harfine Göre Kişiliğiniz C.tesi Nis. 18, 2009 10:02 am | |
| E : ruhsal karışıklığı temsil eder, yani üzüntü ve sevinci birarada yaşayan ve ruhsal gel-gitleri olan kişiliği ifade eder. fazla uymasada oyuyo paylaşım içn saol chok gsl | |
|
| |
| Konu: Geri: İsminizin Baş Harfine Göre Kişiliğiniz C.tesi Nis. 18, 2009 11:53 am | |
| | |
|
| |
Fairy_Tale Akademi Müdürü
Kayıt tarihi : 19/02/09 Mesaj Sayısı : 2701 Nerden : İstanbul Tavşan : 3608
| Konu: Geri: İsminizin Baş Harfine Göre Kişiliğiniz Perş. Nis. 23, 2009 1:11 pm | |
| H : Sakin ve durağan bir kişiliği ifade eder. Mış.Galiba öylw çok stres içeren bir şahsiyet değilim. | |
|
| |
| Konu: Geri: İsminizin Baş Harfine Göre Kişiliğiniz Perş. Nis. 23, 2009 3:42 pm | |
| F : Sakinliği temsil eder, uysal ve güvenilir kişiliğin işaretçisidir. | |
|
| |
sunshine Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 02/04/09 Mesaj Sayısı : 537 Nerden : istanbul Tavşan : 556
| Konu: Geri: İsminizin Baş Harfine Göre Kişiliğiniz C.tesi Nis. 25, 2009 10:58 am | |
| S,Ş : Hayalperestliği sembolize eder. Aşırı hayal kuran kişilik bana uyuyo hayal kurmayı çok severim ara sıra hayallerle yaşıyorum paylaşım için teşekkürler | |
|
| |
elif2 Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 02/04/09 Mesaj Sayısı : 573 Nerden : istanbul Tavşan : 641
| Konu: Geri: İsminizin Baş Harfine Göre Kişiliğiniz C.tesi Nis. 25, 2009 1:11 pm | |
| t: Oldukça ketum tavırlı ve duygularını karşısındakine açmayı zor başarabilen kişiliği temsil eder.
hiçte öyle değil ben duygularımı ve düşüncelerimi bat diye söylerim bir kere ama baylaştığın için saol canım bu bence hotarunun kimliğini yansıtıyo ben biraz hayal peres ve duygularını kolay acabilen birde hotaruyu z temsil ediyo | |
|
| |
3min3mis Tek Yıldızlı Öğrenci
Kayıt tarihi : 04/05/09 Mesaj Sayısı : 229 Nerden : Ankara Tavşan : 246
| Konu: Geri: İsminizin Baş Harfine Göre Kişiliğiniz Ptsi Mayıs 04, 2009 6:11 pm | |
| E : ruhsal karışıklığı temsil eder, yani üzüntü ve sevinci birarada yaşayan ve ruhsal gel-gitleri olan kişiliği ifade eder.
tamamen bana uyuyor.
bence h de hotaruya uyuyor. sakin ve durağan çünkü. | |
|
| |
Ice_Princess Moderatör
Kayıt tarihi : 22/04/09 Mesaj Sayısı : 1340 Nerden : Hatay / Antakya Tavşan : 1607
| Konu: Geri: İsminizin Baş Harfine Göre Kişiliğiniz Salı Mayıs 12, 2009 3:20 pm | |
| G : İnatçı kişilik, gerginlik ve üstün güçlere sahip olma arzusunu ifade eder. C : Güzel sanatlara yatkınlığı temsil eden duygusal kişiliği ifade eder. İki ismim var.Gökçe Ceren | |
|
| |
nurs_gothic Moderatör
Kayıt tarihi : 08/04/09 Mesaj Sayısı : 1804 Nerden : kastamonu Tavşan : 2162
| Konu: Geri: İsminizin Baş Harfine Göre Kişiliğiniz Salı Mayıs 12, 2009 7:11 pm | |
| N : Üstün güçlere sahip, sağduyulu kişiliği ifade eder.
valla gerçekmi bunu ben bilemem ama tahminlerim ve arkadaşlarımı genelde doğru seçerim ama üstün güçlere sahip abartılı olur sadece sınıftakilerin %80 ından daha iyi sayılırım ama resim konusuna gelince benden iyisi yok ki resimlerimi kendime saklıyorum özellikle yaptığım resim türkiye genelinde 30.olduğu halde ödül vermemelerinden dolayı bu | |
|
| |
sena 3 Yıldızlı Öğrenci
Kayıt tarihi : 22/04/09 Mesaj Sayısı : 1355 Nerden : istanbul Tavşan : 1493
| Konu: Geri: İsminizin Baş Harfine Göre Kişiliğiniz Çarş. Mayıs 13, 2009 10:04 am | |
| benim iki ismim var ve ismimede tam uyuyo S,Ş : Hayalperestliği sembolize eder. Aşırı hayal kuran kişilik. kızlar bazenleri bana hayalci derler | |
|
| |
Prenses Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 22/04/09 Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Trabzon Tavşan : 469
| Konu: Geri: İsminizin Baş Harfine Göre Kişiliğiniz Çarş. Mayıs 13, 2009 12:33 pm | |
| F : Sakinliği temsil eder, uysal ve güvenilir kişiliğin işaretçisidir.
Benle hiçbir alakası yok burda yazanın:D Güvenirlik kısmı hariç... | |
|
| |
| İsminizin Baş Harfine Göre Kişiliğiniz | |
|