| Anneye Forumun N'olduğunu Anlatmak | |
|
+3sunshine .!.eLiF.!. Fairy_Tale 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Fairy_Tale Akademi Müdürü
Kayıt tarihi : 19/02/09 Mesaj Sayısı : 2701 Nerden : İstanbul Tavşan : 3608
| Konu: Anneye Forumun N'olduğunu Anlatmak Cuma Nis. 24, 2009 2:30 pm | |
| +ne bu? -forum anne.. +noluyor burda? -yazı yazıyosun işte işte... +öss'yi kazandırıyor mu bari? -yok.. +çat.. (pc fişi bi hışımla çekilir) yürü test çöz!
- kimle konuşuyorsun? + kimseyleee, foruma yazı yazıyorum. - hııı. e sadece sen mi yazıyorsun, onlar sana yazmıyor mu + yok. interaktif ortam. becerebilen yazıyor, ayrıca bana yazan yok - yazmanı istemiyorlardır ondandır, kapat da gel hadi, kek yaptım
-kalk şu bilgisayarın başından diyorum, yemeğe otur. +anne dur ya, iki post daha kasiyim geliom. -oğlum yemekler soğudu, kime diyorum ben! hem ne yazıyon, aaaa fln mı çıkarıcan bilgisayardan? +yok annecim ya, forum bu, mükemmel ortam, çok nezih bi yer… -ne forumu bu? beynini fln yıkıyolar insanların internette, görüyorum televizyonda ben… +of anne...!
+ ne bu şimdi? - forum anne... + nasıl yani öss formu gibi bişeymi - yok anne burda beğendiğin konulara yorumlarını yazıyorsun herkeste okuyor? + ne yani şimdi seni herkes okuyor burada allah bilir görüyorlardır da (kızmaya başlar) - evet anne zirvelerimiz oluyor. + demek sen beni forum die kandırıp neler yapıyorsun haa bundan sonra forum morum yok internette yok bitti senin işin
-oğlum bu ne +forum -xforum gibi mi +evet -kodlar aynı mı +evet sayılır -hımm açsana kaynağı +.....
-oğlum n'apıyosun yine o makinanın başında? +sözlükteyim anne karışma iki dakka.. -bırak o pis şeyleri..
- ne bu uğraştığın? - forum - para kazanıyo musun bu kadar uğraşıp? - yok, barış için sevgi için insanlık için bu. - . faturayı baban öderken de şarkılar söylersiniz birlikte. - zordayım eeey aney aney
_neye bakıyosun kızım sen iki saattir.. *anne forum,yazı yazıyorum _aaaa falan içinmi *?^%?%&?? hayır anne çeşitli başlıklar altında istediini yazıyosun kendi fikirlerine göre.. _e bunun karşılığında ne alıyosun.. *mutlu oluyorum.. _ama ben hiç mutlu olmuyorum yarınki sınav sonucunu görünce de baban mutlu olamayacak sanırım.. zaten hep boş işlerle uğraşırsın.. | |
|
| |
.!.eLiF.!. Alice Profesörü
Kayıt tarihi : 02/04/09 Mesaj Sayısı : 2104 Nerden : !sTaNßuL Tavşan : 2233
| |
| |
| Konu: Geri: Anneye Forumun N'olduğunu Anlatmak Cuma Nis. 24, 2009 5:58 pm | |
| - Alıntı :
- - ne bu uğraştığın?
- forum - para kazanıyo musun bu kadar uğraşıp? - yok, barış için sevgi için insanlık için bu. - . faturayı baban öderken de şarkılar söylersiniz birlikte. - zordayım eeey aney aney
ßu çok komikti yah... :D:D | |
|
| |
sunshine Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 02/04/09 Mesaj Sayısı : 537 Nerden : istanbul Tavşan : 556
| Konu: Geri: Anneye Forumun N'olduğunu Anlatmak Cuma Nis. 24, 2009 6:24 pm | |
| çok komikler paylaşım için teşekkürler 7. süper sanırım benim başıma gelcek bu | |
|
| |
elif2 Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 02/04/09 Mesaj Sayısı : 573 Nerden : istanbul Tavşan : 641
| Konu: Geri: Anneye Forumun N'olduğunu Anlatmak C.tesi Nis. 25, 2009 1:48 pm | |
| - ne bu uğraştığın? - forum - para kazanıyo musun bu kadar uğraşıp? - yok, barış için sevgi için insanlık için bu. - . faturayı baban öderken de şarkılar söylersiniz birlikte. - zordayım eeey aney aney
benimde en beyendiğim bu | |
|
| |
| Konu: Geri: Anneye Forumun N'olduğunu Anlatmak C.tesi Nis. 25, 2009 4:52 pm | |
| - Alıntı :
- -oğlum bu ne
+forum -xforum gibi mi +evet -kodlar aynı mı +evet sayılır -hımm açsana kaynağı +.....
Açık konuşmak gerekirse ben undan birşey anlamadım | |
|
| |
setsuna Yıldızsız
Kayıt tarihi : 27/04/09 Mesaj Sayısı : 52 Nerden : istanbul Tavşan : 55
| Konu: Geri: Anneye Forumun N'olduğunu Anlatmak Ptsi Nis. 27, 2009 2:22 pm | |
| paylaştığın için teşekkürler alahtan benim annemle böle bi derdim yok
En son setsuna tarafından Ptsi Nis. 27, 2009 4:13 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Prenses Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 22/04/09 Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Trabzon Tavşan : 469
| Konu: Geri: Anneye Forumun N'olduğunu Anlatmak Ptsi Nis. 27, 2009 4:03 pm | |
| Paylaşım için teşekkürler komikmiş..... | |
|
| |
Ice_Princess Moderatör
Kayıt tarihi : 22/04/09 Mesaj Sayısı : 1340 Nerden : Hatay / Antakya Tavşan : 1607
| Konu: Geri: Anneye Forumun N'olduğunu Anlatmak Perş. Mayıs 14, 2009 4:15 pm | |
| + ne bu şimdi? - forum anne... + nasıl yani öss formu gibi bişeymi - yok anne burda beğendiğin konulara yorumlarını yazıyorsun herkeste okuyor? + ne yani şimdi seni herkes okuyor burada allah bilir görüyorlardır da (kızmaya başlar) - evet anne zirvelerimiz oluyor. + demek sen beni forum die kandırıp neler yapıyorsun haa bundan sonra forum morum yok internette yok bitti senin işin
Önyargıya bak ya... | |
|
| |
| Anneye Forumun N'olduğunu Anlatmak | |
|