| Komik Sorulara Kopulacak Cevaplar x) | |
|
+6black c£t sena elif2 sunshine .!.eLiF.!. Fairy_Tale 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Fairy_Tale Akademi Müdürü
Kayıt tarihi : 19/02/09 Mesaj Sayısı : 2701 Nerden : İstanbul Tavşan : 3608
| Konu: Komik Sorulara Kopulacak Cevaplar x) Cuma Nis. 24, 2009 2:32 pm | |
| ßöyle sorulara, böyle cevaplar!
İtfaiyeci: Yangın burada mıydı hanımefendi? Evi Yanan Kadın: Hayır pazara kadar gitti.Dönünce sizi arasın mı?
Garson: Çorbanıza kaşık ister misiniz hanımefendi? Hanımefendi: Hayır ben avucumla içerim.
İşadamı1: Oturmaz mısınız? İşadamı2: Hayır oturmam.35 yıldır ayaktayım
Tellak: Banyo alır mıydınız bayan? Bayan: Fiyatta anlaşırsak alabilirim.Kredi kartına taksit yapıyor musunuz?
Garson: Salatanıza herhangi bir şey alır mıydınız hanımefendi? Hanımefendi: Hayır daha dün aldım şımarmasın.
Melahat: Pazardan mı böyle torbalarla Aysel? Aysel: Yok şekerim.Sebzeleri hava almaya çıkardım.Evde sıkıldılar da.
Muhabir: Evet Arda maça az kaldı ne hissediyorsun şu an? Arda: Midemde yanma hissediyorum.Talcidin var mı?
Kadın: Demek Saint Benoit mezunusun? Çapkın: Evet.Sen benua ben seniua.Ne dersin?
Kadın1: Aaa saçını mı kestirdin şekerim? Kadın2: Yoo yıkayınca çekti biraz
Televizyon Programcısı: Bir rock grubu olarak hangi enstrumanı çalıyorsunuz? Rock Grubu Elemanı: Teyp ve kapı zili çalıyoruz
Kadın1: Şışşt kız.Nasıl oldu senin oğlan iyileşti mi? Kadın2: Canavar canavar Kadın1: Van gölü mü? Godzilla mı?
Müşteri: Fiş alabilir miyim? Bakkal: Tabii.Uzatma mı?Elemtere mi vereyim?
İski Elemanı: Su saatinize bakabilir miyim bayan? Bayan: Olmaz! Su geçiriyor o saat.Bakamazsınız
Genç Kız1: Aaa ne o elindeki? Mısır mı yiyorsun? Genç Kız2: Olur mu canım Suudi Arabistan yiyorum
Torun: Dede ahiret nerede? Dede: Buradan aşağı 100 metre git ilk soldan dön dört yol ağzından sağ yap orada oğlum
Kurtarma Ekibi: Deprem bölgesi burası mı? Felaketzede: Yok canım değil.Biz apartmanlarla lego oynayalım derken biraz abarttık yıkıverdik hepsini.
Levent: Leyla uyuyor musun? Leyla: Evet sen? Levent: Ben de
Torun: Anneanne annemi sen mi doğurdun? Anneanne: Olur mu yavrum.Silifke'nin yoğurdu anneni eben doğurdu
Nazik Çaycı: Bir çay daha almayı düşünür müydünüz bayan? Bayan: Önce avukatıma danışmam lazım çaycı bey | |
|
| |
.!.eLiF.!. Alice Profesörü
Kayıt tarihi : 02/04/09 Mesaj Sayısı : 2104 Nerden : !sTaNßuL Tavşan : 2233
| Konu: Geri: Komik Sorulara Kopulacak Cevaplar x) Cuma Nis. 24, 2009 3:05 pm | |
| ayhh süper koptum xD xD en qomiqi Levent: Leyla uyuyor musun? Leyla: Evet sen? Levent: Ben de | |
|
| |
sunshine Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 02/04/09 Mesaj Sayısı : 537 Nerden : istanbul Tavşan : 556
| Konu: Geri: Komik Sorulara Kopulacak Cevaplar x) Cuma Nis. 24, 2009 6:05 pm | |
| çok komikler ya gülme krizine gircem bu gidişle(zaten herşeye gülen biriyim) bana deli dicekler paylaşım için teşekkürler | |
|
| |
Fairy_Tale Akademi Müdürü
Kayıt tarihi : 19/02/09 Mesaj Sayısı : 2701 Nerden : İstanbul Tavşan : 3608
| Konu: Geri: Komik Sorulara Kopulacak Cevaplar x) Cuma Nis. 24, 2009 6:44 pm | |
| | |
|
| |
elif2 Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 02/04/09 Mesaj Sayısı : 573 Nerden : istanbul Tavşan : 641
| Konu: Geri: Komik Sorulara Kopulacak Cevaplar x) C.tesi Nis. 25, 2009 1:44 pm | |
| hemsi süper canım chok güzel tam oturmuş hepsi ne diyim bayıldım ama gülmekten | |
|
| |
sena 3 Yıldızlı Öğrenci
Kayıt tarihi : 22/04/09 Mesaj Sayısı : 1355 Nerden : istanbul Tavşan : 1493
| Konu: Geri: Komik Sorulara Kopulacak Cevaplar x) Ptsi Nis. 27, 2009 1:11 pm | |
| | |
|
| |
black c£t Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 08/04/09 Mesaj Sayısı : 674 Nerden : Giresun Tavşan : 869
| Konu: Geri: Komik Sorulara Kopulacak Cevaplar x) Ptsi Nis. 27, 2009 1:43 pm | |
| çok komikler bitanem =) sağol | |
|
| |
setsuna Yıldızsız
Kayıt tarihi : 27/04/09 Mesaj Sayısı : 52 Nerden : istanbul Tavşan : 55
| Konu: Geri: Komik Sorulara Kopulacak Cevaplar x) Ptsi Nis. 27, 2009 2:28 pm | |
| çok komikler sağol | |
|
| |
Prenses Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 22/04/09 Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Trabzon Tavşan : 469
| Konu: Geri: Komik Sorulara Kopulacak Cevaplar x) Ptsi Nis. 27, 2009 4:06 pm | |
| bir yerde insan kopuyo güzellermiş | |
|
| |
₪Kristal KéLébék₪ Süper Moderatör
Kayıt tarihi : 04/05/09 Mesaj Sayısı : 4156 Nerden : İzmir Tavşan : 4663
| Konu: Geri: Komik Sorulara Kopulacak Cevaplar x) Paz Mayıs 10, 2009 9:39 am | |
| nerden buluosunuz bunları yha valla gülmeken ölllldümmm | |
|
| |
| Konu: Geri: Komik Sorulara Kopulacak Cevaplar x) Paz Mayıs 10, 2009 9:45 am | |
| bide ben size bi soru soriyim. Almanya'da Alman'lar oturuosa.. Sakarya'da Sakarlar mı oturur? | |
|
| |
| Konu: Geri: Komik Sorulara Kopulacak Cevaplar x) Paz Mayıs 10, 2009 9:47 am | |
| bu sorunun cevabını siz bulun... Almanya da Almanlar oturuosa... Sakarya'da Sakarlar mı oturur?? | |
|
| |
nurs_gothic Moderatör
Kayıt tarihi : 08/04/09 Mesaj Sayısı : 1804 Nerden : kastamonu Tavşan : 2162
| Konu: Geri: Komik Sorulara Kopulacak Cevaplar x) Salı Mayıs 12, 2009 7:16 pm | |
| bilmem belkide öyledir yani olabilir engelli olmayanlar engellenselerde engelli olurlarmı aynı sarımsaklanmamış yoğurt sarımsaksızdır sarımsaklayınca sarımsaklı yoğurt olur ya | |
|
| |
nurs_gothic Moderatör
Kayıt tarihi : 08/04/09 Mesaj Sayısı : 1804 Nerden : kastamonu Tavşan : 2162
| Konu: Geri: Komik Sorulara Kopulacak Cevaplar x) Çarş. Mayıs 13, 2009 7:45 pm | |
| çok süper yaa harbi manyakkk | |
|
| |
| Komik Sorulara Kopulacak Cevaplar x) | |
|