| ŞARKI SÖZLERİ | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Ice_Princess Moderatör
Kayıt tarihi : 22/04/09 Mesaj Sayısı : 1340 Nerden : Hatay / Antakya Tavşan : 1607
| Konu: ŞARKI SÖZLERİ Cuma Nis. 24, 2009 3:11 pm | |
| Lütfen silin daha önce varmış.Kim bu forumu açtıysa özür dilerim. ben silemiyorum ki. Animenin başında:
The resounding impatient clock awoke me. The glowing sun is in perfect form today. Rubbing my sleepy eyes, I run after you. But I run too quickly, stumble, trip, fall down. During class I look at the sky, my mouth gaping open wide. I'm hit with a paper airplane's message. ''Smile on forever and ever'' Now my days can be spent with you at my side. No matter the obstacle, we can surelyovercome them. I hope we can welcome tomorrow together Our smiles are filled with happy color even on cloudy days. Just like the sparkling sun above.
Animenin sonunda(sezon finalinde de vardı):
You loughed with such a loud, loud voice. Then I copied and loughed along. Let's have a race today. Down the path we walked with hands clasped. As long as I'm with you, any world we're in will shine brightly I'm next to you, who's that way. If one by one you embrace. Each small bit of happiness. It will change into a smile. We rode the path on a bicycle as if it were a rainbow.
En son Mikan tarafından Cuma Nis. 24, 2009 3:37 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
.!.eLiF.!. Alice Profesörü
Kayıt tarihi : 02/04/09 Mesaj Sayısı : 2104 Nerden : !sTaNßuL Tavşan : 2233
| Konu: Geri: ŞARKI SÖZLERİ Cuma Nis. 24, 2009 3:23 pm | |
| cnm bu zaten açıldı şarkı sözleri bölümüne biraz daha dikkatli olabilir misin bn bunu çevirmeye çalıştım saçma seyler çıktı | |
|
| |
elif2 Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 02/04/09 Mesaj Sayısı : 573 Nerden : istanbul Tavşan : 641
| Konu: Geri: ŞARKI SÖZLERİ Cuma Nis. 24, 2009 3:30 pm | |
| ben çevirmeyi denedim çok uzun sürdü olmadı ya ama paylaştığın için saol çeviri: tınlayan sabırsız saat aydı beni. ;;Bu korlaşan güneş in perfect form bugün. ;;Silen benim uykulu gözleri, kaçıp. ;;Ama Ben çalışandan çok çabuk, tökezler, gezi, düşüş. ;Sırasında ;sınıf I gökyüzüne bakacak, ağzım esneyen açık geniş. ;;I'm vurduklarını kağıt uçağın'ın mesajı. ;;"Gülümseme sonsuzlara" ';;Şimdi bana de ile harcanan sana. ;;Olursa da, onları surelyovercome. Ben umut, biz de yarın hoş birlikte;;Bizim smiles doludur mutlu renkli hatta bulutlu gün. ;;Olduğu gibi köpüren sun yukarda. sezon finalinde vardı Loughed Size bu gibi yüksek sesle, yüksek sesle. ;;Ben kopyalandığı ve birlikte loughed. ;;Bir yarış bugün. ;;Konusunda yoluna biz yürüdü clasped el. ;;Olduğum sürece, herhangi bir dünya var parlayacaklar çıldır;;I'm sonraki, kim. ;;Eğer biri sizi biri. ;;Her küçük biraz mutluluk. ;;Bu değişiklikler bir gülümseme. ;;Biz çaptırılan yolunda bir bisiklete olduğu gibi gökkuşağının. kusura bakmayın ancak bu kadar yapabildim özür dilerim | |
|
| |
Ice_Princess Moderatör
Kayıt tarihi : 22/04/09 Mesaj Sayısı : 1340 Nerden : Hatay / Antakya Tavşan : 1607
| Konu: Geri: ŞARKI SÖZLERİ Cuma Nis. 24, 2009 3:32 pm | |
| | |
|
| |
M.SakuRa Yıldızsız
Kayıt tarihi : 19/02/09 Mesaj Sayısı : 68 Nerden : İstediqim Yerden Tavşan : 77
| Konu: Geri: ŞARKI SÖZLERİ Cuma Nis. 24, 2009 3:40 pm | |
| eet bnce de silinsin admin gelirse siler şincik | |
|
| |
Ice_Princess Moderatör
| Konu: Geri: ŞARKI SÖZLERİ Cuma Nis. 24, 2009 3:46 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: ŞARKI SÖZLERİ Cuma Nis. 24, 2009 3:46 pm | |
| çeviriyi başka bi sitedenmi aldın yoksa senmi çevirdin :s bn bi sitede çevirdimde çok saçma oldu yayınlamadım admin test çözmeye gitti gelir birazdan | |
|
| |
Ice_Princess Moderatör
| Konu: Geri: ŞARKI SÖZLERİ Cuma Nis. 24, 2009 3:50 pm | |
| ceza verecekler mi ?ne cezası olacak?ha? | |
|
| |
| Konu: Geri: ŞARKI SÖZLERİ Cuma Nis. 24, 2009 3:55 pm | |
| | |
|
| |
Ice_Princess Moderatör
| Konu: Geri: ŞARKI SÖZLERİ Cuma Nis. 24, 2009 4:01 pm | |
| uyarı alabilirim çünkü bu saçmaladığım 2. forum | |
|
| |
| Konu: Geri: ŞARKI SÖZLERİ Cuma Nis. 24, 2009 4:08 pm | |
| saçmaladığın deilki sadece dikkatsizlik | |
|
| |
Ice_Princess Moderatör
| Konu: Geri: ŞARKI SÖZLERİ Cuma Nis. 24, 2009 4:22 pm | |
| telaştan ne yapacağımı ne diyeceğimi şaşırdım biri silsn artık şunu. | |
|
| |
| ŞARKI SÖZLERİ | |
|