| uydur uydurabildiğin masalı! :) | |
|
+7rwhphg nurs_gothic black c£t Fairy_Tale elif2 .!.eLiF.!. sena 11 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
nurs_gothic Moderatör
Kayıt tarihi : 08/04/09 Mesaj Sayısı : 1804 Nerden : kastamonu Tavşan : 2162
| Konu: Geri: uydur uydurabildiğin masalı! :) Perş. Mayıs 21, 2009 10:24 am | |
| XD allaam yaa demiş recep bu ne güzelliikk bu ne güzelliiik demiş sonra ajdar gelmiş hop napıosun ayı demiş sonrada ajdara okkalı bi şaplak yapıştırmış bisimki ajdar kulenin ucuna gelmiş düşmek üzereymiş recep son hızla üstüne atlarkkeeeeen... | |
|
| |
yasemin Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 01/05/09 Mesaj Sayısı : 491 Nerden : istanbul Tavşan : 546
| Konu: Geri: uydur uydurabildiğin masalı! :) C.tesi Mayıs 23, 2009 12:58 pm | |
| ajdar beni bıraaaaak atlıyim bebişim der recep sen manyagh mısın demiş anneni 5 dakası 2 kontöre arıycam seni alsın demiş sonra dilber hala aloooo sen kimsin ben ben degilim sen kimsin demiş recep ivedik afedersin demiş haaaaaaaa ne oldum yavvrum demiş bu manyagh ajdar atlıyoo gel al şu manyagh hı demiş dilber hala gelmiş | |
|
| |
nurs_gothic Moderatör
| Konu: Geri: uydur uydurabildiğin masalı! :) C.tesi Mayıs 23, 2009 2:50 pm | |
| dilber halada olum ne atlıyacak çek yakasından getü buraya ben ona ne etceğimi bilirim demiş recep aldığı gibi ajdarı soluu istanbulda almış ajdarı oraya teslim edip barşovaya uçmuuş | |
|
| |
₪Kristal KéLébék₪ Süper Moderatör
Kayıt tarihi : 04/05/09 Mesaj Sayısı : 4156 Nerden : İzmir Tavşan : 4663
| Konu: Geri: uydur uydurabildiğin masalı! :) C.tesi Mayıs 23, 2009 8:18 pm | |
| dilber hala da uçtuktan sonra tatil yapmış waayyyşşhh dirledum haa demiş sonra azim yanına gelmiş senin hasretine dayanamadım taaa barşovalara kadar geldim demiş | |
|
| |
| Konu: Geri: uydur uydurabildiğin masalı! :) Paz Mayıs 24, 2009 12:50 pm | |
| dilber hala vışşş hoşşik git başımdan bir gören olucak demişazim hiç bir yere gitmem seni bırakmam diiilber demiş dilber hala vvııış vala terledim haaaaaaaaa demiş sonra azim ona şu cevabı vermiş | |
|
| |
nurs_gothic Moderatör
| Konu: Geri: uydur uydurabildiğin masalı! :) Paz Mayıs 24, 2009 2:53 pm | |
| gel gaçalım kuzey gutuplarığa senin terini alır oralar ancak demiş ve uçağa atlayıp kuzey kutbuna gitmişler sadece donduklarında ne kötü bir hata yaptıklarını anlamışlar tam donarak öleceklerken recebin ananesini görmüşler ışık hüzmesinden bu ikisine | |
|
| |
| Konu: Geri: uydur uydurabildiğin masalı! :) Perş. Mayıs 28, 2009 7:07 am | |
| hüzme ne demek yavvv neyse recebin ananesini görünce dilber hala yetişiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn kurtarın bbbeeeeniiiiiiiiiii donduuummm burda diye bağırmış recebin ananesi meğerse azimin eski karısıymış azimin bu kadınla ne işi var burda demiş küfür etmiş ardından dilber hala bunu duymuş titreyerek şunları söylemiş hhooooooooşşşiiiiiiikk diipçiiiik :kavga:diye bağarmış sonra recebin ananesi bunları banamı söylüyorsun demiş dilber hala ben lafı ortaya godum artık kim üstüne alırsa demiş azim ikisine bağırarak | |
|
| |
Fairy_Tale Akademi Müdürü
Kayıt tarihi : 19/02/09 Mesaj Sayısı : 2701 Nerden : İstanbul Tavşan : 3608
| Konu: Geri: uydur uydurabildiğin masalı! :) Cuma Mayıs 29, 2009 5:14 pm | |
| Yaw Azim Kim??? Neyse işte bunlar tam donacaklarken Resep'in aklına ninesinin mel-un sandığı gelmiş. Titriye titriye sandığı tam eline almış ki, sandık buzulların içinde birden yokoluvermiş... | |
|
| |
| Konu: Geri: uydur uydurabildiğin masalı! :) Cuma Mayıs 29, 2009 5:18 pm | |
| azim dilberin eski sevgilisi cnm | |
|
| |
3min3mis Tek Yıldızlı Öğrenci
Kayıt tarihi : 04/05/09 Mesaj Sayısı : 229 Nerden : Ankara Tavşan : 246
| Konu: Geri: uydur uydurabildiğin masalı! :) C.tesi Mayıs 30, 2009 11:31 am | |
| recep sandığı aramaya başlamış. bi süre sonra buz tabakası recebin ayı gibi bünyesini kaldıramayarak çatlamaya başlamıs veee...... | |
|
| |
nurs_gothic Moderatör
| Konu: Geri: uydur uydurabildiğin masalı! :) Cuma Haz. 05, 2009 2:21 pm | |
| bunlar buz gibi suya düşüp hayatını yitireceklerkennn ajdar özel helikopteriyle gelmiş nane şarkısını söylemiş ve bütün buzullar kırılmış o sıradada bunları özel helikopterine almıış | |
|
| |
elif2 Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 02/04/09 Mesaj Sayısı : 573 Nerden : istanbul Tavşan : 641
| Konu: Geri: uydur uydurabildiğin masalı! :) C.tesi Haz. 06, 2009 9:58 am | |
| bu bittiyomu şimdi o zaman ben başka bişeyde başlıyım birgün küçük bir kız büyüme isteğiyle yanmış tutuşmuş büyümek istiyomuş sadece büyümek ama küçük olduğu için insanlar ona yapamazsın edemezsin diyomuş bir gün bir ağıcın altında uyuya kalmış ve hikayemiz başladı | |
|
| |
sponge_bob 3 Yıldızlı Öğrenci
Kayıt tarihi : 27/04/09 Mesaj Sayısı : 1057 Nerden : ank Tavşan : 1128
| Konu: Geri: uydur uydurabildiğin masalı! :) C.tesi Haz. 06, 2009 4:18 pm | |
| | |
|
| |
sena 3 Yıldızlı Öğrenci
Kayıt tarihi : 22/04/09 Mesaj Sayısı : 1355 Nerden : istanbul Tavşan : 1493
| Konu: Geri: uydur uydurabildiğin masalı! :) Paz Ağus. 15, 2010 4:15 pm | |
| anlamadım şimdi elif2'nin masalına mı yhoksa nursun masalına mı dwm edcz bencealif'inkine dewam edelim nese başlıorm:
bi acın altında uyuya kalmış sara bi dane tavşan warmış kızı uyandırmış kazın adı haruhi'ymş (bilenler anlar haruhi ismini xD) bu kız chok büyük bi oda görmş ve o odaya girmş bi dane piano warmış bu pianonun içinden bi dane maymun kılıklı ukela bi çocuk çıkmış haruhi "afedersiniz" derken çocuk hemn bi ağaca atlayp bi muz almış ve yemiş çöock küçülü vermş sora köçük tamda çocuuun sığa bileceiii bi kapıdan içeri girmiş kızda muz'da yiyip küçülmş ve o kapıdan girmş her adımda lambalardan bi yazı ortaya çıkıyomş şöle yazıyomş "kız....sen...biraz...sonra..dikkat....muuuuuzzzzzzzzz" demiş (noktalar adımlardan sonra yazanlar!!!) derken haruhi muza'a basmış ve kaymaya başlamış bi kuyuya düşmş bu kuyu ya düştükten sora kendini başka bi gezegendeki havuzda bulmş tamda havuzdan çıkareken bi dane tırtıl görmş bu tırtıl "bence o havuzdan çabuk çıksan iii olur çünkü seni yuerler ddemiş haruhi direk çıkmış biri küçük kız öbürüde abi olarak bi erkek iki kişi gelmiş "biz mantar almak istiorz" dfemişlewr ve onlar mantar yeken haruhi tırtıla sormş "sen neden bu kadar derin kaynaklı raporlar tutuyosn??" deiş o sırada kız genç kız olmş abide küük emekleryen bi bneke abi rolündeki bebek bi kapıdan geçerken haruhi "bebek gidio" demiş ikiside " bizm umrumuzda deil" demişler haruhi bebei takip etmiş ama bebek kaybolmş sora büyüüüüüüüük uzuuuuuuun bi koridora gelmiş "ordra birimi war??" demiş haruhi tam o sırada kedi kıııında bi 16 weya 17 yaşında bi oğlan çocuu çıkmış karşısına haruhi "eeee ben gitmek istioırm" demiş kjedi "hmm" dierk bi duvarın arkasına geçip öbür duvardan ortaya çıkmış (bu böle bütün kanuş sürecinde dwn edck) "eğer" "gitmek" "istiorsn" "kraliçeye" "uğramadan" "gidemezsn" demiş kız sinerlenmiş yürümeye dwm edmş kedi gene konuşmş "eğer" "çıkmak" "itiorsn" derken haruhi bağrarak neden ikinizde ortaya çıkmıyosnz??" deyip giderkn kedi "ikimizmi?" deemişkız gitmş kızın arkasından bakarken ikiz kediler ortaya çıkmş amakız bunu görmemiş....
sanırm uzun oldu ammma xDnese gerisi size kalmş xD | |
|
| |
| uydur uydurabildiğin masalı! :) | |
|