| Hsm You Are The Music in me | |
|
+3Alara~[mikan~^L~natsume] .!.eLiF.!. black c£t 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
black c£t Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 08/04/09 Mesaj Sayısı : 674 Nerden : Giresun Tavşan : 869
| Konu: Hsm You Are The Music in me Salı Nis. 28, 2009 1:59 pm | |
| YOU ARE İN THE MUSİC ME
[Kelsi] Na na na na Na na na na yeah ( na na na na evet) You are the music in me (sen içimdeki müziksin) You know the words (bilirsin şu sözü) Once upon a time (bir zamanlar) Make you listen? (kulak kabartır insana) There's a reason(bir nedeni vardır)
[Kelsi & Gabriella] When you dream there's a chance you'll find (rüyalarında bir şans daha vardır) A little laughter (bir gülümseme…) or happy ever after (yada mutlu sonla biter)
[Troy & Gabriella] yeah harmony to the melody (evet sen melodinin hermonisisin) It's echoing inside my head (kafamın içinde yankılanıyorsun )
[Gabriella] A single voice (Single voice) (tüm seslerden öte) Above the noise (tek ses)
[Troy & Gabriella] And like a common thread ( ve sıradan bir iplik gibi…)
[Troy] Hmm, you're pulling me ( hımm… çekiorsun beni)
[Gabriella] When I hear my favorite song ( sevdiğim şarkıyı duyunca) I know that we belong (birbirimize ait olduğumuzu bilirim )
[Troy] Oh, you are the music in me (oh!.sen içimdeki müziksin) Yeah it's living in all of us ( evet o hepimizin içinde yaşar)
[Gabriella] And it's brought us here because ( çünkü bizi buraya getirdi)
[Troy & Gabriella] Because you are the music in me (çünkü sen içimdeki müziksin) Na na na na (Ohh) Na na na na na Yeah yeah yeah ( evet evet evet)
(Na na na na) You are the music in me ( sen içimdeki müziksin)
[Gabriella] It's like I knew you before we met (Before we met) ( tanısmadan önce seni tanıyor gibiydim.[tanıyor gibiydim]) Can't explain it (Ohh ohh) (açıklayamıyorum) There's no name for it (No name for it) ( yok bunun bir adı [yok adı])
[Troy & Gabriella] I'm saying words I never said (hiç söyleyemediğim kelimelerle sana şarkı söyledim)
[Troy] And it was easy (So easy) ( ve çok kolaydı…[çok kolay] ) Because you see the real me (I see) (çünkü sen görüyorsın gerçek beni)
[Troy & Gabriella] As I amYou understand (benim gibi anlıyorsun) And that's more than I've ever known ( ve şimdiye kadar bildiklerimden fazla)
[Gabriella] To hear your voice (Hear your voice) (sesinitüm seslerden öte duyuyorum [sesini duyuyorum) Above the noise (Ohh ohh)
[Troy & Gabriella] And know I'm not alone ( ve yalnız oldmadığımı bilemek)
[Gabriella] Oh you're singing to me (Ohh yeah) ( oh! Bana şarkı söylüyorsun)
[Gabriella] When I hear my favorite song ( en sevdiğim şarkıyı duyunca ) I know that we belong (Yeah ohh) (birbirimize ait olduğumuzu bilirim) You are the music in me (sen içimdeki müziksin) It's living in all of us ( o hepimizin içinde yaşar) And it's brought us here because ( bizi buraya getirdi çünkü) You are the music in me ( sen içimdeki müziksin) Together we're gonna sing (Yeah) (birlikte şarkı söyleyeceğim [evet] )
We got the power to sing what we feel (What we feel) ( hislerimizi söylyecek gücümüz var)
[Troy] Connected and real ( bağlı ve gerçek)
[Gabriella] Can't keep it all inside (Ohh) ( hepsini içimde tutamam)
[Chorus] Na na na na (Ohh yeah) ( na na na na [ohh! Evet]) Na na na na na (Ohh yeah) ( na na na na [ohh! Evet]) Yeah yeah yeah (Na na na na) (evet evet evet [ na na na na] )
[Troy & Gabriella] You are the music in me (In me) ( sen içimdeki müziksin [içimdeki müzik] )
[Chorus] Na na na na (Ohh yeah) ( na na na na [ohh! Evet])
Na na na na na (Ohh yeah) ( na na na na [ohh! Evet])
Na na na na
You are the music in me ( sen içimdeki müziksin) When I hear my favorite song (Favorite song) (sevdiğim şarkıyı duyunca [sewdiğim şarkıyı]) I know that we belong (We belong) [birbirimize ait olduğumuz bilirim [birbirimize ]) You are the music in me ( sen içimdeki müziksin )
[Chorus & Troy] Yeah it's living in all of us ( o hepimizin içinde yaşar… ) It's brought us here because (Here because) ( bizi buraya getirdi çünkü) You are the music in me Na na na na (Ohh yeah) ( na na na na [ohh! Evet]) Na na na na (Ohh yeah) ( na na na na [ohh! Evet]) Na na na na
[Troy & Gabriella You are the music in me (Yeah) ( sen içimdeki müziksin [evet] ) | |
|
| |
.!.eLiF.!. Alice Profesörü
Kayıt tarihi : 02/04/09 Mesaj Sayısı : 2104 Nerden : !sTaNßuL Tavşan : 2233
| Konu: Geri: Hsm You Are The Music in me Salı Nis. 28, 2009 2:19 pm | |
| payLastıqın içn saoL cnm ama bn hic yabancı dinLemem | |
|
| |
Alara~[mikan~^L~natsume] Yıldızsız
Kayıt tarihi : 25/04/09 Mesaj Sayısı : 36 Nerden : İzmir Tavşan : 46
| Konu: Geri: Hsm You Are The Music in me Salı Nis. 28, 2009 5:34 pm | |
| PayLasım icn cok sqL cnm..(: Ben bu sarkının ShaRpay Versionunu daha ck sevioRm ama | |
|
| |
| Konu: Geri: Hsm You Are The Music in me Salı Nis. 28, 2009 6:10 pm | |
| | |
|
| |
sunshine Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 02/04/09 Mesaj Sayısı : 537 Nerden : istanbul Tavşan : 556
| Konu: Geri: Hsm You Are The Music in me Perş. Nis. 30, 2009 8:54 pm | |
| paylaştığın için teşekkürler bu şarkı çok güzel | |
|
| |
| Konu: Geri: Hsm You Are The Music in me Cuma Mayıs 01, 2009 11:59 am | |
| | |
|
| |
Fairy_Tale Akademi Müdürü
Kayıt tarihi : 19/02/09 Mesaj Sayısı : 2701 Nerden : İstanbul Tavşan : 3608
| Konu: Geri: Hsm You Are The Music in me Cuma Mayıs 01, 2009 3:23 pm | |
| Evet sharpay versionu süper:D | |
|
| |
-numara3- Buraya Kadar,Banlandın!
Kayıt tarihi : 17/06/09 Mesaj Sayısı : 2171 Nerden : alice akademisi Tavşan : 2359
| Konu: Geri: Hsm You Are The Music in me Cuma Tem. 03, 2009 11:47 am | |
| | |
|
| |
xsakurax Moderatör
Kayıt tarihi : 30/05/09 Mesaj Sayısı : 2560 Nerden : alice akademisi Tavşan : 2789
| Konu: Geri: Hsm You Are The Music in me Salı Ağus. 25, 2009 4:56 am | |
| paylaşım için sağol canım | |
|
| |
| Hsm You Are The Music in me | |
|