qülçin-mikan-natsume Yıldızsız
Kayıt tarihi : 19/02/09 Mesaj Sayısı : 33 Nerden : İzmürdenn Tavşan : 41
| Konu: Şok Şokk! Narumi,Mikann babası [Resimli kanıtlı] Paz Mart 29, 2009 11:26 am | |
| arkadaşlar ben görünce sook oldum ya.ayynen kal geldi yani baksanıza alttaki sarı kafalı adam by narumi.yanndaki de doğal olarak annesiymiss... zaten baksanıza ayyynı mikana benzio aynı sanki mikanın büyük hali gibiii yaa | |
|
mikan sakura Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 23/03/09 Mesaj Sayısı : 493 Nerden : Konya Tavşan : 546
| Konu: Geri: Şok Şokk! Narumi,Mikann babası [Resimli kanıtlı] Salı Mart 31, 2009 10:01 am | |
| vay bee inanamıyorum süper bişi bilgi için çok teşekkür ederim | |
|
Fairy_Tale Akademi Müdürü
Kayıt tarihi : 19/02/09 Mesaj Sayısı : 2701 Nerden : İstanbul Tavşan : 3608
| Konu: Geri: Şok Şokk! Narumi,Mikann babası [Resimli kanıtlı] Perş. Nis. 02, 2009 5:58 pm | |
| Arkadaşlar hayır.Narumi Mikan'ın babası değil.Birazdan size kanıtı sunacağım.O sadece Mikan'ın annesinin arkadaşı.Narumi Mikan'ın annesini seviyormuş ama Mikan'ın annesi başakasını seviyormuş.E o kişi de doğal olarak Mikan'ın babası oluyor.Bekleyin... | |
|
mikan sakura Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 23/03/09 Mesaj Sayısı : 493 Nerden : Konya Tavşan : 546
| Konu: Geri: Şok Şokk! Narumi,Mikann babası [Resimli kanıtlı] Perş. Nis. 02, 2009 6:20 pm | |
| bnde bir sitede şöle bişi göedüm mikanın babası bir öğretmenmiş ve akademi tarafından öldürülmüş sanırım yuka da yani mikananın annesi akademeye düşman mikan dünyaya gelir gelmez onu dedesine vererk reonn yanında yer almış falan | |
|
.!.eLiF.!. Alice Profesörü
Kayıt tarihi : 02/04/09 Mesaj Sayısı : 2104 Nerden : !sTaNßuL Tavşan : 2233
| Konu: Geri: Şok Şokk! Narumi,Mikann babası [Resimli kanıtlı] Perş. Nis. 02, 2009 6:36 pm | |
| MEVCUT KONU LÜTFEN KONULARA DİKKAT EDİN BU BAŞLIK DAHA ÖNCE AÇILMIŞTI BU KONUYU ÇÖP KUTUSUNA YOLLUYORUM. | |
|