Ice_Princess Moderatör
Kayıt tarihi : 22/04/09 Mesaj Sayısı : 1340 Nerden : Hatay / Antakya Tavşan : 1607
| Konu: Bilip de Anlamamak Ptsi Mayıs 25, 2009 4:11 pm | |
| Vuslat: Kavuşma Fetret: İsyan Sin: Mezar Salvo: Gürültü Bek: Savunucu Sak: Hazır Liret: Yabancı paralar Tevekkül: Doyum Çav: Ses Elem: Üzüntü Cevahir: Mücevher Cevaz: İzin Cet: Ata Şom: Uğursuz Zuhurat: Olay Hempa: Arkadaş Bergüzar: Hatıra Zat: Kişi Bohem: Kişi Suna: Ördek Cidar: Kenar Gıgı: Boyun Hamil: Dayanak Yalaz: Alev Tayyör: Elbise Lâl: Kırmızı Ser: Bahçe Çor: Hastalık Saraç: Derici Sabık:Eski Muasır:Yeni Jaketatay:Ceket Replik:Söz Baytar:Veteriner Bedi:İlginç Kamer:Ay Sansasyon:Coşku Pot:Kusur Yunak:Banyo Tıynet:Yaradılış Kılağı ürüz Santimantal: Duygulu Karavaş:Köle Redingot:Ceket Şıvgın:Yağmur Cer:Götürme Sek:Kuru Çeri:Asker Ulak:Haberci Yuğ:Cenaze Libero:Futbolcu Zerdeçal:Baharatlar Sabi:Çocuk Cağ:Torba Zephiye:Vergi Zenne:Kadın Şar:İl Payitaht:Başkent Alil:Hasta Dem:İçki Cebeci:Asker Maslup:Ölü Giray:Başkan Ecir:Emekçi Sadme:Vuruş Seryat:Karayolu Celbe:Bavul Cer:Götürme Zeyil:Ek Opal:Kumaş Cembiye:Bıçak Feragat:Özveri Mütekebbir:Kibirli Çıdam:Sabır Sakıt: Düşük Olut:Olay Karavaş:Köle Podüsüet: Deri Salık:Haber Erg:Kumsal Libido: Dilek Uğra:Un Tagayyür: Değişim Ülfet:alışkanlık Ültimatom:Bildiri Assai:Bol Hunhar:Acımasız Opus:Yapıt Dilmaç:Tercüman Şövale:Masa Fecin:Sabah Kudüm: Davul İmge:Görüntü Külliye:Okul Cönk:Kitap Fetiş:Uğurlu Lombar:Pencere Moka:Çay Cerh:Yaralanma Gulet:Gemi Öke:Akıllı Benzol:Akaryakıt Vedia:Emanet Vefiyat:Ölüm Velut:Verimli İmbat:Rüzgâr Hasut:Kıskanç Melal:Sıkıntı Alım:Cazibe Apiko:Hazır Budun:Toplum Vetire: Değişim Şeci:Cesur Arda:Çubuk Ar:Utanç Kın:Kılıf Baç:Vergi Tecim:Ticaret Şecereli:Soylu Şefik:Sevecen Şecaat:Cesaret Cup:Sesler Fiber:Kağıt Akıbet:Sonuç Sedir:Kanepe Diyar:Ülke Cebe:Zırh Zevce:Kadın Gar: Durak Mefruşat:Eşya Çolpa:Sakat Münhasır:Özgü Fütur:Sıkıntı Sevir:Burç Sebil:Vakıf Huda:Allah Aşîkâr:Açık Fıstıkî:Yeşil Zırva:Abes Tevil:Çevri Zeyil:Ek İlmühaber:Evrak İhtikârcılık:Vurgun ALINTIDIR | |
|
3min3mis Tek Yıldızlı Öğrenci
Kayıt tarihi : 04/05/09 Mesaj Sayısı : 229 Nerden : Ankara Tavşan : 246
| Konu: Geri: Bilip de Anlamamak Perş. Mayıs 28, 2009 1:24 pm | |
| çeri asker demekse yeniçeri yeni asker mi demek oluyor?? çok uğraşmıssın galiba emeğine sağlık | |
|
sunshine Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 02/04/09 Mesaj Sayısı : 537 Nerden : istanbul Tavşan : 556
| Konu: Geri: Bilip de Anlamamak Perş. Mayıs 28, 2009 3:34 pm | |
| özcan denizin bi şarkısında vuslat geçiyodu anlamını bilmiyodum öğrendi teşekkürler emeğine sağlık | |
|
Fairy_Tale Akademi Müdürü
Kayıt tarihi : 19/02/09 Mesaj Sayısı : 2701 Nerden : İstanbul Tavşan : 3608
| Konu: Geri: Bilip de Anlamamak Perş. Haz. 11, 2009 9:38 am | |
| - Alıntı :
- Vuslat: Kavuşma
Yazmışsın ama bu başka bir sitede anlamı "Aşk" olarak geçiyor. Hatta arkadaşımın adı sözlüktede baktık :') | |
|
Ice_Princess Moderatör
Kayıt tarihi : 22/04/09 Mesaj Sayısı : 1340 Nerden : Hatay / Antakya Tavşan : 1607
| Konu: Geri: Bilip de Anlamamak Perş. Haz. 11, 2009 9:59 am | |
| Ben yazmadım, Alıntı! | |
|
xsakurax Moderatör
Kayıt tarihi : 30/05/09 Mesaj Sayısı : 2560 Nerden : alice akademisi Tavşan : 2789
| Konu: Geri: Bilip de Anlamamak C.tesi Eyl. 05, 2009 3:38 am | |
| güzel paylaşım sağol canım | |
|
gakuenalice55 Buraya Kadar,Banlandın!
Kayıt tarihi : 06/11/09 Mesaj Sayısı : 261 Nerden : Gün ışığının içinden Tavşan : 311
| Konu: Geri: Bilip de Anlamamak Paz Ocak 24, 2010 8:59 pm | |
| | |
|