| ÇİN İŞKENCESİ | |
|
+3₪Kristal KéLébék₪ 3min3mis Ice_Princess 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Ice_Princess Moderatör
Kayıt tarihi : 22/04/09 Mesaj Sayısı : 1340 Nerden : Hatay / Antakya Tavşan : 1607
| Konu: ÇİN İŞKENCESİ C.tesi Mayıs 30, 2009 1:23 pm | |
| çin işkencesi nedir nasıl yapılır: 1- idam edilecek adamın yanı başında bir sac hazırlanırmış ve bu sac allttan verilen ateşle iyice kızdırılırmış...kafası kesilen adamın kafasını kestikten hemen sonra bu saca bastırırlarmış...sıcaktan dolayı kan beyinde 2 saniye kadar dolaşacağı için adama yerde duran cansız bedeni son defa gösterilirmiş...
2- suçlunun derisini yüzüp denize atarlarmış...(acıyı tahmin edin artık)
3- suçlu ortası delik bir sandalyeye cıplak bir şekilde oturtulurmuş...bu delik yere içinde fare olan bir kase yerleştirilirmiş...ve kaseyi alttan yavaş yavaş ısıtırlarmış...tabiki sıcağa dayanamayan fare çıkacak biyer bulamayınca suçlunun makattan kemirmeye başlayıp en son ağzından çıkarmış...
4- suçlu güneşin altına ellerinden bağlı biş şekilde yatırılırmış...suçlunun saçları kazınıp kafasına deve derisi geçirilirmiş...deve derisi güneşte eriyip suçlunun kafasına yapışırmış...saçlar deve derisi yüzünden dışarı doğru çıkamayıp içeri doğru çıkmaya başlarmış...bir süre sonra saçların kafatasını delmesiyle beyne ulaştığı anda adam ölürmüş...
5- suçlunun sığabileceği bir çukur kazılır ve suçluya tıkabasa yemek yedirilirmiş...dışkısını da o çukura yapmak zaorunda kaln adam bir süre sonra dışkılarının bedenini çürütmesiyle ölürmüş...
6- suçlunun kafası kazınırmış ve suçlu bir direğe hiç hareket edemiyeceği şekilde bağlanırmış...ve üstten damlalar halinde soğuk su damlatılırmış...damlalar bir süre sonra balyoz etkisi yaptığından adamın delirmesi sağlanırmış...
7- suçlunun göz kapaklarına iğne batırılırmış...ve adam bir süre sonra daynamayıp gözlerinin kapatır ve kör olumuş...(adamın biri 2 günün dayanmış)
8- suçlu 10 metre karelik bir odaya kapatılırmış...ve burdan hiç çıkartılmazmış...yemeği düzenli olarak verilen adam tuvalet olmaması nedeniyle tuvaletini odanın bir kenarına yapmak zorunda kalırmış...bir süre sonra yaptığı dışkı ve idrarların zehir salgılamalarından dolayı adam zehirlenerek ölürmüş...
9- suçlunun göz kapakları açık kalacak şekilde tutuluruş...ve belli bir mesafeden ellerinin adamın gözüne doğru ileri geri sallarlarmış...saatlerce süren bu olayın sonunda adam kafayı yermiş.... ALINTIDIR | |
|
| |
3min3mis Tek Yıldızlı Öğrenci
Kayıt tarihi : 04/05/09 Mesaj Sayısı : 229 Nerden : Ankara Tavşan : 246
| Konu: Geri: ÇİN İŞKENCESİ C.tesi Mayıs 30, 2009 2:11 pm | |
| ayy iğrenç . midem bulandı tüylerim diken diken oldu böğğ | |
|
| |
₪Kristal KéLébék₪ Süper Moderatör
Kayıt tarihi : 04/05/09 Mesaj Sayısı : 4156 Nerden : İzmir Tavşan : 4663
| Konu: Geri: ÇİN İŞKENCESİ C.tesi Mayıs 30, 2009 2:14 pm | |
| Çok acımasızca bir davranış. Kınıyorum | |
|
| |
Ice_Princess Moderatör
Kayıt tarihi : 22/04/09 Mesaj Sayısı : 1340 Nerden : Hatay / Antakya Tavşan : 1607
| Konu: Geri: ÇİN İŞKENCESİ C.tesi Mayıs 30, 2009 2:46 pm | |
| Siz bunlara dayanamıyorsunuz, bir de ortaçağ işkencelerini görseniz...İsterseniz onu da koyarım, ama yüreğiniz kaldırmaz. | |
|
| |
Prenses Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 22/04/09 Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Trabzon Tavşan : 469
| Konu: Geri: ÇİN İŞKENCESİ C.tesi Mayıs 30, 2009 3:50 pm | |
| Adı üstünde çin işkensi açımasız vahşice...... | |
|
| |
.!.eLiF.!. Alice Profesörü
Kayıt tarihi : 02/04/09 Mesaj Sayısı : 2104 Nerden : !sTaNßuL Tavşan : 2233
| Konu: Geri: ÇİN İŞKENCESİ C.tesi Mayıs 30, 2009 7:28 pm | |
| bu ne yaa insan koRkuooo :s :s hepsi bir ibrinden kötüüü :s :s | |
|
| |
Fairy_Tale Akademi Müdürü
Kayıt tarihi : 19/02/09 Mesaj Sayısı : 2701 Nerden : İstanbul Tavşan : 3608
| Konu: Geri: ÇİN İŞKENCESİ C.tesi Mayıs 30, 2009 8:25 pm | |
| - Alıntı :
- 1- idam edilecek adamın yanı başında bir sac hazırlanırmış ve bu sac
allttan verilen ateşle iyice kızdırılırmış...kafası kesilen adamın kafasını kestikten hemen sonra bu saca bastırırlarmış...sıcaktan dolayı kan beyinde 2 saniye kadar dolaşacağı için adama yerde duran cansız bedeni son defa gösterilirmiş... Yok artık yani... Ayrıca şimdi düzelttim ama cnm kalın yamzak yasak... | |
|
| |
sena 3 Yıldızlı Öğrenci
Kayıt tarihi : 22/04/09 Mesaj Sayısı : 1355 Nerden : istanbul Tavşan : 1493
| Konu: Geri: ÇİN İŞKENCESİ C.tesi Mayıs 30, 2009 8:34 pm | |
| ALLAHIM bu ne işgence ya ööğğğğ ben yerine midem kaldırmadı valla bide karanlıkta okudum ALLAH diyem şimdi ıyyy one ya valla kuscam şimdi yaaaaa anne me okutsam mide bulanmak değil direk üstüme kusar valla yaa | |
|
| |
Ice_Princess Moderatör
| Konu: Geri: ÇİN İŞKENCESİ Paz Mayıs 31, 2009 8:13 am | |
| - Fairy_Tale demiş ki:
-
- Alıntı :
- 1- idam edilecek adamın yanı başında bir sac hazırlanırmış ve bu sac
allttan verilen ateşle iyice kızdırılırmış...kafası kesilen adamın kafasını kestikten hemen sonra bu saca bastırırlarmış...sıcaktan dolayı kan beyinde 2 saniye kadar dolaşacağı için adama yerde duran cansız bedeni son defa gösterilirmiş... Yok artık yani... Ayrıca şimdi düzelttim ama cnm kalın yamzak yasak... Alıntı olduğundan kalın çıkmış olmalı... | |
|
| |
Prenses Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 22/04/09 Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Trabzon Tavşan : 469
| Konu: Geri: ÇİN İŞKENCESİ Paz Mayıs 31, 2009 10:40 am | |
| ayyyy yayınlamayın böyle şeyler insanın içi bir garib oluyor.......... | |
|
| |
| ÇİN İŞKENCESİ | |
|