| Dolmuştan İnerken Söylenen Komik Sözler | |
|
+5Prenses .!.eLiF.!. Ice_Princess sena Fairy_Tale 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Fairy_Tale Akademi Müdürü
Kayıt tarihi : 19/02/09 Mesaj Sayısı : 2701 Nerden : İstanbul Tavşan : 3608
| Konu: Dolmuştan İnerken Söylenen Komik Sözler Paz Mayıs 31, 2009 7:42 am | |
| Dolmuştan inmek için söylenebilecek müthiş komik sözler...! - Şöför bey inecek var.. - Müsait yerde mi? - ee...evet
- Abi durakta salla bizi..
-Şöför bey muhteşem bir yerde indirir misin ! (Gerçektir yaşanmıştır) Şöfor de ; - Size layık değil ama teyze ! der ve indirir...
-Müdür bizi sağda tükürüver
-Hadi artık inek +Ne ineği lan ne diyon sen? -Artık İnek diyom İnek +ulan... -kıtmısın yaw!?! ne laf anlamaz şeysin inek... -sensin lan inek.!
-Abi ışıklarda indirir misin? -Neden karanlıktan korkuyor musun?
-Hacı amca:mübarek bi yerde inebilirmiyim evladım? -Şöför amca: İlerde cami var hacım orda indireyim mi seni?
-şöfööörr sağda silkele bizi -buyur abi? -indir laaan.
Sigorta hastanesinin önünden geçerken -Abi beni sigortada bırak...
-Sağda inebilir miyim? -Soldan inilmiyor zaten kardeş...
- Şu parayı şöföre uzaltırmısınız ? denmesi. Ne uzaltıyoruz, bayıltacağım bu söz yüzünden birisini bir gün... Al sana uzalttım işte ! Töbe töbe, günaha sokar insanı bunlar... | |
|
| |
sena 3 Yıldızlı Öğrenci
Kayıt tarihi : 22/04/09 Mesaj Sayısı : 1355 Nerden : istanbul Tavşan : 1493
| Konu: Geri: Dolmuştan İnerken Söylenen Komik Sözler Paz Mayıs 31, 2009 8:42 am | |
| ayyyy harika yaaa saol | |
|
| |
Ice_Princess Moderatör
Kayıt tarihi : 22/04/09 Mesaj Sayısı : 1340 Nerden : Hatay / Antakya Tavşan : 1607
| Konu: Geri: Dolmuştan İnerken Söylenen Komik Sözler Paz Mayıs 31, 2009 9:01 am | |
| | |
|
| |
.!.eLiF.!. Alice Profesörü
Kayıt tarihi : 02/04/09 Mesaj Sayısı : 2104 Nerden : !sTaNßuL Tavşan : 2233
| Konu: Geri: Dolmuştan İnerken Söylenen Komik Sözler Paz Mayıs 31, 2009 9:15 am | |
| ya alıntı olması önemli mi neden herkes alıntımı dioo :s :s oLsa noLcak oLmasa noLcak :S :S :S payLasım iCn chok saL cnmm chok qsLmiss | |
|
| |
Prenses Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 22/04/09 Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Trabzon Tavşan : 469
| Konu: Geri: Dolmuştan İnerken Söylenen Komik Sözler Paz Mayıs 31, 2009 10:18 am | |
| -Hadi artık inek +Ne ineği lan ne diyon sen? -Artık İnek diyom İnek +ulan... -kıtmısın yaw!?! ne laf anlamaz şeysin inek... -sensin lan inek.!
Biraz hakaretli ama bu güzelmiş........ | |
|
| |
₪Kristal KéLébék₪ Süper Moderatör
Kayıt tarihi : 04/05/09 Mesaj Sayısı : 4156 Nerden : İzmir Tavşan : 4663
| Konu: Geri: Dolmuştan İnerken Söylenen Komik Sözler Paz Mayıs 31, 2009 10:27 am | |
| - .!.eLiF.!. demiş ki:
ya alıntı olması önemli mi neden herkes alıntımı dioo :s :s oLsa noLcak oLmasa noLcak :S :S :S payLasım iCn chok saL cnmm chok qsLmiss
Yani gerçekten bi önemi yok harika olmuş cnm saol paylaşım için | |
|
| |
yasemin Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 01/05/09 Mesaj Sayısı : 491 Nerden : istanbul Tavşan : 546
| Konu: Geri: Dolmuştan İnerken Söylenen Komik Sözler Ptsi Haz. 01, 2009 8:24 am | |
| bunler komikmiş ama ben münübüse binerken gerçekten böyle söylüyolar paylaşım için sağol | |
|
| |
₪Kristal KéLébék₪ Süper Moderatör
Kayıt tarihi : 04/05/09 Mesaj Sayısı : 4156 Nerden : İzmir Tavşan : 4663
| Konu: Geri: Dolmuştan İnerken Söylenen Komik Sözler Ptsi Haz. 01, 2009 5:57 pm | |
| Bende de aynısı oluyor. Afedersiniz ama halktan çok serseriler var. | |
|
| |
xsakurax Moderatör
Kayıt tarihi : 30/05/09 Mesaj Sayısı : 2560 Nerden : alice akademisi Tavşan : 2789
| Konu: Geri: Dolmuştan İnerken Söylenen Komik Sözler Cuma Tem. 17, 2009 12:55 am | |
| ayyyy gülmekten ölücem yaaaa süperler sağol canım | |
|
| |
yaz yağmuru Yıldızsız
Kayıt tarihi : 18/07/09 Mesaj Sayısı : 89 Nerden : Bursa Tavşan : 89
| Konu: Geri: Dolmuştan İnerken Söylenen Komik Sözler Cuma Tem. 24, 2009 11:54 am | |
| -Hacı amca:mübarek bi yerde inebilirmiyim evladım? -Şöför amca: İlerde cami var hacım orda indireyim mi seni? bu süpermiş sağol paylaşım için:) | |
|
| |
| Dolmuştan İnerken Söylenen Komik Sözler | |
|