| Yolda bir çocuk size su tabancası ile su fışkırttı. Hemde yeni bir elbiseydi bu. Çok kötü ıslandınız. Ne yaparsınız? | |
|
+4nurs_gothic Ice_Princess m*i*k*a*n ₪Kristal KéLébék₪ 8 posters |
Yolda bir çocuk size su tabancası ile su fışkırttı. Hemde yeni bir elbiseydi bu. Çok kötü ıslandınız. Ne yaparsınız? | O çocuğu kimse elimden kurtaramaz!!! | | 20% | [ 4 ] | Annesine söylerim | | 0% | [ 0 ] | Ona bağırır agresif yanıma bürünüveririm. | | 20% | [ 4 ] | Kızarım ona! | | 15% | [ 3 ] | O kim oluyo ya, kim ki o kim o kim!!!! | | 20% | [ 4 ] | Amaan kurur canıım. Bunun için yavrucağa kızmamak gerek. | | 0% | [ 0 ] | Bırakın ya, doktor kendi haline bırakın dedi. | | 15% | [ 3 ] | Zamani bücürleri işte. | | 0% | [ 0 ] | Takma kafana be ya, onuniçin kendini mi üzcen? | | 10% | [ 2 ] |
| Toplam Oylar : 20 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
₪Kristal KéLébék₪ Süper Moderatör
Kayıt tarihi : 04/05/09 Mesaj Sayısı : 4156 Nerden : İzmir Tavşan : 4663
| Konu: Yolda bir çocuk size su tabancası ile su fışkırttı. Hemde yeni bir elbiseydi bu. Çok kötü ıslandınız. Ne yaparsınız? Çarş. Haz. 10, 2009 8:36 am | |
| 3-4 yaşlarında bir çocuk güzeller güzeli elbisenize veya size su fışkırtsa, ne yaparsınız? | |
|
| |
m*i*k*a*n Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 24/04/09 Mesaj Sayısı : 274 Nerden : kocaeli Tavşan : 308
| Konu: Geri: Yolda bir çocuk size su tabancası ile su fışkırttı. Hemde yeni bir elbiseydi bu. Çok kötü ıslandınız. Ne yaparsınız? Çarş. Haz. 10, 2009 9:13 am | |
| Sonuçta küçük bi çocuk ama "O kim oluyo ya, kim ki o kim o kim!!!!" Bağırırdım walla | |
|
| |
Ice_Princess Moderatör
Kayıt tarihi : 22/04/09 Mesaj Sayısı : 1340 Nerden : Hatay / Antakya Tavşan : 1607
| Konu: Geri: Yolda bir çocuk size su tabancası ile su fışkırttı. Hemde yeni bir elbiseydi bu. Çok kötü ıslandınız. Ne yaparsınız? Çarş. Haz. 10, 2009 9:14 am | |
| Bırakın ya, doktor kendi haline bırakın dedi. Takma kafana be ya, onuniçin kendini mi üzcen? | |
|
| |
nurs_gothic Moderatör
Kayıt tarihi : 08/04/09 Mesaj Sayısı : 1804 Nerden : kastamonu Tavşan : 2162
| Konu: Geri: Yolda bir çocuk size su tabancası ile su fışkırttı. Hemde yeni bir elbiseydi bu. Çok kötü ıslandınız. Ne yaparsınız? Çarş. Haz. 10, 2009 11:11 am | |
| valla ben çok kızarım hemen agresif yanıma bürünüveririm | |
|
| |
Prenses Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 22/04/09 Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Trabzon Tavşan : 469
| Konu: Geri: Yolda bir çocuk size su tabancası ile su fışkırttı. Hemde yeni bir elbiseydi bu. Çok kötü ıslandınız. Ne yaparsınız? Çarş. Haz. 10, 2009 12:43 pm | |
| ahhh böylee bir şey olsa o çocuk hayatda olmaz..... | |
|
| |
.!.eLiF.!. Alice Profesörü
Kayıt tarihi : 02/04/09 Mesaj Sayısı : 2104 Nerden : !sTaNßuL Tavşan : 2233
| Konu: Geri: Yolda bir çocuk size su tabancası ile su fışkırttı. Hemde yeni bir elbiseydi bu. Çok kötü ıslandınız. Ne yaparsınız? Çarş. Haz. 10, 2009 5:50 pm | |
| ooo bn bi baqırıım asLında bn elbise giymem ama üstümü ıslatsa baqırırdım
En son .!.eLiF.!. tarafından Cuma Haz. 12, 2009 12:27 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Fairy_Tale Akademi Müdürü
Kayıt tarihi : 19/02/09 Mesaj Sayısı : 2701 Nerden : İstanbul Tavşan : 3608
| Konu: Geri: Yolda bir çocuk size su tabancası ile su fışkırttı. Hemde yeni bir elbiseydi bu. Çok kötü ıslandınız. Ne yaparsınız? Cuma Haz. 12, 2009 12:23 pm | |
| Ona bağırır agresif yanıma bürünüveririm. Çünkü çocuk da olsa aklı var. Yani o tabancadaki suyu fışkırtınca ıslanacağını tahmin eder yani... | |
|
| |
sena 3 Yıldızlı Öğrenci
Kayıt tarihi : 22/04/09 Mesaj Sayısı : 1355 Nerden : istanbul Tavşan : 1493
| Konu: Geri: Yolda bir çocuk size su tabancası ile su fışkırttı. Hemde yeni bir elbiseydi bu. Çok kötü ıslandınız. Ne yaparsınız? Cuma Haz. 12, 2009 4:37 pm | |
| eğer yaşı küçük olmasaydı onu kmse elimde kurtaramazdı ama küçük olduğuna göre sadece annesine söylemeden önce ona güzel bi osmanlı tokatı atardım valla | |
|
| |
| Yolda bir çocuk size su tabancası ile su fışkırttı. Hemde yeni bir elbiseydi bu. Çok kötü ıslandınız. Ne yaparsınız? | |
|