| Adminleri çıldırtan diyaloglar | |
|
+9black_angel -numara3- sponge_bob gakuen 3min3mis .!.eLiF.!. m*i*k*a*n ₪Kristal KéLébék₪ c*e*r*e*n 13 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
c*e*r*e*n Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 25/04/09 Mesaj Sayısı : 518 Nerden : kocaeli Tavşan : 566
| Konu: Adminleri çıldırtan diyaloglar Ptsi Haz. 22, 2009 7:02 am | |
| forum yoneticisi:Arkadaşım bu konu daha önce verilmisti. Forumu aramadan niye konu açıyorsun. üye: arama emrim yoktu arayamadim ehuehueheu Forum yoneticisi: Banned ! --------------------------------------------------- ----------------- üye: Hocam açtığım konuyu kilitlemişsin ya Forum yoneticisi: ee üye: Bizim bir arkadaş içerde kalmış , üstüne kilitlemişsin konuyu, bi aç da cıkıversin ehuehuehu Forum yoneticisi: Banned ! --------------------------------------------------- --------------------- üye: oyun isteklerimizi burada mı yapıyoruz. Forum yoneticisi: evet üye: O zaman sıradaki oyunu sevip de kavusamayanlara gitsin ehuehuehu Forum yoneticisi: Banned ! --------------------------------------------------- ----------------- Forum yoneticisi: Arkadaşım konuyla alakasız başlıklar açmayın demedik mi! üye: Biz forumla alakasız yöneticilere karışıyok mu!!! ehueheuehu Forum yoneticisi: Banned ! --------------------------------------------------- ------------------- üye: Bir zamanlar hor görüp de banladığın , ama gururlu bir üye vardı ya Forum yoneticisi: ee ? üye: Yok yani abi banı artik kaldır da foruma girelim diyecektim . --------------------------------------------------- ------------------ üye: Abi sen bana demiştin ya, su foruma biraz hareket getir diye Forum Yöneticisi: Evet... üye: Bak hareketli avatar koydum, nasıl olmuş kıpır kıpır di mi puhaha Forum Yöneticisi: Uğrama bi daha buralara --------------------------------------------------- ----------------------- üye: Afedersiniz bu admin ne oluyor acaba? Forum Yöneticisi: Administrator ünkısaltması üye: Soyadministrator ün olayım senin anam puhaha nasıl espri? Forum Yöneticisi: .... üye: Bi dakika ya, sistemden niye çıkarıldım ben şimdi ya?! --------------------------------------------------- -------------------------------- Kullanıcı Abi forum yoneticisi forumda ne yapar? Forum yoneticisi: Yanlis yere acilmis konulari tasir, kurallara aykiri mesajlari siler vs.. Kullanıcı Getir gotur isleri yani, hani ofislerde calisan ofisboylar gibi , baska bir deyisle forumboy da diyebilir miyiz? Forum yoneticisi: Banned ! --------------------------------------------------- --------------------------------------------- Forum yoneticisi: Arkadasim bu konu daha once açılmıştı ! Kullanıcı Konu çok fazla rağbet görünce bi tane de biz açalım dedik ehuehuehu Forum yoneticisi: Banned! --------------------------------------------------- --------------------------------------------- Kullanıcı Hocam bi dakika bakar mısın ? Forum yoneticisi: Ne var lan üser KullanıcıHocam windows bölümünde bir soru sormuştum.Kimse cevaplamamış.Çok acil hocam ya bi cevaplasan diyordum. Forum yoneticisi: Ben anlamaz windowzdan kurban Kullanıcı ee iyi de sen windows bölümünde moderatorsun Forum yoneticisi: ha o mu? Admin bizin halaoğlu oli.Sağolsun bizi kırmadı, beni de moderator mu ne diyin, işte ondan şeyyettirdi Kullanıcı Hönk ! --------------------------------------------------- ----------------------------------------------- Kullanıcı ben avatar olarak babamin resmini koysam olur mu? Forum yoneticisi: Bana ne kardesim ya , istersen git dedenin resmini koy! Hatta gel benim yerime sen yonetici ol, ben intihar etmeye gidiyom! --------------------------------------------------- ---------------------------------------------- Kullanıcı bizim bi arkadas foruma uye oluyor.Hani kayit olurken referans yazilan bir bolum var ya Forum yoneticisi: ee? Kullanıcı Oraya belediye meclisinde encumen uyesi olan dayimin ismini yazsam olur mu diye soruyor Forum yoneticisi: jilet verin lan banaaaaaaaa!!!! ------------------------------------------------ -------------------------------------------------- Kullanıcı : bak hele Forum yoneticisi: Evet Kullanıcı : Hani derler ya , film yildizi olmanin yolu rejisorun yatak odasindan gecer diye.Forumlarda yonetici olmak icin buna benzer bir uygulama yok degil mi ehuehuehuehu Forum yoneticisi: Banned ! ALINTIDIR | |
|
| |
₪Kristal KéLébék₪ Süper Moderatör
Kayıt tarihi : 04/05/09 Mesaj Sayısı : 4156 Nerden : İzmir Tavşan : 4663
| Konu: Geri: Adminleri çıldırtan diyaloglar Ptsi Haz. 22, 2009 7:33 am | |
| | |
|
| |
m*i*k*a*n Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 24/04/09 Mesaj Sayısı : 274 Nerden : kocaeli Tavşan : 308
| Konu: Geri: Adminleri çıldırtan diyaloglar Ptsi Haz. 22, 2009 8:30 am | |
| üye: Hocam açtığım konuyu kilitlemişsin ya Forum yoneticisi: ee üye: Bizim bir arkadaş içerde kalmış , üstüne kilitlemişsin konuyu, bi aç da cıkıversin ehuehuehu Forum yoneticisi: Banned Bu çok komik saol | |
|
| |
.!.eLiF.!. Alice Profesörü
Kayıt tarihi : 02/04/09 Mesaj Sayısı : 2104 Nerden : !sTaNßuL Tavşan : 2233
| Konu: Geri: Adminleri çıldırtan diyaloglar Ptsi Haz. 22, 2009 8:58 am | |
| sanki bi tane daha wardı bu konudan 1. olaya döndü xD | |
|
| |
3min3mis Tek Yıldızlı Öğrenci
Kayıt tarihi : 04/05/09 Mesaj Sayısı : 229 Nerden : Ankara Tavşan : 246
| Konu: Geri: Adminleri çıldırtan diyaloglar Ptsi Haz. 22, 2009 9:27 pm | |
| evet bende 1 tane daha hatırlıyorum.. yinede çok komikler. | |
|
| |
gakuen 3 Yıldızlı Öğrenci
Kayıt tarihi : 02/05/09 Mesaj Sayısı : 1009 Nerden : zonguldak Tavşan : 1041
| Konu: Geri: Adminleri çıldırtan diyaloglar Salı Haz. 23, 2009 9:22 am | |
| Bencede çok komikler helede m*i*k*a*n nın verdiği örneğe bend ebayıldım. | |
|
| |
sponge_bob 3 Yıldızlı Öğrenci
Kayıt tarihi : 27/04/09 Mesaj Sayısı : 1057 Nerden : ank Tavşan : 1128
| Konu: Geri: Adminleri çıldırtan diyaloglar C.tesi Haz. 27, 2009 3:37 pm | |
| acaba hilale aynı soruları biz sorsak napar | |
|
| |
| Konu: Geri: Adminleri çıldırtan diyaloglar C.tesi Haz. 27, 2009 6:03 pm | |
| Bizi öldürür her halde yada çıldırır.Şaka şaka hilal abla öyle biri değil gülmekten kırılır yada en fazla sinir olur. | |
|
| |
| Konu: Geri: Adminleri çıldırtan diyaloglar C.tesi Haz. 27, 2009 6:06 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Adminleri çıldırtan diyaloglar C.tesi Haz. 27, 2009 6:10 pm | |
| olabilir ama bence çok iyi bir insan böyle bişi yapcağını sanmıyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Adminleri çıldırtan diyaloglar C.tesi Haz. 27, 2009 6:21 pm | |
| bilmemki... dermişim doğru bizim hilalimiz öyle bişey yapmaz (hilalide hemen benimseyiverdim de neyse ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Adminleri çıldırtan diyaloglar C.tesi Haz. 27, 2009 7:50 pm | |
| HIhıhıhıh Evet hilala abla böyle bişi yapmaz neyse konuya dönelim yazdığı şeyler gerçekten çok komik yeniden teşekkürler. | |
|
| |
.!.eLiF.!. Alice Profesörü
Kayıt tarihi : 02/04/09 Mesaj Sayısı : 2104 Nerden : !sTaNßuL Tavşan : 2233
| Konu: Geri: Adminleri çıldırtan diyaloglar Paz Haz. 28, 2009 8:24 am | |
| KonuDan iice koptunuz yaNee payLasm icn saoL | |
|
| |
| |
| |
₪Kristal KéLébék₪ Süper Moderatör
Kayıt tarihi : 04/05/09 Mesaj Sayısı : 4156 Nerden : İzmir Tavşan : 4663
| Konu: Geri: Adminleri çıldırtan diyaloglar Ptsi Haz. 29, 2009 10:29 am | |
| Nese ne işte | |
|
| |
| Konu: Geri: Adminleri çıldırtan diyaloglar Ptsi Haz. 29, 2009 12:50 pm | |
| neyse ne bencede ama gerçekten çok komik. | |
|
| |
-numara3- Buraya Kadar,Banlandın!
Kayıt tarihi : 17/06/09 Mesaj Sayısı : 2171 Nerden : alice akademisi Tavşan : 2359
| Konu: Geri: Adminleri çıldırtan diyaloglar C.tesi Tem. 04, 2009 12:58 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Adminleri çıldırtan diyaloglar Ptsi Tem. 06, 2009 8:11 am | |
| Hilal abla konuşmalarımızı duymasın boğcak bizi. | |
|
| |
Kayıt tarihi : 17/06/09 Mesaj Sayısı : 2171 Nerden : alice akademisi Tavşan : 2359
| Konu: Geri: Adminleri çıldırtan diyaloglar Ptsi Tem. 06, 2009 8:49 am | |
| evet kırk etecek bizi banlıycak hemde 5 gün kesin | |
|
| |
| Konu: Geri: Adminleri çıldırtan diyaloglar Ptsi Tem. 06, 2009 8:50 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Adminleri çıldırtan diyaloglar Ptsi Tem. 06, 2009 8:51 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Adminleri çıldırtan diyaloglar Ptsi Tem. 06, 2009 8:52 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Adminleri çıldırtan diyaloglar Ptsi Tem. 06, 2009 8:55 am | |
| ya sana birşey diyecem burda elifin yazdığı aşk hikayasemi aşk şarkısımı diye birşey varmış onu seyredermmisin benim için sonra bana anlatırmısın nolur | |
|
| |
black_angel Yıldızsız
Kayıt tarihi : 09/06/09 Mesaj Sayısı : 22 Nerden : istanbul Tavşan : 22
| Konu: Geri: Adminleri çıldırtan diyaloglar C.tesi Tem. 11, 2009 12:31 pm | |
| Kullanıcı : bak hele Forum yoneticisi: Evet Kullanıcı : Hani derler ya , film yildizi olmanin yolu rejisorun yatak odasindan gecer diye.Forumlarda yonetici olmak icin buna benzer bir uygulama yok degil mi ehuehuehuehu Forum yoneticisi: Banned ! bana böyle bişey söyleseler ben banla kalmaz adresini felan bulur doğrarım kimse yani | |
|
| |
yaz yağmuru Yıldızsız
Kayıt tarihi : 18/07/09 Mesaj Sayısı : 89 Nerden : Bursa Tavşan : 89
| Konu: Geri: Adminleri çıldırtan diyaloglar Perş. Tem. 23, 2009 5:31 pm | |
| çok ilginç bi paylaşım çokk sağol | |
|
| |
| Adminleri çıldırtan diyaloglar | |
|