| Alexander Rybak - Fairytale - TÜRKÇE ÇEVİRİ(Eurevision 1.) | |
|
+6esra nur nurs_gothic .!.eLiF.!. Prenses ₪Kristal KéLébék₪ Fairy_Tale 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Fairy_Tale Akademi Müdürü
Kayıt tarihi : 19/02/09 Mesaj Sayısı : 2701 Nerden : İstanbul Tavşan : 3608
| Konu: Alexander Rybak - Fairytale - TÜRKÇE ÇEVİRİ(Eurevision 1.) Paz Mayıs 17, 2009 1:19 pm | |
| <table width="100%"><tr><td vAlign=top align=left> Years ago, when I was younger -Yıllar önce, ben gençken I kind a liked, a girl I knew -Bir kızı sevdim She was mine and we were sweet hearts -O(kız) benimdi ve sevgiliydik That was then, but then it's true -Öyleydi, bu doğru I'm in love with a fairytale -Bir peri masalına aşığım Even though it hurts -Canımı yakmasına rağmen Cause I don't care if I lose my mind, -Aklımı kaçırsamda umrumda değil I'm already cursed -Zaten lanetlenmişim ben
Every day we started fighting -Her gün, kavga etmeye başladık Every night we fell in love -Her gece, aşık olduk No one else could make me sadder -Kimse beni üzemez But no one else could lift me high above -Kimse beni göğe çıkaramaz(memnun edemez) I don't know what I was doing -Ne yaptığımı bilmiyorum When suddenly we fell apart -Aniden ayrıldığımız zaman Nowadays I cannot find her -Bugünlerde ona ulaşamıyorum But when I do we'll get a brand new start -Yepyeni bir başlangıç yapmamızı kabul ettiğimde I'm in love with a fairytale -Bir peri masalına aşığım Even though it hurts -Canımı yakmasına rağmen Cause I don't care if I lose my mind, -Aklımı kaçırsamda umrumda değil I'm already cursed -Zaten lanetlenmişim ben
She's a fairytale yeah -O(kız) bir peri masalı Even though it hurts -Canımı yakmasına rağmen cause I don't care if I lose my mind, -Aklımı kaçırsamda umrumda değil I'm already cursed -Zaten lanetlenmişim ben </TD></TR></TABLE> |
En son Magic_Summer tarafından Çarş. Mayıs 20, 2009 4:06 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
₪Kristal KéLébék₪ Süper Moderatör
Kayıt tarihi : 04/05/09 Mesaj Sayısı : 4156 Nerden : İzmir Tavşan : 4663
| Konu: Geri: Alexander Rybak - Fairytale - TÜRKÇE ÇEVİRİ(Eurevision 1.) Paz Mayıs 17, 2009 2:26 pm | |
| | |
|
| |
Prenses Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 22/04/09 Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Trabzon Tavşan : 469
| Konu: Geri: Alexander Rybak - Fairytale - TÜRKÇE ÇEVİRİ(Eurevision 1.) Paz Mayıs 17, 2009 3:19 pm | |
| Evet çok güzel bir şarkı hatta şimdi onu dinliyorum......... | |
|
| |
.!.eLiF.!. Alice Profesörü
Kayıt tarihi : 02/04/09 Mesaj Sayısı : 2104 Nerden : !sTaNßuL Tavşan : 2233
| Konu: Geri: Alexander Rybak - Fairytale - TÜRKÇE ÇEVİRİ(Eurevision 1.) Çarş. Mayıs 20, 2009 3:35 pm | |
| bn siziNLe ayNı fiKirde deiLim saRkı hiC qsL de3iL bnCe sarKı qsLsede oNu söyLeyen aDAm soLeyemiOoo :S | |
|
| |
| Konu: Geri: Alexander Rybak - Fairytale - TÜRKÇE ÇEVİRİ(Eurevision 1.) Çarş. Mayıs 20, 2009 3:48 pm | |
| ya aslında adamın çaldığı keman değil kemençe gibiydi ama ben melodisini sevdim. AMA BİRİNCİLİĞİ HAKETMEYEN Bİ ŞARKIYDI. BİZİMKİNDE SES BİRAZ KÖTÜ ÇIKSA DA YİNE DE HADİSE HAKEDİYORDU AMA! | |
|
| |
Fairy_Tale Akademi Müdürü
Kayıt tarihi : 19/02/09 Mesaj Sayısı : 2701 Nerden : İstanbul Tavşan : 3608
| Konu: Geri: Alexander Rybak - Fairytale - TÜRKÇE ÇEVİRİ(Eurevision 1.) Çarş. Mayıs 20, 2009 4:05 pm | |
| Bence yani şarkımız güzeldi, ama Hadise batırdı. Hem korografi olarak, hem ses olarak. Bence bu adam hakketti. Yani hadi bu değildi, kim olsaydı yani ? | |
|
| |
nurs_gothic Moderatör
Kayıt tarihi : 08/04/09 Mesaj Sayısı : 1804 Nerden : kastamonu Tavşan : 2162
| Konu: Geri: Alexander Rybak - Fairytale - TÜRKÇE ÇEVİRİ(Eurevision 1.) Ptsi Haz. 15, 2009 12:12 pm | |
| bu şarkıya bayılıormmm | |
|
| |
esra nur Tek Yıldızlı Öğrenci
Kayıt tarihi : 07/06/09 Mesaj Sayısı : 132 Nerden : kocaeli/gebze Tavşan : 156
| Konu: Geri: Alexander Rybak - Fairytale - TÜRKÇE ÇEVİRİ(Eurevision 1.) Ptsi Haz. 15, 2009 12:16 pm | |
| hila'le katılıyorum bu sene gerçektende haklı bir oylama yapıldı,ama hadise'ninde günahını almayın çünkü hadise finale çıkmadan önce yaptıgı konuşmada sesinin kısıldıgını söledi(herhalde nezleden dollayıydı ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Alexander Rybak - Fairytale - TÜRKÇE ÇEVİRİ(Eurevision 1.) Çarş. Haz. 24, 2009 10:31 am | |
| Bence bu şarkı güzel de, kemanı biraz daha güzel çalsaydı, bazı yerlerde cıvık bi ses çıkıyor. Bence bu şarkı olmasaydı Romanya'nın şarkısı kazanırdı kesinlikle. Bir bakın isterseniz şarkısına. Güzel. | |
|
| |
Doğa_Ceren Yıldızsız
Kayıt tarihi : 18/06/09 Mesaj Sayısı : 40 Nerden : izmir / selçuk Tavşan : 44
| Konu: Geri: Alexander Rybak - Fairytale - TÜRKÇE ÇEVİRİ(Eurevision 1.) Çarş. Haz. 24, 2009 7:12 pm | |
| Bence bu hak ediodu yani süper bi şarkı | |
|
| |
sezin Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 02/06/09 Mesaj Sayısı : 747 Nerden : istanbul Tavşan : 813
| Konu: Geri: Alexander Rybak - Fairytale - TÜRKÇE ÇEVİRİ(Eurevision 1.) Cuma Haz. 26, 2009 9:09 am | |
| bence çok güzeldi ve haketti çünkü hadisenin sesi kısık çıktı hadisenin elbiseside arkadaki görüntüde kırmızıydı o kadar iyi ayırt edilemiyordu ama şarkısı çok güzeldi hadiseninde neyse 3. lükte iyi azerbaycanlılar ermenistanan oy kutusunumu ne kapadığı için diskalifiye edilmiş biz 4. onlar 3. olduğu için onlar çıkıncada biz 3. olduk. | |
|
| |
xsakurax Moderatör
Kayıt tarihi : 30/05/09 Mesaj Sayısı : 2560 Nerden : alice akademisi Tavşan : 2789
| Konu: Geri: Alexander Rybak - Fairytale - TÜRKÇE ÇEVİRİ(Eurevision 1.) Salı Ağus. 25, 2009 5:34 am | |
| paylaşım için sağol canım | |
|
| |
Mikan Tek Yıldızlı Öğrenci
Kayıt tarihi : 14/09/09 Mesaj Sayısı : 108 Nerden : Alice Akedemisi Tavşan : 115
| Konu: Geri: Alexander Rybak - Fairytale - TÜRKÇE ÇEVİRİ(Eurevision 1.) Perş. Ekim 29, 2009 12:40 pm | |
| paylaşım için saol jjm... =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Alexander Rybak - Fairytale - TÜRKÇE ÇEVİRİ(Eurevision 1.) Perş. Ekim 29, 2009 5:16 pm | |
| Ama bebeqim hiç online olmuyosun sennn özledik seni | |
|
| |
| Alexander Rybak - Fairytale - TÜRKÇE ÇEVİRİ(Eurevision 1.) | |
|