| herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D | |
|
+22gakuenalice55 tarçın red haired girl Tußa hotaru98 gakuen yaz yağmuru M * İ * K * A * N XxXNATSUMEXxX sezin tatli_kiz,alice black_angel sena xsakurax .!.eLiF.!. -numara3- Fairy_Tale sponge_bob nurs_gothic yasemin ₪Kristal KéLébék₪ m*i*k*a*n 26 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
m*i*k*a*n Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 24/04/09 Mesaj Sayısı : 274 Nerden : kocaeli Tavşan : 308
| |
| |
₪Kristal KéLébék₪ Süper Moderatör
Kayıt tarihi : 04/05/09 Mesaj Sayısı : 4156 Nerden : İzmir Tavşan : 4663
| Konu: Geri: herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D Salı Haz. 16, 2009 9:55 am | |
| At at Benşu an Gakuen Alice'in 2. sezonunu izliyorum. | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D Salı Haz. 16, 2009 10:19 am | |
| Natsume ile Hawaii'ye gittim | |
|
| |
yasemin Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 01/05/09 Mesaj Sayısı : 491 Nerden : istanbul Tavşan : 546
| Konu: Geri: herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D Salı Haz. 16, 2009 11:15 am | |
| natsume benim en sevdiğim arkadaşım baloda onunhla dans ettim | |
|
| |
| Konu: Geri: herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D Salı Haz. 16, 2009 11:41 am | |
| Kuşumla yüzdüm İskelet arkadaşım oldu Sizi hiç sevimyorum | |
|
| |
nurs_gothic Moderatör
Kayıt tarihi : 08/04/09 Mesaj Sayısı : 1804 Nerden : kastamonu Tavşan : 2162
| Konu: Geri: herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D Salı Haz. 16, 2009 3:41 pm | |
| ehe bende uzunca bi yalan atiim bakalııım şimdi bir sabah kalktım ve bilgisayara oturdum sonra ellerim karıncalanmaya başladı ve dondum bilgisayara sürükleniyordum bilgisayar beni adeta içine çekmiştim sonra bir baktımki internetin taa içindeyim internet yolunu kullanarak çine iki salisede ulaştım ve tachibana higuchinin ofisine uçtum sonra bilgisayardan kendime çince yama yaparak dışarı çıktım ve tachibana higuchiye gakuen alice ile ilgili herşeyi sorup öğrendim ve ertesi gün herkese duyurabileceğini söyledi bana bende sonra onun uyumasını bekleyip bilgisayarıma geri döndüm ve evime geldim (tabi o arada gakuen alicenin oyununu bulup internetten bedavaya bizim eve gelmesi için siteye komut verdirtmiştim ) sonra birden bütün bunların rüya olduğunu anlayıverdiiim (rüya değildi o da yalan bhöhöhöyttt ÇD ) | |
|
| |
sponge_bob 3 Yıldızlı Öğrenci
Kayıt tarihi : 27/04/09 Mesaj Sayısı : 1057 Nerden : ank Tavşan : 1128
| Konu: Geri: herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D Salı Haz. 16, 2009 6:38 pm | |
| ya siz bilmiyosunuz natsume bana kesik sırf beni kızkandırmak için mikanı seviyomuş gibi görünüyo... ben aslında ga dan biriyim gücümde radrasyonik dalgaları ve atomları ele geçirme ve yönlendirme... mikanın uzaktan biyerlerden kuzeniyim, lunada bnm kankam natsumede baktı ki luna bnm kankam ,beni kıskandırmak için lunayla dolaşmaya başladı ... ama luna da sumirenin abisine kesik... ama tabi sumirenin abisi lunayı misaki haradayla aldattığı için şu anda personadan hoşlanıyo lunayla ajdarın düeti çıktı çok yakında türkiyede piyasaya çıkar bide en büyük hobim personayla halay çekmek, ramazan bayramlarında da natsumeyle şeker toplarız haa bide ,şu reo vardı ya,o domuz gribi (artık daha fazla yalan uydurursam psikoterapiye başvurmam gerekicek ) | |
|
| |
Fairy_Tale Akademi Müdürü
Kayıt tarihi : 19/02/09 Mesaj Sayısı : 2701 Nerden : İstanbul Tavşan : 3608
| Konu: Geri: herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D Çarş. Haz. 17, 2009 6:52 am | |
| Bakın Natsume var ya, o eskiden benim sevgilimdi Ama maalesef ayrıldık. Çünkü o Mikan'ı seviyormuş. Ben de çantamı bavulumu alıp Uranüse gittim. Orada 32.01 yıldızlı bir tatil yıldızına gittim. Sandviç içtim, ayran yedim. Alice akademiye geri dönemyi düşünmüyorum. Ama bigün dönersem Natsume'yi hiç affetmem. Buraya gelmeden önce de Mikan'la bayağı bir vedalaştık. Yazık kız beni çok sefiyomuş, ağlaya ağlaya hal olmuş. Natsume'yle de vedalaştım. Çocuk resmen kıpkırmızı oldu. Yine de onu seviyorum... (Fazla mı uçtum ne?) | |
|
| |
| Konu: Geri: herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D Çarş. Haz. 17, 2009 8:51 am | |
| Eh biraz fazla uçtun Ben Natsume ile önceden kardeştim sonra DNA testi yapıldı kardeş olmadığımız ortaya çıktı. Meğersem Ruka'yla kardeşmişiz. | |
|
| |
| |
| |
nurs_gothic Moderatör
Kayıt tarihi : 08/04/09 Mesaj Sayısı : 1804 Nerden : kastamonu Tavşan : 2162
| Konu: Geri: herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D Çarş. Haz. 17, 2009 10:02 am | |
| xD süper yalan xD
aslında bende aliceyim hemde alicem diğerlerine alice vermek | |
|
| |
| Konu: Geri: herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D Çarş. Haz. 17, 2009 10:04 am | |
| bu da doğru | |
|
| |
| Konu: Geri: herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D Çarş. Haz. 17, 2009 10:32 am | |
| | |
|
| |
Fairy_Tale Akademi Müdürü
Kayıt tarihi : 19/02/09 Mesaj Sayısı : 2701 Nerden : İstanbul Tavşan : 3608
| Konu: Geri: herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D Çarş. Haz. 17, 2009 10:50 am | |
| - C e R e N * M i K a N demiş ki:
- Eh biraz fazla uçtun
Ben Natsume ile önceden kardeştim sonra DNA testi yapıldı kardeş olmadığımız ortaya çıktı. Meğersem Ruka'yla kardeşmişiz. Ay şimdi gülmekten çatlicam ya biri beni durdursun. Ayh ölüyorum gülmekten şu an nese Ben de bi sallayayım: Nese işte ben akademideyken, okul müdürü Kounji bana yalvardı, "Gitme ,noooolur gitme, bak seni müdür yaparım, bütün banka hesaplarımı veriririm..." felan dedi ama ben kabul etmedim. Eee... Ne de olsa onurlu kişiliğiz yani... Sonra bir ara Mikan benden hesap sormaya geldi: Yok efendim: "Natsume ile aranda ne var, çık aramızdan..." felan gibisinden. Ayh yani dedim banane ondan ona hesap sor felan, lakin dinlemedi. En sonununda saç saça baş başa kavgaya girmeyelim mi? Ben bir tokat şaplattım, kızın yüzü kamyon çarpmışa döndü. Ben bunu güzel bir temizledim. Saçını felan yoldum, elim hep saç oldu. Sonra bu, ağlaya ağlaya evine gitti. Yok efendim Hilal beni dövdü. E kendi başlattı dedim bende. Sonra Natsume geldi bana dedi ki: "Gel beraber Hawaii'ya tatile gidelim, 2 tane biletim var." dedi ama yine ben, ben ya işte görüyorsunuz, onurlu kişilik olduğumdan kabul etmedim. Sonra Ruka geldi, dedi konsere gidelim, Reo'nun konseri var dedi. Ama işte... Herkes benle biyere gitmek istedi... Eee insan bu kadar onurlu, gururlu olunca... (Ya kusura bakmayın, ben biraz fazla uçuyorum. Uçarak atmayı seviyorum da. ) | |
|
| |
| Konu: Geri: herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D Çarş. Haz. 17, 2009 10:58 am | |
| | |
|
| |
-numara3- Buraya Kadar,Banlandın!
Kayıt tarihi : 17/06/09 Mesaj Sayısı : 2171 Nerden : alice akademisi Tavşan : 2359
| Konu: Geri: herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D Çarş. Tem. 01, 2009 11:02 am | |
| natsume yanımdaydı onla dans ettik onla oyunlar oynadık sonra hotaru geldi onla çok iyi arkadaş olduk mikandan daha çok meni sevdi natsüme bana aşık oldu ve dedi ki benimle çıkarmısın dedim bende dondum kaldım sonra natsume ateş gücüyle geri halime getirdi sonra natsüme beni öpüp kaçtı bunları gören mikan çok kıskandı ve natsümeye dediki ben seni seviyorum dedi natsüme ben seni sevmiyorum çirkin surat dedi mikana sonra hotaru mikana dediki ben seni sevmiyorum mikan pakize nur u (ben) seviyorum dedi vew mikan o sinirle patladı lavlar çıktı ve mikanın başını lavlar kapladı mikan eridi ve sonra yok oldu | |
|
| |
| Konu: Geri: herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D Çarş. Tem. 01, 2009 11:08 am | |
| [quote="Fairy_Tale"] - C e R e N * M i K a N demiş ki:
- Eh biraz fazla uçtun
Ben Natsume ile önceden kardeştim sonra DNA testi yapıldı kardeş olmadığımız ortaya çıktı. Meğersem Ruka'yla kardeşmişiz. Fairy_Tale şöle demiş: (alıntı olmadı napiyim) Ay şimdi gülmekten çatlicam ya biri beni durdursun. Ayh ölüyorum gülmekten şu an benziyoruz ama yalan mı?? Haha ha sen fazla uçma bence sağlığa zararlı benim atmaca yalanım: Şu Antalya'da açılan ve büyük açılışa bütün yabancı ünlülerin geldiği büyük otelde ben de vardım hatta şu an ordayım. | |
|
| |
Kayıt tarihi : 17/06/09 Mesaj Sayısı : 2171 Nerden : alice akademisi Tavşan : 2359
| Konu: Geri: herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D Çarş. Tem. 01, 2009 2:46 pm | |
| ceren mikan sen bana mı demiştin uçtun diye | |
|
| |
| Konu: Geri: herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D Perş. Tem. 02, 2009 12:59 pm | |
| o ceren mikan değil, sadece ceren diyebilirsin | |
|
| |
| Konu: Geri: herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D Perş. Tem. 02, 2009 1:01 pm | |
| | |
|
| |
.!.eLiF.!. Alice Profesörü
Kayıt tarihi : 02/04/09 Mesaj Sayısı : 2104 Nerden : !sTaNßuL Tavşan : 2233
| Konu: Geri: herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D Cuma Tem. 10, 2009 10:24 am | |
| oooo siz nediosnz gecen gn yoLda natsume& mikanı gördüm ewlenmeii düsünüolarmıs hatta daveyiyemi bile werdiLerr bakın davetiyelerine | |
|
| |
| Konu: Geri: herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D C.tesi Tem. 11, 2009 11:55 am | |
| ay ben japonyayaya gittim mikanla tanıştım lunayı çok seviyormuş lunada onu hotaruyu ve natsume hiç sevmiyormuş mikan bide luna mikanı luna ve natsumenin evlendiği için onu çağırmışlar bende gittim tabi mikanda gitti ama mikan çok iğrenç giyinmişti | |
|
| |
| Konu: Geri: herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D C.tesi Tem. 11, 2009 12:00 pm | |
| hahhahhhhh nası yaptın eliff süperr olmuşş yhaaa :D XDXD ama bnim sölediklerime inanamazsınız! bn önceden kendimi natsume ile kardeş sanıodum, DNA testi yaptık, meğersem Ruka ile kardeşmişiz!!! | |
|
| |
| Konu: Geri: herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D C.tesi Tem. 11, 2009 12:01 pm | |
| hhahah çok komik ben gerçekte personaymışım izumniyi ben öldürmüşüm ve sıra mikan ve natsumede hahah | |
|
| |
| herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D | |
|