| herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D | |
|
+22gakuenalice55 tarçın red haired girl Tußa hotaru98 gakuen yaz yağmuru M * İ * K * A * N XxXNATSUMEXxX sezin tatli_kiz,alice black_angel sena xsakurax .!.eLiF.!. -numara3- Fairy_Tale sponge_bob nurs_gothic yasemin ₪Kristal KéLébék₪ m*i*k*a*n 26 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
₪Kristal KéLébék₪ Süper Moderatör
Kayıt tarihi : 04/05/09 Mesaj Sayısı : 4156 Nerden : İzmir Tavşan : 4663
| Konu: Geri: herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D Çarş. Ağus. 26, 2009 8:55 pm | |
| Zu ha ha Eşşek cenneti | |
|
| |
XxXNATSUMEXxX Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 05/05/09 Mesaj Sayısı : 749 Nerden : ANKARA Tavşan : 811
| Konu: Geri: herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D Perş. Ağus. 27, 2009 1:55 pm | |
| saolun ya ama yazana kadar canım çıktı.gerçi ben benim bu şeklikde bir sürü hkayem var.uydurmayı seviyorum.(bu gerçekti haa) | |
|
| |
sezin Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 02/06/09 Mesaj Sayısı : 747 Nerden : istanbul Tavşan : 813
| Konu: Geri: herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D Perş. Ağus. 27, 2009 2:58 pm | |
| size hepimizin hayatının baştan sonunu anlatıcam sanki bir kitap raporu gibi biz aslında benim bu yazdıklarım ve herkezin yazdıkları sadece bi düşünce aaaa biri üstüme su döktü yazılarım gitti şimdi ben onu kovalıycam ayaklarımın çıkmasına 15 dk kaldı herneyse benim yerime diyer kitap devam ediyorevet devam ediyorum neden bunların hepsi düşünce biliyormusunuz çünkü hepimiz daha küçücük bebeğiz ve uyuyoruz bu gördüklerimizin hepsi rüya belki benim için siz siz için ben bile hayalim çünkü aslında geceleri çok ama çokkkk uzundur bu yüzden siz küçük bi bebeksiniz ve hala uyuyorsunuz bu gördüklerinizde rüy aaa devamını okuyamıyorum biri diyer sayfamı yırtmış o yüzden bu kadarla yetinin diyer kitap gelince annatmaya devam ederim benim ayakalrımda çıktı şimdi kapağımı kapatınca heryer karanlık olucak veee kapadım . benim yalanın biieraz hikayeye bezedi acaba devamınıda düşünsemmi herneyse sizce nası olmuş | |
|
| |
XxXNATSUMEXxX Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 05/05/09 Mesaj Sayısı : 749 Nerden : ANKARA Tavşan : 811
| Konu: Geri: herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D Paz Kas. 01, 2009 1:49 pm | |
| uzun zmndır devm ettirmemişsiz.ne yani hiç kimse bir yalan uyduramıyormu.bna üzüldüm işte nese arkiler bn aslında yoqum ama varım.yada varımda yoqum.yoqumda mı varım yoksa varımdamı yoqum....öle bişiler işte | |
|
| |
yasemin Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 01/05/09 Mesaj Sayısı : 491 Nerden : istanbul Tavşan : 546
| |
| |
xsakurax Moderatör
Kayıt tarihi : 30/05/09 Mesaj Sayısı : 2560 Nerden : alice akademisi Tavşan : 2789
| Konu: Geri: herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D Paz Şub. 07, 2010 4:18 am | |
| personada benim dayım zuha ha ha ha | |
|
| |
gakuenalice55 Buraya Kadar,Banlandın!
Kayıt tarihi : 06/11/09 Mesaj Sayısı : 261 Nerden : Gün ışığının içinden Tavşan : 311
| Konu: Geri: herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D Ptsi Mart 01, 2010 10:22 am | |
| ay natsumeyi ziyaret ettim benım 98 aldıgım sınavdan o 99 almıs bunun için mikan hotaru natsu ruka ve ben yemege gıttık natsume aslında 29 sasındaymıs sadece boyu kısaymıs mıkanda 27 yasındaymıs o kucukken bır ıksır ıcmıs ıksırden bır cadı cıkmıs onun olene kadar boyunu kısa yapmıs natsume mıkana evlenme teklıs ettı mıkan evt dedı sonrada ucarak aya gıttıle aydan taaaaaaaaa yere dustuler ama 2 ayak ustune hıc bıyerlerına bısey olmadı sonra hotaru 1 cm lık yerden dustukolu ve ayagı kırıldı sadece 1 sn ye hastanede kaldı konra tek parmagıyla bır okulu tasıya bılıyordu sonra rukanın 1000 alısı olmus ordan ashley tisdale geçti ve avril tokio hotel vb. rock cılar aaaaaaa tokıo otelden bill erkek deil kızmış sonra bay narumi bill nın kız oldugunu ogrenınce ona evlenme teklıf etti sonra ben bişey anladım BUNLARIN HEPSİ GERÇEK DEYİLMİŞ BİR ANLIK BİR HAYALMİŞ KİKİKİ | |
|
| |
Fairy_Tale Akademi Müdürü
Kayıt tarihi : 19/02/09 Mesaj Sayısı : 2701 Nerden : İstanbul Tavşan : 3608
| Konu: Geri: herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D Ptsi Mart 01, 2010 3:05 pm | |
| Dün Natsume bizim karşı komuşuya gitti. Kız isteme için. E Natsu'nun annesi babası hayatta olmadığından kardeşi ile gittiler. Bana da dediler sen de gel yardımcı ol bize diye. Ben de gittim. Çiçek ,çikolata. Tam diyordum ki "Bunu MİKAN'a nasıl yaparsın..." sözümü kesti. Karşımıza taşınan yeni komşular Mikan ve ailesiymiş... | |
|
| |
hotaru98 3 Yıldızlı Öğrenci
Kayıt tarihi : 07/08/09 Mesaj Sayısı : 1113 Nerden : alice okulu Tavşan : 1230
| Konu: Geri: herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D Ptsi Mart 01, 2010 4:49 pm | |
| persona benim sevgilim beni istemeye gelcekmiş bende düşünim dedim | |
|
| |
Kayıt tarihi : 06/11/09 Mesaj Sayısı : 261 Nerden : Gün ışığının içinden Tavşan : 311
| |
| |
| Konu: Geri: herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D Perş. Mart 04, 2010 8:47 am | |
| mikan benim kardeşim natsume benim abim ruca benim kuzenim hotaruda annem yuu da babammış | |
|
| |
| Konu: Geri: herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D Perş. Mart 04, 2010 9:49 pm | |
| INARMISINIZ BEN DEVLER ULKEDSINA GITTIM NATSUME BIR DEVIN KAFASINDAN DUDTU AMA 2 AYAK USTUNE BIRDE NATSUME BENIM SEVGILIM | |
|
| |
| Konu: Geri: herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D Cuma Mart 05, 2010 9:09 am | |
| ben dün japonyaya gittim orda natsume ve mikanı gördüm evlenmişlerdi çocuklarıda olmuş çocuklarının adına minat koybuşlar(adı attım kafadan) sonra biraz daha dolaştım ruca ve hotaruyu gördüm onlarda evlenmişler çocukları olmuş çocuklarının adıda horu koymuşlar(burdaki adıda attım kafadan) | |
|
| |
| Konu: Geri: herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D Perş. Mart 18, 2010 8:56 pm | |
| ayyyyyyyyy ayyyyyyy ayyyyyyy rıo 9 yası daymıs mıkanın babasıymıs | |
|
| |
| Konu: Geri: herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D Cuma Mart 19, 2010 8:52 am | |
| benim ailecem varmış adıda dövme alicesiymiş | |
|
| |
nurs_gothic Moderatör
Kayıt tarihi : 08/04/09 Mesaj Sayısı : 1804 Nerden : kastamonu Tavşan : 2162
| |
| |
tatli_kiz,alice 3 Yıldızlı Öğrenci
Kayıt tarihi : 23/06/09 Mesaj Sayısı : 1384 Nerden : İstanbul Tavşan : 1467
| Konu: Geri: herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D Perş. Mayıs 20, 2010 5:55 pm | |
| Ewt geçenlerde bizim gıcık lunayı gördüm yine bişilerin peşindeydi belli ama ben fırsat werir miyim takip ettim nereye gidio die bi baktım persona da orda ölmemiş bunlar kafa kafaya wermiş bişi planlıyorlar ne planladıklarını tam duyamadım baktım fark etmeye başlıdılar ben döndüm gidiyorum birilerine haber wericem o sırada natsume geldi gördü beni way özge sen de mi buralardasın(geçenlerden tanışıorus xD) ddi bende ewt yhaa lunayı takip edim derken gelmişim buralara kadar dedim nerdeler ben de tam onun dersini vermeye gelmiştim dedi ardından tsubasa göründü sonra tono mikan falan ben gösterdim tabi hemen bunlar personayı da gördüler şok oldular hemen orda derslerini werdiler ama maalesef kaçtı pislikler neyse ki nobaranın yaşadığını öğrendik korumasına almış persona natsular gitti araştırmaya bu olayı haber alınca bana da haber vericekler ben de o zaman yine yazaarım size | |
|
| |
minako-chan Yıldızsız
Kayıt tarihi : 23/02/10 Mesaj Sayısı : 55 Nerden : gece evinden.. Tavşan : 57
| Konu: Geri: herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D Cuma Haz. 04, 2010 7:39 pm | |
| natsumeden nefret ediyorum sumireyle süper iyi bi arkadaşız
(külliyen yalan xD ) | |
|
| |
Fairy_Tale Akademi Müdürü
Kayıt tarihi : 19/02/09 Mesaj Sayısı : 2701 Nerden : İstanbul Tavşan : 3608
| Konu: Geri: herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D Paz Haz. 06, 2010 2:18 pm | |
| Aslında Natsumeyle biz, kardeşiz | |
|
| |
₪Kristal KéLébék₪ Süper Moderatör
Kayıt tarihi : 04/05/09 Mesaj Sayısı : 4156 Nerden : İzmir Tavşan : 4663
| Konu: Geri: herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D Paz Haz. 06, 2010 7:16 pm | |
| Tsubasa benim babam. Göstermiyor çünkü formunu koruyo!!!! (Benden duymuş olmayın kuşlar söyledi tmm mı ) | |
|
| |
GaGa's Monster Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 15/06/10 Mesaj Sayısı : 530 Nerden : ordu Tavşan : 598
| Konu: Geri: herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D Perş. Haz. 17, 2010 11:26 am | |
| O benim kardeşim lan sizin nerden oluyo | |
|
| |
| Konu: Geri: herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D C.tesi Haz. 19, 2010 12:18 pm | |
| benim babam mehersem natsüme imiş annemde hotaruymuş kardeşimde sue miş benimde bir alicem varmış adıda delirtme alicesiymniş | |
|
| |
GaGa's Monster Alışıyorum Galiba?
Kayıt tarihi : 15/06/10 Mesaj Sayısı : 530 Nerden : ordu Tavşan : 598
| Konu: Geri: herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D C.tesi Haz. 19, 2010 12:21 pm | |
| ben aslında pakize nurum ve sitenizi çok kıskanıyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D C.tesi Haz. 19, 2010 12:23 pm | |
| | |
|
| |
minako-chan Yıldızsız
Kayıt tarihi : 23/02/10 Mesaj Sayısı : 55 Nerden : gece evinden.. Tavşan : 57
| Konu: Geri: herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D C.tesi Haz. 19, 2010 8:17 pm | |
| ben aslında çok normalim xD | |
|
| |
| herkez inanılmaz yalanlar söylesin hadi içeri :D | |
|